AtomTS Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Zdravim, vcera jsem zacal pozorovat velmi zajimavou vec, bylo teplo a pustil jsem klimu (mam O1, rv2000, Climatronic).Zjistil jsem ze to nejak spatne chladi, a zahy jsem zjistil proc, klima sice chladi,ale jak dam ruku na pruduchy tak mi leti asi v dvousekundovych intervalech teply vzduch...proste z topeni, a hned zase studeny z klimy, tak jsem zkusil klimu vypnout a dela to totez, venku bylo k veceru uz 9 stupnu a ja mel nastaveno v aute 20, a z pruduchu slo stridave teplo chald aporad dookola,takze prostredi v aute s klimatronikem uz neni tak prijemne jak jsem zvykly. Vubec netusim zda hledat zavadu v mechanice nebo elektronice klimatroniku,nesetkal se nekdy nekdo s necim podobnym?Ja absolutne netusim. No a kdyz uz jsme v tom tak se mi za posledni dobu nejak strasne zpomalily sterace, proste je pustim i na nejrychlejsi a jdou jako by se jim nechtelo,ze by odchazel motorek? Nebo byva zavada v mechanice tahel?? predem vam moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Proved kontrolu mísící klapky,asi bude v čudu,nebo taky je možné,že hapruje nějaké čidlo...Chce to diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Aha,zkusim, je jeste kde ji najdu, jaky je k ni pristup? A jak se provadi dana kontrola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 kontrolu VAGem možná zkusit základní nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Stěrače,závada v mechaníce tahel.Přidirají se tam ty 2 čepy co pohibují se steračema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Stěrače,závada v mechaníce tahel.Přidirají se tam ty 2 čepy co pohibují se steračema. Takže závada byla přesně tam, provedl jsem výmenu a supr.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Takže jde o závady číslo 01271 - Servomotor klapky pro nast. teploty -V68 a 01274 - Servomotor přetlakové klapky -V71, byl jsem s tím v servisu jen se tak poptat, a dověděl jsem se že by možná pomohlo jen uvedení do základního nastavení, a že je potřeba provést podrobné zjištění pomocí vagu. Tak bych se chtěl zeptat zda by někdo nebyl schopen toto udělat v okolí prahy případně severních čech, dříve než se začnu zajímat o nové součástky. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 v jakém kanálu se provádí základní nastavení ? 000? klima je vypnutá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Zákl. nastavení nepomůže, pokud do toho nikdo nedrbal, tak se to samo nerozeštelije. Odešlo servo ovládání klapky ( v71 ), vpravo před spolujezdcem za schránkou, ovládá i vnitřní cirkulaci. Když budeš hledat je tu někde podrobný popis problému včetně odkazu na ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) tak VAG už načetl klasiku: 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 37-00 - Defekt 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-00 - Defekt RESUME: V71 jsem dal novou (použité byly 2x KO) V68 jsem dal použitou - funguje Editováno: 31. Říjen 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasec Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Zdravím, má ten samý problém. Kde jsi sehnal ten servomotorek V68 a případně za kolik? A který model O1 máš, já mám r.98 1,9TDi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 sehnal jsem ho v prodejně použitých ND za 500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Stěrače,závada v mechaníce tahel.Přidirají se tam ty 2 čepy co pohibují se steračema. Muzu se te zeptat, co toto ma spoledneho s puvodnim dotazem na Climatronic? (me tedka nechladi, tak lovim infos) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 to Kolafa: precti si poradne prvni prispevek a pak uvidis ;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gsx 1100 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 tak VAG už načetl klasiku: 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 37-00 - Defekt 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-00 - Defekt RESUME: V71 jsem dal novou (použité byly 2x KO) V68 jsem dal použitou - funguje Zdravím, nemáš nejaké foto ako to servo V-68 vypadá prípadne kde sa nachadza a ako sa demontuje. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.roko Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 V 31. 8. 2010 na 1:12, Gsx 1100 napsal: Zdravím, nemáš nejaké foto ako to servo V-68 vypadá prípadne kde sa nachadza a ako sa demontuje. dakujem Tak by mě zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.