superfatty Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok takže nové nášlapy jo? Hm, to je hned se mi stalo jednou na křižovatce na STOPce.., ještě že vedle mě nestálo auto ale autobus, tak jsem si na něj lehnul, pohotově se odtsrčil a upaloval ze silnice pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Já taky jezdím na biku, ale bohužel ještě nemám pořádné foto, mám nový bike teprve od půlky února a zatím jsem ho fotil jenom mobilem. Jinak kolik máte roční nájezd? Já si letos brousím zuby, že bych mohl najet tak 4000km, tak snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) mno ja jsem takovy polobiker , mno a najezd tak 1000km za rok Editováno: 23. Duben 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ahoj, taky biker, ale trenuiu spiš na silničce, mam Scotta Bouldera v LX, a na silnici nejnižší řadu od Authora A3303 tuším, ročně tak těch 5-7 tisíc, jezdí někdo maratony, jako Jizerka, Znovín, Sudety, Krále, Maštale a pod. ? Biku zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Já taky jezdím na biku, ale bohužel ještě nemám pořádné foto, mám nový bike teprve od půlky února a zatím jsem ho fotil jenom mobilem. Jinak kolik máte roční nájezd? Já si letos brousím zuby, že bych mohl najet tak 4000km, tak snad to vyjde. Kdysi jsem si říkal, že bych chtěl na kole najezdit to co autem, ale to bych asi umřel, i 5000 km ročně bude časově drsná meta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 minulu sezonu som najazdil 4500km a bol som na dubnickom maratone a tento rok idem znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Taky přidávám svůj bike, na tom dvoukole jezdíme s kámošem Tour de biere a jiný sranda-matche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 já sem jezdíval tak 7-9 tisíc ale než jsme si pořídili psa.. od té doby jezdím spin, takže mám za rok tak okolo 120 hodin na "kole".. letos už je pes větší takže doufám, že najezdím tak dva litry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) Taky přidávám svůj bike, na tom dvoukole jezdíme s kámošem Tour de biere a jiný sranda-matche. U nás měli kdysi kluci, teď už otcové od rodin, pětikolo, a objeli s ním vždycky v létě kus Moravy. Zkusím doma najít fotku a hodit jí sem, bylo to vážně super...ale ta doba už je dávno pryč :-( Editováno: 24. Duben 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 copak mischicko,chces vymenit octu za kolo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Taky se přidám.Moje a té paní co u ní bydlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Taky se přidám.Moje a té paní co u ní bydlím. zdar kolego pozeram ze ty mas asi s modusa len ram inak takeho oranzoveho modusa ma jedna baba v dubnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No je to trochu skládačka už jsem to probíral s Culdou to je odborník přes kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Zdravicko, taky mam MTB, ale bohuzel ted prochazi kompletni GO ... uz jaksi nestacil s dechem Az bude hotov, vyfotim a vystavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 copak mischicko,chces vymenit octu za kolo ? Nechci, ale do Okinky se bude líp nakládat než do F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Taky přidávám svůj bike, na tom dvoukole jezdíme s kámošem Tour de biere a jiný sranda-matche. U nás měli kdysi kluci, teď už otcové od rodin, pětikolo, a objeli s ním vždycky v létě kus Moravy. Zkusím doma najít fotku a hodit jí sem, bylo to vážně super...ale ta doba už je dávno pryč :-( A jinak jsem de*il, úplně jsem se zapomněl podívat po té fotce toho pětikola, snad tenhle víkend.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.V Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No když je tu takových odborníku tak poraďte kde koupit. Někde v okolí Liberec Mladá Boleslav. Co mi ukradli auto mam jen na kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Tak já taky přidávám svoje zlatíčka: MTB GT Avalanche 1.0 Disc 2007 a kros Škoda Roomster Funride 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Nevím co stím budu dělat, ale udělal jsem si taky radost. Editováno: 24. Květen 2007, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Nevím co stím budu dělat, ale udělal jsem si taky radost. dal bych to na zeď na žebřík a koukal se vcelku dobrá volba za ty peníze, myslim, původně se do něj zamilovala slečna moje ale skončila u Garyho viz výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Tak já taky přidávám svoje zlatíčka:MTB GT Avalanche 1.0 Disc 2007 a kros Škoda Roomster Funride 2006 Čím je ten Roomster osazenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok to je sranda nebejt na to zvaklej, já měl taky ze začátku problémy, rozsekal sem si koleno a dost šeredně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 to je sranda nebejt na to zvaklej, já měl taky ze začátku problémy, rozsekal sem si koleno a dost šeredně Já jsem měl štěstí, že to bylo pomalu a v aleji...jsem si jen mohl zpívat "V té naší áleji, švestky se válejí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Konečně slibované PĚTIKOLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zdarec, nejezdí tu někdo v okolí Brna bajk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.