JendaBenda Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahoj, mám problém s otáčkami při volnoběhu. Někdy když vyřadím a zastavím, tak se motor začne klepat a vydávat zvláštní zvuky. Když se podívám na ručičku ukazatele otáček, tak také kolísá. Dělá to při teplém i studeném motoru. Jinak motor jede super, mám 1,9 TDI 81KW r.v.98 Dík za pomoc, jsem z toho vážně na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ahoj,mám problém s otáčkami při volnoběhu. Někdy když vyřadím a zastavím, tak se motor začne klepat a vydávat zvláštní zvuky. Když se podívám na ručičku ukazatele otáček, tak také kolísá. Dělá to při teplém i studeném motoru. Jinak motor jede super, mám 1,9 TDI 81KW r.v.98 Dík za pomoc, jsem z toho vážně na nervy Napíchnout a zkontrolovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaBenda Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 To jsem včera s kámošem udělal a všechno vypadá v pořádku.Vzduchový filtr je nový, hadice jsou taky OK, možná je zanesená váha vzduchu - ale do té se mi moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Hoj Ale bušeš muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 No tak to vypadá spíš na setrvák. Vibruje při tom auto? Klepe se spojkový pedál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaBenda Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Páni máš pravdu ,občas mi vybruje pedál.Asi to bude vážně tím. Co tedy radíš dál? je nutná výměna? nebo to lze nějak odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 No zvaž co dál, takhle na dálku se to špatně identifikuje. Chce to dobrého mechanika a hlavně se vyhnout škoda servisu, protože to s tebou šlehne, až ti řeknou cenu. Dvouhmotový setrváky jsou prostě na h.... a sypou se. Hledej tady na fóru nebo na dieselpower fóru. Teď jsem tam viděl na prodej celé sady(setrvák, lamela, přítlačák) okolo 10t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Jinak opravit se to nedá a nekupuj jetý, nejde určit v jakém je stavu. Hodně štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 (editace) Jinak opravit se to nedá a nekupuj jetý, nejde určit v jakém je stavu. Hodně štěstí... Nekupovat jetý je fajn rada. Já bych si vybral ve funglovce supa 2.8 benzín, akorát bych to nechtěl platit a živit. Ale vážně, i u ojetiny se dá pořídit dobrá koupě. Chce to hlavně štěstíčko... Editováno: 14. Duben 2007, autor: sitic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 No, ale my se tady bavíme trošku o něčem jiném... Žádny model se jménem setrvák Škodovka zatím nenabízí Jinak opravit se to nedá a nekupuj jetý, nejde určit v jakém je stavu. Hodně štěstí... Nekupovat jetý je fajn rada. Já bych si vybral ve funglovce supa 2.8 benzín, akorát bych to nechtěl platit a živit. Ale vážně, i u ojetiny se dá pořídit dobrá koupě. Chce to hlavně štěstíčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 No, ale my se tady bavíme trošku o něčem jiném... Žádny model se jménem setrvák Škodovka zatím nenabízí Jinak opravit se to nedá a nekupuj jetý, nejde určit v jakém je stavu. Hodně štěstí... Nekupovat jetý je fajn rada. Já bych si vybral ve funglovce supa 2.8 benzín, akorát bych to nechtěl platit a živit. Ale vážně, i u ojetiny se dá pořídit dobrá koupě. Chce to hlavně štěstíčko... Sorry, byl jsem včera myšlenkami jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.