Tomicek Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Mame najeto 70 tis, motor 1.9Tdi. Bohuzel za 14 dni konci zaruka. Asi poslednich 14 dní si vsimam, ze mi vrze palubovka, nekde u airbagu spolujezdce-tak divne tam lupka. Dalsi problem je se spojkou, aspon si to myslim. Zda se mi ze nejak divne zabira, vypina nekde u prostred sve drahy. (Ve fabii nam vypina hned na zacatku.) Uz od zacatku nam nejak vibruje, pry je to u Tdi normalni. Dale si vsimam ze pri pousteni pedalu spojky nejak v aute vrzne, dela to ale i pri ubrani a pridani plynu. Posledni zavadou je lupkani motoru, neco jako stare kukackove hodiny. Lupka to pravidelne pri vysokych i nizkych otackach. Pokud motor vypnu logicky to prestane. Chtel bych se v aut. servisu domluvit na nejake "preventivni" kontrole, aby odhalily pripadne zavady adalo se to vyreklamovat. Doufam ze to dobre dopadne, nerad bych na skodovky zanevrel. PS: Nemate nekdo podobne zavady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ad spojka- vibrace je normalni, je to dyzl, co se týče záběru, tak nevim, to zalezi asi na tom, jak je "seřízenáů, mě zabírá tak nějak v horní třetině. jinak na to vrzání už jsem si taky po těch 2 letech zvyknul a ani to nevnímám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 no asi tak, nejhorší s čím můžeš do servisu přijít, je nějaký subjektivní lupkání, vrzání, praskání a nevím co ještě. Nikdo s tím stejně nic neudělá a je velmi pravděpodobný, že tam ty zvuky jsou už dávno, jen jsi neměl důvod si jich všímat. Asi by ses měl smířit s tím, že záruka prostě končí a hodit tyhle blbosti za hlavu. Můj osobní názor je, že si se ted jen začal úzkostlivě soustředit na konec záruky a snažíš se horečně odstranit všechny případný vady. Celkem tě i chápu, zažil jsem to už 9x, tak jsem možná trochu otupěl. Ale jestli ti můžu poradit, pokud tam nemáš něco opravdu konkrétního a zásadního, vyser se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 přesně souhlasím s JirkouK.Taky mi končí záruka a hledám vše možné a nemožné,ale u mě je to něco jiného.Občas pro místní Škoda servis něco dělám,tak mi vcelku vyjdou vstříct,ale jak psal Jirka,nesmysly jako občas tam něco lupne a tam nemá smysl řešit.Stejně na nic nepřijdou a pokud do toho začnou vrtat,může to dopadnout hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 no asi tak, nejhorší s čím můžeš do servisu přijít, je nějaký subjektivní lupkání, vrzání, praskání a nevím co ještě. Nikdo s tím stejně nic neudělá a je velmi pravděpodobný, že tam ty zvuky jsou už dávno, jen jsi neměl důvod si jich všímat. Asi by ses měl smířit s tím, že záruka prostě končí a hodit tyhle blbosti za hlavu. Můj osobní názor je, že si se ted jen začal úzkostlivě soustředit na konec záruky a snažíš se horečně odstranit všechny případný vady. Celkem tě i chápu, zažil jsem to už 9x, tak jsem možná trochu otupěl. Ale jestli ti můžu poradit, pokud tam nemáš něco opravdu konkrétního a zásadního, vyser se na to. Samozřejmě kromě těch starých kukačkových hodin, které se z motoru ozývají vždycky v celou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No tak mi ani nevadi to lupkani, spise mam strach o tu spojku a mechanismi s ni spojene, např. setrvak a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 No tak mi ani nevadi to lupkani, spise mam strach o tu spojku a mechanismi s ni spojene, např. setrvak a podobne. No dobře, ale co si myslíš, že ti s tím v servise udělají ? Vůbec nic. Je to ztráta času a nervů. Kašli na to. Fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Kluci, se všema prakticky souhlasím. Taky mi končila záruka, drobné lupkání v palubce mám taky, reklamoval jsem to na konci záruku - co jiného než bezvýsledné, jen vyměnili držáky té lišty, tak to nelupe při změnách teplot jinak drobné lupkání zůstalo. Taky jsem se pokoušel reklamovat to "profukování" kolem předních dveří - co jiného že bez výsledku, prý to dělají všechny O2 - dneska jsem se dočetl tady na foru že to asi dělá těšnění oken , takže si to asi budu muset zaplatit ze svého. Jediné co bych zkusil být Tebou, tak zkusit pořešit tu spojku, byla nějaká serie, kde byly spojky u diesolých O2 nějaké vadné a měnily se dle aktuálního sdělení v rámci záruky. Mi ji měnili, ale je fakt že mi klouzala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Tak ty gumy kolem dveří mi vyměnili v rámci záruky a hlavně dobrých vztahů co s místní škodovkou mám.je to cosi lepší.Ten aerodyn.zvuk se posunul cca o 30km výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Tak ty gumy kolem dveří mi vyměnili v rámci záruky a hlavně dobrých vztahů co s místní škodovkou mám.je to cosi lepší.Ten aerodyn.zvuk se posunul cca o 30km výše. Cosby na tu vymenu gumoveho tesneni je od Skodovky nejake sdeleni, ze to delaji zadarmo kdyz jim o tom reknu ze? Abych tam pak neprijel a oni mi rekli ze si to musim zacalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichlicek Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Tak ty gumy kolem dveří mi vyměnili v rámci záruky a hlavně dobrých vztahů co s místní škodovkou mám.je to cosi lepší.Ten aerodyn.zvuk se posunul cca o 30km výše. Cosby na tu vymenu gumoveho tesneni je od Skodovky nejake sdeleni, ze to delaji zadarmo kdyz jim o tom reknu ze? Abych tam pak neprijel a oni mi rekli ze si to musim zacalovat... Na vrzání gum kolem dveří používám silicon spray. Gumy nevrzají a v zimě nepřimrzají. Na další pazvuky, s ohledem na cesty po kterých jezdíme, je nejlepší si pustit rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 to nevím.Mám dobré známé tak se nestarám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.