Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p

Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok :smich:

takže nové nášlapy jo? Hm, to je hned :p se mi stalo jednou na křižovatce na STOPce.., ještě že vedle mě nestálo auto ale autobus, tak jsem si na něj lehnul, pohotově se odtsrčil a upaloval ze silnice pryč :palec2:

Já taky jezdím na biku, ale bohužel ještě nemám pořádné foto, mám nový bike teprve od půlky února a zatím jsem ho fotil jenom mobilem. Jinak kolik máte roční nájezd? Já si letos brousím zuby, že bych mohl najet tak 4000km, tak snad to vyjde. :)

mno ja jsem takovy polobiker :D, mno a najezd tak 1000km za rok

post-3469-1177325838_thumb.jpg

Upraveno od gh0

Ahoj, taky biker, ale trenuiu spiš na silničce, mam Scotta Bouldera v LX, a na silnici nejnižší řadu od Authora A3303 tuším, ročně tak těch 5-7 tisíc, jezdí někdo maratony, jako Jizerka, Znovín, Sudety, Krále, Maštale a pod. ? Biku zdar

Já taky jezdím na biku, ale bohužel ještě nemám pořádné foto, mám nový bike teprve od půlky února a zatím jsem ho fotil jenom mobilem. Jinak kolik máte roční nájezd? Já si letos brousím zuby, že bych mohl najet tak 4000km, tak snad to vyjde. :)

Kdysi jsem si říkal, že bych chtěl na kole najezdit to co autem, ale to bych asi umřel, i 5000 km ročně bude časově drsná meta :p

• Autor

minulu sezonu som najazdil 4500km a bol som na dubnickom maratone a tento rok idem znova.

Taky přidávám svůj bike, na tom dvoukole jezdíme s kámošem Tour de biere a jiný sranda-matche. ;)

post-6623-1177406589_thumb.jpg

post-6623-1177406574_thumb.jpg

já sem jezdíval tak 7-9 tisíc ale než jsme si pořídili psa.. od té doby jezdím spin, takže mám za rok tak okolo 120 hodin na "kole".. letos už je pes větší takže doufám, že najezdím tak dva litry..

Taky přidávám svůj bike, na tom dvoukole jezdíme s kámošem Tour de biere a jiný sranda-matche. ;)

U nás měli kdysi kluci, teď už otcové od rodin, pětikolo, a objeli s ním vždycky v létě kus Moravy. Zkusím doma najít fotku a hodit jí sem, bylo to vážně super...ale ta doba už je dávno pryč :-(

Upraveno od mischicka

copak mischicko,chces vymenit octu za kolo ? :D

• 3 týdny později...

Taky se přidám.Moje a té paní co u ní bydlím.

post-5619-1178736479_thumb.jpg

post-5619-1178736539_thumb.jpg

• Autor
Taky se přidám.Moje a té paní co u ní bydlím.

zdar kolego pozeram ze ty mas asi s modusa len ram :) inak takeho oranzoveho modusa ma jedna baba v dubnici.

No je to trochu skládačka už jsem to probíral s Culdou to je odborník přes kola.

Zdravicko, taky mam MTB, ale bohuzel ted prochazi kompletni GO ... uz jaksi nestacil s dechem :palec2:

Az bude hotov, vyfotim a vystavim

copak mischicko,chces vymenit octu za kolo ? :D

Nechci, ale do Okinky se bude líp nakládat než do F :p

U nás měli kdysi kluci, teď už otcové od rodin, pětikolo, a objeli s ním vždycky v létě kus Moravy. Zkusím doma najít fotku a hodit jí sem, bylo to vážně super...ale ta doba už je dávno pryč :-(

A jinak jsem de*il, úplně jsem se zapomněl podívat po té fotce toho pětikola, snad tenhle víkend..

No když je tu takových odborníku tak poraďte kde koupit. Někde v okolí Liberec Mladá Boleslav. Co mi ukradli auto mam jen na kolo. :feve:

Tak já taky přidávám svoje zlatíčka:

MTB GT Avalanche 1.0 Disc 2007 a kros Škoda Roomster Funride 2006 :p

post-4297-1179160983_thumb.jpg

post-4297-1179161068_thumb.jpg

post-4297-1179161112_thumb.jpg

• 2 týdny později...

Nevím co stím budu dělat, ale udělal jsem si taky radost.

post-691-1180016286_thumb.jpg

Upraveno od martikk

Nevím co stím budu dělat, ale udělal jsem si taky radost.

dal bych to na zeď na žebřík a koukal se :D

vcelku dobrá volba za ty peníze, myslim, původně se do něj zamilovala slečna moje ale skončila u Garyho viz výše :)

Tak já taky přidávám svoje zlatíčka:

MTB GT Avalanche 1.0 Disc 2007 a kros Škoda Roomster Funride 2006 :p

Čím je ten Roomster osazenej?

já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p

Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok :smich:

to je sranda nebejt na to zvaklej, já měl taky ze začátku problémy, rozsekal sem si koleno a dost šeredně :aggressive:

to je sranda nebejt na to zvaklej, já měl taky ze začátku problémy, rozsekal sem si koleno a dost šeredně :aggressive:

Já jsem měl štěstí, že to bylo pomalu a v aleji...jsem si jen mohl zpívat "V té naší áleji, švestky se válejí"

Konečně slibované PĚTIKOLO :)

Zdarec, nejezdí tu někdo v okolí Brna bajk?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.