VitaP Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Viděl bych to tak, že by jsme se kolem 14:30 přesunuli na to Ecce. Přece jen u Penny nebude to nej místo. Kdyby náhodou někdo dorazil o něco později tak když pojede po staré části trati, nemůže nás minout. Tam kde jsou poslední domky a zahrádky je vpravo plac a tam snad budeme. Projel jsem všechny stránky závodů do vrchu co znám a měl by být klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Viděl bych to tak, že by jsme se kolem 14:30 přesunuli na to Ecce. Přece jen u Penny nebude to nej místo. Kdyby náhodou někdo dorazil o něco později tak když pojede po staré části trati, nemůže nás minout. Tam kde jsou poslední domky a zahrádky je vpravo plac a tam snad budeme. Projel jsem všechny stránky závodů do vrchu co znám a měl by být klid. Takže klasický výjezd ze Šternberka směr Opava, Bruntál a někde na konci je plac, jo? Ten nárazník snad zítra dořeším, tak to bude O.K. Kdyžtak dorazím s holým předkem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Právě že ne. Dělal jsem, co jsem mohl, zde je mapa : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Právě že ne. Dělal jsem, co jsem mohl, zde je mapa : Hned mrkám do mapy, po té druhé trase jsem v životě nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Mapa je prostudovaná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Mapa je prostudovaná!!! jj taky tak pojede někdo od opavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Definitivne potvrzuji ucast ikdyz Lucinka neni a zitra ani nebude vcajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Definitivne potvrzuji ucast ikdyz Lucinka neni a zitra ani nebude vcajku Čau, jedeš přes Olomouc nebo přes Litovel??? Pokud přes Olmik, můžu na tebe někde počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Mapa je prostudovaná!!! jj taky tak pojede někdo od opavy? Čus, od Opavy pojede myslím VitaP. Je z Bruntálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Definitivne potvrzuji ucast ikdyz Lucinka neni a zitra ani nebude vcajku Nic si z toho nedělej, až zítra uvidíš ten můj nárazník, tak určitě uznáš, že na tom tak špatně nejsi!!! Koupil jsem novej plast pod nárazník a zjistil jsem, že ten původní nárazník je tak dorasovanej, že na tom ten plast ani nemá jak držet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! No jen aby zase sem nekde cetl ze se hrnou bourky a spol.Jinak ja pojedu naslepo takze nevim kama tak na me radeji necekej - jiste je ze nepojedu po dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! No jen aby zase sem nekde cetl ze se hrnou bourky a spol.Jinak ja pojedu naslepo takze nevim kama tak na me radeji necekej - jiste je ze nepojedu po dalnici Stačí, když mi řekneš, kudy vjedeš do Olomouce, a já tě na okraji počkám a provedu tě tím blázincem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! No jen aby zase sem nekde cetl ze se hrnou bourky a spol.Jinak ja pojedu naslepo takze nevim kama tak na me radeji necekej - jiste je ze nepojedu po dalnici Tome, asi tak v 13:20 přijeď přímo ke mě! Pak tě povedu, no problemo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! No jen aby zase sem nekde cetl ze se hrnou bourky a spol.Jinak ja pojedu naslepo takze nevim kama tak na me radeji necekej - jiste je ze nepojedu po dalnici Stačí, když mi řekneš, kudy vjedeš do Olomouce, a já tě na okraji počkám a provedu tě tím blázincem!!! Milan II me navede stejne bych jel asi pres Hnevotin - takze se muzem setkat vseci 3 nekde na kraju Olmika - ja se neumim moc orientovat takze bych ti asi ani nedokazal dost dobre popsat zkama vyjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! No jen aby zase sem nekde cetl ze se hrnou bourky a spol.Jinak ja pojedu naslepo takze nevim kama tak na me radeji necekej - jiste je ze nepojedu po dalnici Stačí, když mi řekneš, kudy vjedeš do Olomouce, a já tě na okraji počkám a provedu tě tím blázincem!!! Milan II me navede stejne bych jel asi pres Hnevotin - takze se muzem setkat vseci 3 nekde na kraju Olmika - ja se neumim moc orientovat takze bych ti asi ani nedokazal dost dobre popsat zkama vyjedu A já si myslel, že tam budeme s Milanem sami. Chlapci, děláte mi radost. Pokud nás tam bude fakt alespoň 5 je mi počasí úplně ukradené !!! Těším se na pokec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! No jen aby zase sem nekde cetl ze se hrnou bourky a spol.Jinak ja pojedu naslepo takze nevim kama tak na me radeji necekej - jiste je ze nepojedu po dalnici Stačí, když mi řekneš, kudy vjedeš do Olomouce, a já tě na okraji počkám a provedu tě tím blázincem!!! Milan II me navede stejne bych jel asi pres Hnevotin - takze se muzem setkat vseci 3 nekde na kraju Olmika - ja se neumim moc orientovat takze bych ti asi ani nedokazal dost dobre popsat zkama vyjedu Jo, Hněvotín. Není problém, přijedu kamkoliv Pokud se ale nedohodnem, pojedu rovnou do Šternberka. Ve 14:00 vyrazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 čus chlapi, nechte narazníky nárazníkama. Je to jedno, dojeďte třeba s Š100L... Hlavně že se sejdeme a trochu pokecáme, ne??? Tak ahoj zítra. Jo a někdo zařiďte, ať nám neprší. Já ten nárazník moc neřeším, jen jsem musel zajistit, aby neupad!!! Počasí zařízeno!!! 30 stupňů bez deště!!! No jen aby zase sem nekde cetl ze se hrnou bourky a spol.Jinak ja pojedu naslepo takze nevim kama tak na me radeji necekej - jiste je ze nepojedu po dalnici Stačí, když mi řekneš, kudy vjedeš do Olomouce, a já tě na okraji počkám a provedu tě tím blázincem!!! Milan II me navede stejne bych jel asi pres Hnevotin - takze se muzem setkat vseci 3 nekde na kraju Olmika - ja se neumim moc orientovat takze bych ti asi ani nedokazal dost dobre popsat zkama vyjedu A já si myslel, že tam budeme s Milanem sami. Chlapci, děláte mi radost. Pokud nás tam bude fakt alespoň 5 je mi počasí úplně ukradené !!! Těším se na pokec! No vidíš a ty ses tak bál, že tam budeš sám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 2Planeta: víc Prostějováků nedorazí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 za hodku vyrážim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 2Matys06 - ne nebo o nich aspon nevim Jinak za hodku vyrazim k Milanovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Je teda ten sraz ve 14:30 ve Šternberku??? Počítám s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Je teda ten sraz ve 14:30 ve Šternberku??? Počítám s tím. 14:30 pro opozdilce! 14:00 pro ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Je teda ten sraz ve 14:30 ve Šternberku??? Počítám s tím. 14:30 pro opozdilce! 14:00 pro ostatní O.K. 13:30 vyrážím z Olomouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.