profor Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 No ja som to dnes skúšal s Bobíkovým návodom a je pravda že po facelifte to nejde resp mi šli zmeniť len adresy 4361 - 4363, iné mi už VDSPRO nevedelo prečítať. prečítal som hodnoty 0, 4100 po 4499 a viac sa mi nechcelo skúšať resp napríklad 8224 alebo 12320 mi vyhlásilo chybu akoby tam nič nebolo. ten rozsah od 4100 do 4499 mám v exceli tak keby nbiekto vedel čo tam zmeniť...bolo by pekné taktiež ma na passatworld-e zaujalo ako na pole (bolo tam video) sa nemusí držať klúčik a vylezú samé tie okná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Vzhledem k tomu, že tu je celkem rušno a jedná se tu o okna tak se tu zeptám: Nemá někdo schéma el. oken po faceliftu? Potřebuji zjistit zapojení, resp. rozdíl proti předfaceliftu. Všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 PÁNI TROCHU SOM SA TU MRVIL A ČISTIL TAK SORRY AK NIEKOMU SOM ZMAZAL POST, ALE POVAŽOVAL SOM HO ZA OT Radšej by ste niekto kto máte know how mi mohli helpnúť ako to urobiť na pofacelifte resp čo kde prepísať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Myslím,že na faceliftu to kvůli použité komunikaci nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 hm škoda teda... vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 cosby : myslis spravne..... nejde to na fabce od 2004 a vejs a ani u roomstera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Prosím , mohl by někdo shrnout co je k tomu zapotřebí za věci?SOFT,KABEL...Nějak mi to nejde do hlavy.Mám pal.pc orig centrál +DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Hlavne uder aký maš MR :) Prosím , mohl by někdo shrnout co je k tomu zapotřebí za věci?SOFT,KABEL...Nějak mi to nejde do hlavy.Mám pal.pc orig centrál +DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Hlavne uder aký maš MR :)Prosím , mohl by někdo shrnout co je k tomu zapotřebí za věci?SOFT,KABEL...Nějak mi to nejde do hlavy.Mám pal.pc orig centrál +DO ja mam 2000, mam tam alarm ktory mi ovlada origo central, origo klucik je bloknuty, ak by som to chcel tak nechat, bude mi to fachat?? momentalne to s alarmom facha ze musim tlacidlo na alarm ovladaci drzat pokial sa okna nezavru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Camilo: prečo to chceš urobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Camilo: prečo to chceš urobiť? mno stavajuce riesenie vyzaduje stale drzat zamykacie tlacidlo DO alarmu pokial sa okna nedotiahnu - som si sice zvykol ale komfortnejsie je proste zamknut auto a okna nech sa doriahnu same, toto co sa tu prebera to neumoznuje hentak az??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Nie to tu rieši len to čo máš aj ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Nie to tu rieši len to čo máš aj ty... nj, takze nic, mozem dokupit modul k alarmu co to umoznuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 tak tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 S alarmom META mi to asi fachčiť nebude,čo?Všetko ostatné mám origo.Okná (aj ked len predné sú elektrické) sa mi vyťahujú aj sťahujú s podržaním kľúčika v niektorej z polôh.Po aktivácii alarmu sa mi samé vytiahnu.Len ma zaujíma či by to nešlo alarmom aj stiahnuť.MR 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Prosím , mohl by někdo shrnout co je k tomu zapotřebí za věci?SOFT,KABEL...Nějak mi to nejde do hlavy.Mám pal.pc orig centrál +DO kabel OBD II pro sériový port VDS Pro notebook s DOS nebo bootovací disketu s DOS, případně bootovací CD s DOS tužka papír cigára klíče od auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Takže koukám, že s kabelem USB se nečapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 pánové a kdo by to byl schopen udělat v okolí Boskovic,Prostějova nebo Moravské třebové já mám kabel jenom na usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 ramon: K alarmom meta sa zvykol dávať nejaký extra modul, ktorý predĺžil zamykací impulz a okná sa zatvárali - aspoň ja som to mal takto riešené, alarm to bol tuším Meta M996SC1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 docela mě překvapilo, že pro stahování oken přes DO musím být poměrně blízko u auta (řádově metry). Otevření dveří je přitom možné na podstatně větší vzdálenost. Je to normální? Robi to aj mne,ale strasne ma zaujma preco je to tak. Odomykam napr. z 20metrov a ked chcem zavret okna musim byt o hodne blizsie. Cim to je? Mam ale dojem,ze mi to predtym slo z vetcsiej dialky ale to sa mi asi len zda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Max Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Zdravíím, lidi kdo mi to dokáže dát do Fabie v Brně, nebo v jeho okolí ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Nezlob se,ale nebudu to rozvíjet.Máme s Vagusem nějaké vztahy a musíme ještě něco vyřešit.Jsou určití lidé,kteří si prostě nepřejou právě u 433E tohleto zveřejit a uvidí se, co a jak dál.Jinak program pro toto je dávno hotov a je vyzkoušen,ale funguje a bude fungovat pouze s jednotkami 433E které komunikují s dveřními jednotkami po Canu a né po Linu.U této jednotky totiž nestačí přepsat data pouze v komfortce,ale i v dveřních jednotkách. I u 1J0.. se musí přepsat dveřní jednotky..... Vím.Myslím,že nebude dlouho trvat a i 433E bude venku.Číňani už to nabízejí.Můžete si koupit jednorázový adaptér,který umí na jednom autě aktivovat dojezdy.Umí to pouze ale jen jednou.Poté si sám smaže obsah(taková samodestrukce).Ten umí i 433E.Jak jsem psal,433E umím já a snad ještě 3-5 lidí v CR,ale já dal slib,že to nepustím dál. komfort 46 login 11 - 19283 27 - zápis do eeprom 4361 - v ní odečíst 8 4362 - v ní odečíst 8 4363 - v ní odečíst 8 ---------------------------- řidičovy dveře 8224 - přičíst 16 8269 - přičíst 16 8314 - přičíst 16 ----------------------------- spolujezdec 12320 - přičíst 16 12365 - přičíst 16 12410 - přičíst 16 ---------------------------- L zadní 16416 - pričíst 16 16461 - přičíst 16 16506 - přičíst 16 ----------------------------- P zadní 20512 - přičíst 16 20557 - přičíst 16 20602 - přičíst 16 odzkoušeno na Bobíkovi 05/02... funguje bezvadně No ještě že tě tady máme, Ty jsi slib a ani přísahu určitě nedával, jinak by jsi to tady nemohl takhle pustit. Ještě jednou díky, protože ti zapřisáhli s nás by na tomhle stále rejžovali tisíce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroSK Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 No ja som to dnes skúšal s Bobíkovým návodom a je pravda že po facelifte to nejde resp mi šli zmeniť len adresy 4361 - 4363, iné mi už VDSPRO nevedelo prečítať. prečítal som hodnoty 0, 4100 po 4499 a viac sa mi nechcelo skúšať resp napríklad 8224 alebo 12320 mi vyhlásilo chybu akoby tam nič nebolo. ten rozsah od 4100 do 4499 mám v exceli tak keby nbiekto vedel čo tam zmeniť...bolo by pekné taktiež ma na passatworld-e zaujalo ako na pole (bolo tam video) sa nemusí držať klúčik a vylezú samé tie okná... co sa tyka toho rozsahu, tak komfort 46 je procesor 68hc08az32 - eeprom 512 bit, VDS-om ide citat od adresy 4096 ($1000) az po 4598 ($11F6) co je sposobene tym, ze VDS zobrazuje po 10 a nie po 16 bajtoch, prikladam dump z mojej (stolovej ) komfortky 6Q0 959 433A 6q0959433A_komfort_eeprom.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Ramon: mel jsem alarm Meta ve svem aute a mel jsem tam modul na dovirani oken... Zelzi jaky mas typ... osobne si myslim, ze by ti to podokoupeni toho modulu melo fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.