TomV Vloženo 4. Duben 2009 Vloženo 4. Duben 2009 ja teda cekal na FI taky skoro dva mesice, ale mel jsem jeden z prvnich faceliftu, tak to asi bylo tim Citovat
Octavian1 Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 MYslim ze jsou to uz psal ja cekal necely 3 tydny a to po 2 tydnu uz byla na salune a cekal sjem na montaz prepazky Citovat
vonder Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Uz jsem si i rikal, ze bych vzal 1.4-ku kdyby to urychlilo dodani, ale po telef. konzultaci s prodejkyni mi bylo receno, ze bych si vubec nepomohl... To máš asi pravdu, mám objednávku na R 1,4 z 6.3. V pátek jsem volal a prý ať počítám nejdřív první týden v květnu (9 týdnů). Editováno: 5. Duben 2009, autor: vonder Citovat
Igor Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 No teraz je fakt problém, hlavne s lacnejšími vozmi - obe HTP a 1,4ky. Celá Európa šrotuje o život, autá idú na dračku. Na Slovensku v niektorých salónoch dokonca nemajú vystavené už žiadne FII, majú tak max 1 predvádzačku. Ak mám dobré info, tak sa aktuálne FII objednáva na jún až júl! Pre porovnanie, OII bežne do 6-8 týždňov, podľa motorizácie. Citovat
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 na jednu stranu to je neprijemne pro toho, kdo na auto ceka, ale srotovne skodovce zda se vytrhlo trn z paty a to je super Citovat
Igor Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 To hej, ale uvidíme, čo bude, keď sa šrotovné minie resp sa nasýti trh... Druhé kolo šrotovného štartuje na Slovensku už zajtra, menili sa podmienky, od zajtra sú nové cenníky - vyriešili to tak, ako sa čakalo: štát pritlačil na predajcov (predajca musí prispieť 1000 € namiesto pôvodných 500 €) a dáva už len 1000 € namiesto pôvodných 1500 €, takže sa plošne zvýšili cenníkové ceny o 500 € Čo pre tých, čo kupujú auto s uplatnením šrotovného znamená rovnakú cenu ako bola v prvej vlne šrotovného, no pre tých, čo si šrotovné neuplatňujú dochádza k navýšeniu pôvodnej ceny o tých 500 €, ktoré štát hodil na plecia predajcov. Aj čo sa týka akcií a financovania, u Škody SK je aktuálna situácia taká, že na bežných zákazníkov sa zabudlo a preferujú sa "šrotujúci" kupujúci holé-bosé FII Citovat
ibauer74 Vloženo 22. Duben 2009 Vloženo 22. Duben 2009 Tak já jsem dostal největší slevu od prodejce 11,4 % (Havex-Auto Vrchlabí). Citovat
imo17 Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Takže už aj ja silne uvažujem nad kúpov novej Fábie combi Elegance + nejaká tá príplatková výbava. Podla cenníkovej ceny to vyšlo 401300kč. Zatial mi bola poslaná najlepšia ponuka za cenu 360 300kč + gumové koberce a povinná výbava. Čo myslíte VY? oplatí sa ešte jednať, alebo už nižšiu cenu nikde nespravia? Editováno: 1. Červen 2009, autor: imo17 Citovat
bojler Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Ses na desiti procentech a pokud nejses nejaka cilova skupina, tak uz velmi tezko. Spis bych rekl, ze ses na tom vic nez dobre. Citovat
vonder Vloženo 4. Červen 2009 Vloženo 4. Červen 2009 (editace) Takže. Room. je už doma.Doporučuji Klokočku, ve "třetím kole" z caa. 50 poptávek jsme to smluvili na 15% Dn. Editováno: 4. Červen 2009, autor: vonder Citovat
Václav Š. Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 Za pár měsíců bych měl kupovat nový auto. V životě jsem nesmlouval a je mi to velmi nepříjemné. Jsem zvyklý nakupovat za ceníkové ceny, ale když to tady tak čtu... No zkrátka, když se člověk zeptá na slevu, je možné, že prodejce řekne, že nic takového nedávají nebo nabídne vždy? Citovat
Blacky Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 slusnej prodejce, kdyz na tobwe nepozna, ze nejsi smlouvaci typ aspon par procent da. Kdz na to nejsi, tak si vem nekoho ssebou. Kdyz uz ne slevu, tak aspon par veci (koberecky, nouzovou vybavu, kosmetiku ap.) by ti prodejce mohl prihodit. Citovat
bojler Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 václav: pokud se ti to ekluje, tak vyuzij sluzeb dalsich lidi. kdyz nikoho nenajdes, su schopnej ti cenu vyjednat k automatickym slevam urcite neni zadny "moralni" duvod a jde o byznys. Citovat
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 Kdybys věděl kolik na takovém autě ten prodejce má...tak bys smlouval jako o život...to mi věř. Pokaždé jsem si zajistil jako bonus minimálně Construkt,plnou nádrž a dálniční známku. Citovat
Marek Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 Já dostal prachy dolů z ceníku...koberce gumový, povinnou výbavu....a zamykání řadičky..... Citovat
bojler Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 Kdybys věděl kolik na takovém autě ten prodejce má... A kolik myslis, ze ma prodejce treba na takove Fabii Classic 1.2/44kW? Pocitej bonusy pro maly salon bez hezkyho baraku... Citovat
Václav Š. Vloženo 6. Červen 2009 Vloženo 6. Červen 2009 václav: pokud se ti to ekluje, tak vyuzij sluzeb dalsich lidi. kdyz nikoho nenajdes, su schopnej ti cenu vyjednat k automatickym slevam urcite neni zadny "moralni" duvod a jde o byznys. To je dobrej nápad vzít někoho s sebou, budu o tobě ještě uvažovat Když jsme kupovali první Fabii i naposledy Roomstera, sleva ani koruna a jako první jsme jeli ještě s maníkem z autosalonu rovnou do benzínky (benzín samozřejmě za naše). Citovat
rudko25 Vloženo 12. Červen 2009 Vloženo 12. Červen 2009 Takže ja som si objednal Rooma 1.2 51kw, oceán modrá, Style, +4reproduktory vzadu, plnohodnotná rezerva, predĺžená záruka na 60 tis. km, construct a výsledná cena je cca 10.000€. Je to po odrátaní šrotovného + zľava predajcu vo výške cca. 600€. čiže celková zľava z ceny auta je cca. 2600 €, bývalích cca.80.000,-SK, a českých korun asi podľa kurzu cca. 70.000 Kč....celkom dobre nie? Citovat
Vytlacil Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 no vidis, a u nas bys za tu cenu mel Roomster Style + Paket Style Plus (tedy elektrony, zadni senzory, radio dance, a sunset)... Citovat
Pandora Vloženo 16. Červen 2009 Vloženo 16. Červen 2009 Jak je výhodná tato nabídka??? FII Ambiente, 51 kw + metalíza + sun set + hlavové airbagy +Maxi-Dot + radio Beat Cena 260 500,- Ovšem v nejbližších dnech se zvýší na 269 900,- Váhám nad tím, čekám, zda-li sezavede šrotovné, tak to bych o něj přišel, pokud by se zavedlo, zpětně mi jej asi neproplatí, ale zase nevím, za jakou cenu by se tento model nabízel. Kromě tohoto mě ještě láká Clio III s turbo motorem, ale to je o 60 000 dražší. Citovat
Vytlacil Vloženo 17. Červen 2009 Vloženo 17. Červen 2009 neni spatna, ale da se jit jeste trochu niz... Citovat
rudko25 Vloženo 18. Červen 2009 Vloženo 18. Červen 2009 no vidis, a u nas bys za tu cenu mel Roomster Style + Paket Style Plus (tedy elektrony, zadni senzory, radio dance, a sunset)... No u mňa sa jedná o presne to isté.....+ packet style plus Citovat
Vytlacil Vloženo 18. Červen 2009 Vloženo 18. Červen 2009 tak alespon je videt, ze to jde i bez srotovneho... Citovat
rudko25 Vloženo 18. Červen 2009 Vloženo 18. Červen 2009 tak alespon je videt, ze to jde i bez srotovneho... ako to rátaš? teraz som pozeral na webe skoda auto cz roomster. motorizácia 1.2 51kw Style + doplnky, ktoré som si objednal ja, celková suma 322000,- po prepočte kurzom € to vychádza na 12076€. čiže ak použijem šrotovné u nás vyjde ma roomster o cca.2000€ lacnejšie ako keby som ho kupoval v CZ bez šrotovného nie? a to som nikde nevidel ten packet elekrtony, dance radio a sunset. rátal som to bez toho, takže aj keď to tam niekde je tam to neovplyvní výslednú sumu 12076€ v ČR. oprav ma ak sa mýlim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.