Publikováno Duben 4, 200718 r Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC
Duben 4, 200718 r Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC Jen tak pro jistotu. Standartně nejde v poloze nahoru na okna . V ostatních polohách pro rozvod vzduchu by měla fungovat. Tobě nefunguje v těch ostatních polohách?
Duben 4, 200718 r taky pojistka a jinak hledej já tady popisoval celou opravu klapky a je to taky u zabijáka na stránkách a to tady: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...rnihoOkruhu.htm
Duben 5, 200718 r Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC Jen tak pro jistotu. Standartně nejde v poloze nahoru na okna . V ostatních polohách pro rozvod vzduchu by měla fungovat. Tobě nefunguje v těch ostatních polohách? A je to takle u vsech< No to jsem nevedel. Jednou mi nesla zapnout a nevedel jsem proc a pak se to povedlo po nekolika mackani a pak zase nesla vypnout takze to bylo asi timhle :palec2:
Duben 5, 200718 r Poradí někdo.Najde spínač vnitřní cirkulace vzduch.Tlačítko vedle spínače AC Jen tak pro jistotu. Standartně nejde v poloze nahoru na okna . V ostatních polohách pro rozvod vzduchu by měla fungovat. Tobě nefunguje v těch ostatních polohách? přesně tak, taky jsem stresoval že mě to nejede, ale manželka mě překvapila a řekla, že když je to v poloze na př. okno nahoru, tak to prostě nefunguje
Duben 5, 200718 r nj, přečíst si manuál k autu je takový problém... není, ale ješitnost je někdy strašná vlastnost, a když tě manželka přesvědčí, že ona má pravdu, tak...., ale to je hodně OT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.