Kony Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Potřebuji tchánovi vyměnit žárovku, poradíte jak vyndat levé přední světlo? díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 no přece stejně, jako to pravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 je tam taková plechová páčka, za kterou se musí zatáhnout, čímž se uvolní celý světlo a vysune se ven. Velmi jednoduše vypadající manévr se ale může zvrátit v pěknou prekérku, protože ta senzační pojistka umí zatuhnout a nehne se ani za boha. Tak hodně úspěchů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 je tam taková plechová páčka, za kterou se musí zatáhnout, čímž se uvolní celý světlo a vysune se ven. Velmi jednoduše vypadající manévr se ale může zvrátit v pěknou prekérku, protože ta senzační pojistka umí zatuhnout a nehne se ani za boha. Tak hodně úspěchů. Nemáte někdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 jo, já myslím, že obrázek někdo určitě má. A začni hned u svýho tchána, atˇ se obtěžuje vyndat návod k obsluze, kde to je krásně v barvách vyvedený. Neblbni prosím tě, chceš snad vyměnit žárovku a ne celej motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 To jirkaK: Tak s tím pravým jsi mně pěkně předběhl To Kony: Než zatáhneš za páčku,v horním rohu na straně u chladiče je pojistná plastová matka,tak tu sundej..a doporučuju ten mechanismus pak pěkně namáznout,než dáš světlo zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 To jirkaK: Tak s tím pravým jsi mně pěkně předběhl To Kony: Než zatáhneš za páčku,v horním rohu na straně u chladiče je pojistná plastová matka,tak tu sundej..a doporučuju ten mechanismus pak pěkně namáznout,než dáš světlo zpátky a pak taky doporučuju vrátit zpátky tu PLASTOVOU MATKU, já jí tam vracel po čtvrt roce, kdy jsem jí při mytí motoru našel položenou u baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Souhlasím s radama, co ti tu píší. Mně se při prvním vyndaváním světel taky jedno šprajclo a ať jsem tahal, jak jsem tahal, ten háček nechtěl ven, takže z klasické jednoduché výměny žárovky se stala nejednoduchá práce na půl hodiny. Taky jsem ten mechanismus radši promazal a jde to o poznání líp. Taky bacha při nasouvání světla .. když to budeš nasunovat křivě, tak se ti může taky zaseknout o blatník a to taky není nic příjemnýho. Nojo, čím víc složitý, tím víc práce, ale za ten pěkný vzhled to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 To jirkaK: Tak s tím pravým jsi mně pěkně předběhl To Kony: Než zatáhneš za páčku,v horním rohu na straně u chladiče je pojistná plastová matka,tak tu sundej..a doporučuju ten mechanismus pak pěkně namáznout,než dáš světlo zpátky a pak taky doporučuju vrátit zpátky tu PLASTOVOU MATKU, já jí tam vracel po čtvrt roce, kdy jsem jí při mytí motoru našel položenou u baterky tos ji nikde nevytřás??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 a pak taky doporučuju vrátit zpátky tu PLASTOVOU MATKU, já jí tam vracel po čtvrt roce, kdy jsem jí při mytí motoru našel položenou u baterky tos ji nikde nevytřás??? Jo to víš Luku, jak mám ty 15tky, autíčko jezdí jak v bavlnce, žádnej kostitřas. Takže neměla šanci joo a já jsem dostal od přítulkyně žárovky Philips Blue Vision a svítí fakt nádherně. Xenon to není ale taky to nestálo 12 tisíc.. Rozdíl se mrkněte xenony pro chudé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboros9 Vloženo 24. Listopadu Sdílet Vloženo 24. Listopadu V 8. 5. 2007 na 17:24, OctII napsal: Souhlasím s radama, co ti tu píší. Mně se při prvním vyndaváním světel taky jedno šprajclo a ať jsem tahal, jak jsem tahal, ten háček nechtěl ven, takže z klasické jednoduché výměny žárovky se stala nejednoduchá práce na půl hodiny. Taky jsem ten mechanismus radši promazal a jde to o poznání líp. Taky bacha při nasouvání světla .. když to budeš nasunovat křivě, tak se ti může taky zaseknout o blatník a to taky není nic příjemnýho. Nojo, čím víc složitý, tím víc práce, ale za ten pěkný vzhled to stojí. Jak jste tento problém vyřešil? Mám háček zaseknutý a vůbec nevím co s ťím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.