Publikováno Duben 24, 200718 r Chci si pořídit ofuky na přední dveře ( resp. větrné clonky), ne kvůli desingu, ale kvůli funkčnosti a lepšímu - tiššímu větrání. Má to smysl, má te to někdo a jste s tím spokojení? Nedělají ještě větší hluk třeba v 80-90km/h? Díky za radu. Jirka Upraveno Duben 24, 200718 r od jiri26
Duben 24, 200718 r Chci si pořídit ofuky na přední dveře ( resp. větrné clonky), ne kvůli desingu, ale kvůli funkčnosti a lepšímu - tiššímu větrání. Má to smysl, má te to někdo a jste s tím spokojení? Nedělají ještě větší hluk třeba v 80-90km/h? Díky za radu. Jirka Jestli si je budeš kupovat, tak jedny bych tady měl, fungují v pohodě u elektricky ovládaných oken, ne jako některé, u kterých jsou problémy. Hluk to větší podle mě určitě nedělá. A neprší ti do auta, když máš trošku otevřené okno
Duben 24, 200718 r Chci si pořídit ofuky na přední dveře ( resp. větrné clonky), ne kvůli desingu, ale kvůli funkčnosti a lepšímu - tiššímu větrání. Má to smysl, má te to někdo a jste s tím spokojení? Nedělají ještě větší hluk třeba v 80-90km/h? Díky za radu. Jirka Jestli si je budeš kupovat, tak jedny bych tady měl, fungují v pohodě u elektricky ovládaných oken, ne jako některé, u kterých jsou problémy. Hluk to větší podle mě určitě nedělá. A neprší ti do auta, když máš trošku otevřené okno Já mám ofuky i vzadu a větrání s nima je super i za deště. Někdy mám trochu problém dovřít okna v elektrice, ale už jsem to vychytal a bez problémů. Jsou tam totiž takové zobáčky a jak okno automaticky na tyto zobáčky narazí spustí se automaticky zpět. Někdy to je O.K. a někdy to blbne, ale není problém to vychytat. Teď je vše O.K. a jsem spokojen. Ofuky doporučuji.
Duben 24, 200718 r Já jsem si dával ofuky na Felicii a bylo to super větrání. Tolik to nefoukalo a bylo to trochu tiší. Pokud nemáš klimatizaci a ani střešní okno, je to dobrá věc. Já je na Oktavu je dávat nebudu, mám klimatizaci a když jsem trochu alergický na pyl, tak jedině klima a pylový filtr.
Duben 24, 200718 r Ofuky mám a s dovíráním žádnej problém. A je to snima opravdu tišší a neprší a vypadá to taky pěkně takže nemůžu jinak než doporučit Upraveno Duben 24, 200718 r od zabiak
Duben 24, 200718 r Ja je mel,ale blblo to el dovirani oken,kdyz jsem to zespodu zackvakl nahoru,tak to u konce narazilo a jelo dolu a to jsem ty plisky mel vyhozene,kdyz jsem to pomalu doviral,tak ok,dost trpi stahovacka,prece jenom je to dost napruzene pri dovirani,ted jsem to sundal kvuli foliim,jedina vec byla pro me plus a to za deste jsem mohl vetrat,jinak ja davam minus,mel jsem je od Heka
Duben 24, 200718 r Chci si pořídit ofuky na přední dveře ( resp. větrné clonky), ne kvůli desingu, ale kvůli funkčnosti a lepšímu - tiššímu větrání. Má to smysl, má te to někdo a jste s tím spokojení? Nedělají ještě větší hluk třeba v 80-90km/h? Díky za radu. Jirka Ani náhodou. Ty přednosti, které ti to dá v létě lepším větráním rychle pominou až je třeba na zimu sundáš abys třeba z vozidla měl lepší výhled. Už ti nikdy nebudou správně těstit skla a bude to hlučnšjší na vítr. Navíc to skřípání při zavíráni pokud se ti tam dostane trochu písku. Po mých zkušenostech na Fabii Ofuky již nikdy !!!!!!
Duben 25, 200718 r Autor Chci si pořídit ofuky na přední dveře ( resp. větrné clonky), ne kvůli desingu, ale kvůli funkčnosti a lepšímu - tiššímu větrání. Má to smysl, má te to někdo a jste s tím spokojení? Nedělají ještě větší hluk třeba v 80-90km/h? Díky za radu. Jirka Jestli si je budeš kupovat, tak jedny bych tady měl, fungují v pohodě u elektricky ovládaných oken, ne jako některé, u kterých jsou problémy. Hluk to větší podle mě určitě nedělá. A neprší ti do auta, když máš trošku otevřené okno ...můžeš mi poslat fotku a popsat jejich stav? A cena?Stačí mi přední. Díky Jirka
Duben 27, 200718 r Ofuky ti zvýší hluk za jízdy, ale zlepší větrání ve voze. Takže to zvaž. Máme je na služební Octavii a na popojíždění jsou skvělý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.