Publikováno Duben 9, 200718 r .gif'>http://forum.skodahome.cz/style_emoticons/...lt/icon_.gif .gif'>http://forum.skodahome.cz/style_emoticons/...lt/icon_.gif
Duben 9, 200718 r ze by kombik vypadal lepe nez hatch? Nechce se mi tomu verit, ale zatim to tak vypada
Duben 9, 200718 r ja se na ni tesim. ne ze bych menil za tumika, ale obecne mam radsu dlouhy auta., FI OI,i OII - v combi se mi libi vic. Na FII se tesim. zajima me jak udelaj zadek.
Duben 9, 200718 r Ako píše Maverick - priemiéra na jeseň 2007, predaj od januára 2008. A bude vyzerať nejak takto:
Duben 9, 200718 r Blacky: Ja bych se neunahloval - je potreba si zvyknout a to jak znamo prichazi az po nejake dobe...
Duben 12, 200718 r Vypada presne tak, nekdy se za den vyrobi tak 4 - 5 kusu nulte serie, videl jsem par kusu primo v zavode... Ako píše Maverick - priemiéra na jeseň 2007, predaj od januára 2008.A bude vyzerať nejak takto:
Duben 12, 200718 r no ja nevim asi to bude ono, ale proste v te cerne na tom snehu to vypada divne, zadni svetla mi prijhdou moc nizko a kapota na "zlomem" patych dveri moc velka.
Duben 12, 200718 r Zadné svetlá vraj budú identické, ako u hatchbacku. Tie fotky na tom snehu sú vraj na 99% identické so sériovým prevedením
Duben 13, 200718 r je to skutecne ona, mozna par detailu je ci bude jinych, z boku vypada dobre, ale celkove je to takova uzovka Zadné svetlá vraj budú identické, ako u hatchbacku. Tie fotky na tom snehu sú vraj na 99% identické so sériovým prevedením
Duben 24, 200718 r proste me se libi skoro vic jak stary kombik ... a jeste ji posadit na 17" kola a bude opravdu nadherna
Duben 24, 200718 r proste me se libi skoro vic jak stary kombik ... a jeste ji posadit na 17" kola a bude opravdu nadherna jj will see
Květen 16, 200718 r Skôr by som povedal, že od januára. Napríklad aj OII RS predstavili vo Frankfurte a na trh sa u nás dostala až v januári.
Květen 20, 200718 r nova fabia combi na slovensku prijde ku koncu roka Už na ní máme políčeno..jako druhé autí,tak doufám,že už na podzim bude..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.