Duben 25, 200718 r Podla mna je to celkom pekna Dacia To už je ta OII koupená v Rumunsku? a ta úprava mřížky byla za příplatek
Duben 25, 200718 r Možná by trošku pomohlo tu díru udělat velkou Můj návrh: teď jsi udělal díru do světa ne ale vážně. Na tohle už se dá koukat.. nech si to patentovat..
Duben 27, 200718 r Podla mna je to celkom pekna Dacia To už je ta OII koupená v Rumunsku? no vidíš, to je ta Rumunská. Tam by tobyl vedle Dacie určitě šlágr.
Duben 27, 200718 r Já si pořád říkal,že jsem to už někde kdysi viděl Upraveno Duben 27, 200718 r od Jirik.DC
Duben 29, 200718 r Já si pořád říkal,že jsem to už někde kdysi viděl Jenze tomu Senatoru to aspon ve svy dobe sluselo... Ta maska na Octavce je fakt hrozna.
Květen 28, 200718 r ne ne ne ale pro příznivce PLASTTUNINGU třeba jo ja bych si to na autio nedal Tak můj názor je,že příznivci PLATTUNINGu,jak píšeš,můžou u tohohle auta ještě nějaký ten rok spát,na to je auto moc nové a pořád ještě v jiné cenové relaci
Květen 29, 200718 r Kdyby misto toho vzali ten cas a usili, co vynalozily na tak nehorazne skaredou masku a udelali nejake pekne LED zadni svetla, myslim, ze jak odbyt, tak i zajem by byl daleko vetsi. I kdyz jak koukam na tu jejich masku, tak si nedokazu predstavit, jak by vypadala ta svetla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.