Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p

Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok :smich:

takže nové nášlapy jo? Hm, to je hned :p se mi stalo jednou na křižovatce na STOPce.., ještě že vedle mě nestálo auto ale autobus, tak jsem si na něj lehnul, pohotově se odtsrčil a upaloval ze silnice pryč :palec2:

Vloženo

Já taky jezdím na biku, ale bohužel ještě nemám pořádné foto, mám nový bike teprve od půlky února a zatím jsem ho fotil jenom mobilem. Jinak kolik máte roční nájezd? Já si letos brousím zuby, že bych mohl najet tak 4000km, tak snad to vyjde. :)

Vloženo

Ahoj, taky biker, ale trenuiu spiš na silničce, mam Scotta Bouldera v LX, a na silnici nejnižší řadu od Authora A3303 tuším, ročně tak těch 5-7 tisíc, jezdí někdo maratony, jako Jizerka, Znovín, Sudety, Krále, Maštale a pod. ? Biku zdar

Vloženo
Já taky jezdím na biku, ale bohužel ještě nemám pořádné foto, mám nový bike teprve od půlky února a zatím jsem ho fotil jenom mobilem. Jinak kolik máte roční nájezd? Já si letos brousím zuby, že bych mohl najet tak 4000km, tak snad to vyjde. :)

Kdysi jsem si říkal, že bych chtěl na kole najezdit to co autem, ale to bych asi umřel, i 5000 km ročně bude časově drsná meta :p

Vloženo

já sem jezdíval tak 7-9 tisíc ale než jsme si pořídili psa.. od té doby jezdím spin, takže mám za rok tak okolo 120 hodin na "kole".. letos už je pes větší takže doufám, že najezdím tak dva litry..

Vloženo (editace)
Taky přidávám svůj bike, na tom dvoukole jezdíme s kámošem Tour de biere a jiný sranda-matche. ;)

U nás měli kdysi kluci, teď už otcové od rodin, pětikolo, a objeli s ním vždycky v létě kus Moravy. Zkusím doma najít fotku a hodit jí sem, bylo to vážně super...ale ta doba už je dávno pryč :-(

Editováno: , autor: mischicka
  • o 3 týdny později...
Vloženo
Taky přidávám svůj bike, na tom dvoukole jezdíme s kámošem Tour de biere a jiný sranda-matche. ;)

U nás měli kdysi kluci, teď už otcové od rodin, pětikolo, a objeli s ním vždycky v létě kus Moravy. Zkusím doma najít fotku a hodit jí sem, bylo to vážně super...ale ta doba už je dávno pryč :-(

A jinak jsem de*il, úplně jsem se zapomněl podívat po té fotce toho pětikola, snad tenhle víkend..

• o 2 týdny později...
Vloženo
Nevím co stím budu dělat, ale udělal jsem si taky radost.

dal bych to na zeď na žebřík a koukal se :D

vcelku dobrá volba za ty peníze, myslim, původně se do něj zamilovala slečna moje ale skončila u Garyho viz výše :)

Vloženo
já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p

Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok :smich:

to je sranda nebejt na to zvaklej, já měl taky ze začátku problémy, rozsekal sem si koleno a dost šeredně :aggressive:

Vloženo
to je sranda nebejt na to zvaklej, já měl taky ze začátku problémy, rozsekal sem si koleno a dost šeredně :aggressive:

Já jsem měl štěstí, že to bylo pomalu a v aleji...jsem si jen mohl zpívat "V té naší áleji, švestky se válejí"

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...