Nejvýkonější škodovka všech dob! (Žádný apríl!) - Novinky - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Nejvýkonější škodovka všech dob! (Žádný apríl!)

George Couser

Doporučené příspěvky

Ačkoliv je dneska 1. dubna a mnozí by tuto zprávu mohli považovat za nejapný aprílový žertík, tak vězte, že všechny informace jsou pravdivé!

Tak a je to tady, zapomeňte na Octavii RS. Již letos bude na trh uvedena nová škodovka s výkonem, jaký nemá v historii obdoby ani u závodních modelů! Informace ze škodovky jsou zatím jenom kusé, ale podle všeho každý kdo se na ní podílí říká, že to nebude mít konkurence lehké. Interní označení modelu je 109E a proto se jí interně přezdívá Messerchmitt. Z informací zatím unikly jen kusé informace:

• na designu se podíleli odborníci z Porsche
  • bude mít trvalý pohon všech kol (žádný Haldex)
  • bude to výhradně kusová výroba na objednávku
  • akcelerace z nuly na 200 km/h má být pod 17 sekund
  • vzniká na základě přání jistého zákazníka, který by měl první kus obdržet již koncem tohoto roku, z důvodu vysokých nákladů na vývoj a testování se rozhodlo, že musí odebrat alespoň 20 kusů
  • všech 20 kusů bude výhradně v modré barvě v kombinaci s bílou
  • ačkoliv to bude nejvýkonější model, tak bude mít nejnižší emise CO2 ze všech dosud vyráběných modelů (hybrid? :hm )
  • má jít o nejbezpečnější vozidlo ve své kategorii, má to být navíc první vozidlo odpovídající přísným evropským normám TSI ver 1.2
  • má být schopná jezdit na víc zdrojů energie (na Úpv má již zaregistrovanou ochranou známku Multipower adaptive system, ale co tím myslí fakt nevím)

Jinak k dispozici je i první 3D render budoucí podoby vozu, takže se můžete podívat zde. První reálné fotografie mají být koncem dubna/začátkem května.

Toť vše, co se zatím ke mě dostalo, pokud někdo ví něco bližšího, tak budu jedině rád. :hm

Editováno: , autor: George Couser
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

George Couser napsal:
Proč bych měl něco vymýšlet? Pouze jsem tady dal informace, které se ke mě dostaly...jinak už mám i nějaké spy fotos z fabriky. :ph34r:

Fakt máš něco z fabriky? Se poděl s náma nebo aspon se mnou :) skříně už tři maj, podvozky snad taky, výzbroj taky až na ten transformátor. Kdy to hodlaj poskládat do prvního prototypu?

Odkaz ke komentáři

Mustafa napsal:
  George Couser napsal:
Proč bych měl něco vymýšlet? Pouze jsem tady dal informace, které se ke mě dostaly...jinak už mám i nějaké spy fotos z fabriky. :ph34r:

Fakt máš něco z fabriky? Se poděl s náma nebo aspon se mnou :) skříně už tři maj, podvozky snad taky, výzbroj taky až na ten transformátor. Kdy to hodlaj poskládat do prvního prototypu?

zkskrin1vp2.th.jpgzkskrin2fl6.th.jpgzkskrin3mm9.th.jpgzkskrin4bc6.th.jpgzkskrin5nm6.th.jpgzkskrin6pd7.th.jpgzkskrin7ns3.th.jpgzkskrin8fx0.th.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...
  LUKY-007 napsal:
  George Couser napsal:
  LUKY-007 napsal:
zorzi .. nieco lepsie si si nemohol vymisliet ? ako napr. novu verziu 1203 ?

ZDE

Hah dostal si MAAA :palec2:

Co je to MAAA?

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...