octavio Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak uz mi schema s Maxom a SI funguje, bola vadna dioda, presnejsie dve, no kto by to bol myslel ze rovno dve, hned mam dva funkcne kable, ale s tymi transistormi mi to nejde aj tak, skusim este zmenit hodnotu toho R4 odporu. Skusam to na felicii MPI SIMOS Neviem preco ti to nejde, ja som nic nemenil a islo mi to na prvy pokus.... ako som pisal tranz. BC546... A este keby ste videli ako som to doondial, no niečo nechutné, ale čo už nemali plošák v obchode (u nás je len taký malý jeden obchodík a som rád že som dostal aspoň aj to rs232). ............No vidíš tak teraz jeden funkčný môžeš predať...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
host11 Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak uz mi schema s Maxom a SI funguje, bola vadna dioda, presnejsie dve, no kto by to bol myslel ze rovno dve, hned mam dva funkcne kable, ale s tymi transistormi mi to nejde aj tak, skusim este zmenit hodnotu toho R4 odporu. Skusam to na felicii MPI SIMOS Neviem preco ti to nejde, ja som nic nemenil a islo mi to na prvy pokus.... ako som pisal tranz. BC546... A este keby ste videli ako som to doondial, no niečo nechutné, ale čo už nemali plošák v obchode (u nás je len taký malý jeden obchodík a som rád že som dostal aspoň aj to rs232). ............No vidíš tak teraz jeden funkčný môžeš predať...... no neviem ja som davaj BC547 moze to byt aj tym skusim 546 nech je sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tak uz mi schema s Maxom a SI funguje, bola vadna dioda, presnejsie dve, no kto by to bol myslel ze rovno dve, hned mam dva funkcne kable, ale s tymi transistormi mi to nejde aj tak, skusim este zmenit hodnotu toho R4 odporu. Skusam to na felicii MPI SIMOS Neviem preco ti to nejde, ja som nic nemenil a islo mi to na prvy pokus.... ako som pisal tranz. BC546... A este keby ste videli ako som to doondial, no niečo nechutné, ale čo už nemali plošák v obchode (u nás je len taký malý jeden obchodík a som rád že som dostal aspoň aj to rs232). ............No vidíš tak teraz jeden funkčný môžeš predať...... no neviem ja som davaj BC547 moze to byt aj tym skusim 546 nech je sranda Skús, ale rozdiel je len vo voltáži..... prekontroluj ci si spravne zapojil na trandikoch E B C.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ďalšia haluz ktorú by stálo za hriech vyskúšať. Vraj to funguje na notbuku aj cez prevodnik USB-->serial...... Skúste to niekto, mne sa nechce ťahať comp do garáže...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 (editace) v Amaterskom Radiu 4/2007 je schema na OBD2 adapter. kto chce nech vyskusa. 3.7 MB http://rapidshare.com/files/30920101/adapter_OBD2.rar Editováno: 12. Květen 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 v Amaterskom Radiu 4/2007 je schema na OBD2 adapter.kto chce nech vyskusa. 3.7 MB http://rapidshare.com/files/30920101/adapter_OBD2.rar Colins nemozes to dat na www.edisk.cz prosim ? Mne sa z rapidu neda tahat....mam wifi......1000 ludi jedna IP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 http://upnito.sk/download.php?file=adapter...238efb236b9ba23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 http://upnito.sk/download.php?file=adapter...238efb236b9ba23 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 http://upnito.sk/download.php?file=adapter...238efb236b9ba23 Diky nemas za co ! P.S.: kvety a bonboniery nepijem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) http://upnito.sk/download.php?file=adapter...238efb236b9ba23 Diky nemas za co ! P.S.: kvety a bonboniery nepijem. Sak ja ti nic neponukam.... ..... chod si zapalit.....ale aby si neochorel Editováno: 13. Květen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Tak pro všechny co se chtějí zbytečně namáhat obvod Si9243 nechoď te kupovat do EZK, tento obvod nemají v sortimentu a ani mít nebudou.A ti co nerozumí alespoň trochu elektronice ať raději vůbec nezkouší vyrábět, by si mohli špatnou výrobou zničit elektroniku v autě. Ať to raději svěří někomu zkušenějšímu. Editováno: 18. Květen 2007, autor: Vinnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesk8 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Tak uz mi schema s Maxom a SI funguje, bola vadna dioda, presnejsie dve, no kto by to bol myslel ze rovno dve, hned mam dva funkcne kable, ale s tymi transistormi mi to nejde aj tak, skusim este zmenit hodnotu toho R4 odporu. Skusam to na felicii MPI SIMOS to si mohol hned odmerat napajanie na IO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Ešte chcem upozornit aby ste si dali pozor či vam predavač nedava zle sušiastky. Ten primitív s IQ pribrzdeného hojdacieho koníka nepochopil čo znamená písmeno"k" v skratkách hodnôt odporov. Takže namiesto 3k mo dal 3r a namiesto 10k 10r. A ja debil (neskladal som to doma, nemal som ani multimeter a ani som sa neunúval čítať tie pásiky) som to poskladal s tými zlými sučiastkami. Samozrejme keď som to zapojil na skúšku do PC seriový port(naštastie jeden z dvoch) vypľul dušu. Mal som šťastie že som to neskušal hneď na aute. Takže POZOR!!! radšej kontrolujte hneď pri predaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No z toho vyplýva: treba mu to diktovať a nie mu dať papierik Ešte chcem upozornit aby ste si dali pozor či vam predavač nedava zle sušiastky. Ten primitív s IQ pribrzdeného hojdacieho koníka nepochopil čo znamená písmeno"k" v skratkách hodnôt odporov. Takže namiesto 3k mo dal 3r a namiesto 10k 10r. A ja debil (neskladal som to doma, nemal som ani multimeter a ani som sa neunúval čítať tie pásiky) som to poskladal s tými zlými sučiastkami. Samozrejme keď som to zapojil na skúšku do PC seriový port(naštastie jeden z dvoch) vypľul dušu. Mal som šťastie že som to neskušal hneď na aute.Takže POZOR!!! radšej kontrolujte hneď pri predaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No z toho vyplýva: treba mu to diktovať a nie mu dať papierikEšte chcem upozornit aby ste si dali pozor či vam predavač nedava zle sušiastky. Ten primitív s IQ pribrzdeného hojdacieho koníka nepochopil čo znamená písmeno"k" v skratkách hodnôt odporov. Takže namiesto 3k mo dal 3r a namiesto 10k 10r. A ja debil (neskladal som to doma, nemal som ani multimeter a ani som sa neunúval čítať tie pásiky) som to poskladal s tými zlými sučiastkami. Samozrejme keď som to zapojil na skúšku do PC seriový port(naštastie jeden z dvoch) vypľul dušu. Mal som šťastie že som to neskušal hneď na aute.Takže POZOR!!! radšej kontrolujte hneď pri predaji lepší je, když vám prodavač pomíchá diody , já to zjistil bohužel až při zkouše po napájení, nazval bych to přístrojovka cirkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Najhoršie je keď mu to diktujete, potom si po to ide do šufličkov a od relatok zahlasi ale tie 5GV-....nemame a neodpiše ich z kasy...minule som prišiel o cca 300SK... Už si davam pozpr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Najhoršie je keď mu to diktujete, potom si po to ide do šufličkov a od relatok zahlasi ale tie 5GV-....nemame a neodpiše ich z kasy...minule som prišiel o cca 300SK...Už si davam pozpr Každý se musí jednou spálit, já mám po letošku bohužel popálenin až až. a si nejlepší je nakupovat přes net, pokud to jde, kdásně si to v pohodě vyberu, porovnám a příjde mi to až pod nos. www.gme.cz maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 jasne alebo navala ti tam hafo suciastok a poslednu nema. a este sa citi urazeny ked poviem ze tak nic a idem prec. tak ked sa dopredu pytam ci ma vsetko co chcem a povie ze ano....tak nech sa nerozculuje potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ten predavač je ale totalne mešuge. Namiesto 470nf kondu mi dal 470uF, to som si ale samozrejme hneď všimol a vratil som ho po spravny. Keď som zistil že mi dal zle odpory som prekontroval aj bloček a zistil som že mi blokoval kond 470nF/250V za 18Sk namiesto 470nF/63V za cca 3Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Kde sa ti to stalo? Ten predavač je ale totalne mešuge. Namiesto 470nf kondu mi dal 470uF, to som si ale samozrejme hneď všimol a vratil som ho po spravny. Keď som zistil že mi dal zle odpory som prekontroval aj bloček a zistil som že mi blokoval kond 470nF/250V za 18Sk namiesto 470nF/63V za cca 3Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Predajňa sa volá Martin Bonda (elektro bonda) a je na Zvolenskej 49 v Martine (Martin-Sever). Kde sa ti to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 ok diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Teraz som tam kupoval odpory znova. Najprv som toho predavača upozornil že nech ma neosere ako minule a diktoval som 2 x 10k a 2 x 3k, pozeral som že odkiaľ to vyberá, dal mi to do sáčku, zaplatil som (podivuhodne to nablokoval dobre) a išiel som domov. Asi v pol ceste mi napadlo že by som si to mohol skontrolovat podľa pásikov, bol som na bicykli a tak mi nič nebránilo zastaviť. Zistil som že ten kráľ primitívov mi dal 2 x 3k 1x 10k a 1 x 9k1 odpor. Otočil som bicykel prišiel som nazad do predajne a zistil že ani jeden z predavačov nevie čo znamenajú tie pásiky a že v tých šuflíkoch majú totálny chaos. Ak tam ešte budem niekedy niečo kupovať tak budem nútený všetko kontrolovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 pockaj pockaj a podla pasikov to vies z hlavy? inak mesuge je v gmku v ba na nivach ten pan v okuliaroch. sice odbornik a da sa snim aj poradit ale obcas toho ma asi vela a potom ma vlciu tmu a preda ti pomaranc miesto bananu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ano toho som mal na mysli....ten v strede tan mlady je najlepši, vyzna sa , je rychly a poradi keď treba. Akurat nema rád Škodovky pockaj pockaj a podla pasikov to vies z hlavy?inak mesuge je v gmku v ba na nivach ten pan v okuliaroch. sice odbornik a da sa snim aj poradit ale obcas toho ma asi vela a potom ma vlciu tmu a preda ti pomaranc miesto bananu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.