Octavian1 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ja na tom jel 2x v zivote ale brusle mam na stezku treba tady v ulu. Jinak motokary v utery vyhovujou a nehlaste se zase vsichni jako zbesili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Dnesek - Až pojedeme příště do Děčína, tak vyrazíš o hodku dřív , nebo ti raději hodím lano .... . Jinak ten Magicar musí obsahovat mnohé vylepšení, když nepustí do auta ani svého majitele - je to zavedená značka s vysokou spolehlivostí. Dobrá volba Tomáši ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Dneska prší a asi bude celej den.Zítrá ma být 30 no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Až pojedeme příště do Děčína, tak vyrazíš o hodku dřív , nebo ti raději hodím lano .... . Jinak ten Magicar musí obsahovat mnohé vylepšení, když nepustí do auta ani svého majitele - je to zavedená značka s vysokou spolehlivostí. Dobrá volba Tomáši ......... Hele kde jsi? co ty motokary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Kde bych byl - pořád parkuju vedle tebe , tak se tam moc neroztahuj ... . Příští týden to mám takové na pikaču, tak nevím jak budu stíhat . Jinak já bych dal raději pivkooo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Mno až dodělam sezeni tak by sme to pivko mohli dat ale nevim kdo vas pak odveze Že by takova party na zahradě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ad INLINE bruslení: no tak až někdy spácháme to pivko, radši než motokáry, můžeme předtím chvilku zabruslit a pak u Kodemiho udělat mejdan to zas bude v alejích nablito.. ps: jen škoda, že není cyklostezka z UL až do Dc, že bych pak jel domu na kole, člověk by aspoň vystřízlivěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ale to přece nemůžeš, pod vlivem jezdit na kole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) Blejt už neee ještě teď mi smrdíí stan :-( jinak až ted budu mit nejakou volnou chvilku navrhnu par tipu kam,jak :-) Editováno: 10. Červenec 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 když mě nepráskneš, tak to nikdo nezjistí.. a na cyklostezkách policajti nestojej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Až pojedeme příště do Děčína, tak vyrazíš o hodku dřív , nebo ti raději hodím lano .... . Jinak ten Magicar musí obsahovat mnohé vylepšení, když nepustí do auta ani svého majitele - je to zavedená značka s vysokou spolehlivostí. Dobrá volba Tomáši ......... S tim o hodku driv narazis na co? A prestan si ze me utahovat i Superfatty mi pak psal, ze se sirit nebude, ze se takovy veci proste stavaji ale ty ne, ty proste zacnes Jako by nestacilo to vecny utahovani z me osoby v Decine Ale jak jsem rekl, byl to prvni problem, co jsem s tim mel, ale nebyt Vas dvou, tak jsem namydlen takze diky Vam Jeste me napadlo, jestli tam nebyl nekde nejakej inštrument, kterej rusil signal. Fakt si to nedokazu vysvetlit. Kazdopadne jsem hned dneska nastavil PIN na odalarmovani auta bez pageru, vyklepanim toho PINu na okno, takze tohle uz se nestane Takze nemusim vozit desitku klic v aute Jinak co se tyce toho piva, tak se mnou pocitejte taky jestli neva a jestli prijede i Vorlajz, tak aspon uvidi, ze nejsem lhar Tak zarizuj Mílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 už si to tak neber Růžo.. Milan je vtipálek ale neublížil by mouše, pokud zrovna moucha nezkouší přeletět před jedoucím Vrbičovo autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Ja to beru v pohode neboj Je to srandista, kterej umi i poradit. A moucha pred jeho autem bych opravdu byt nechtel To Vrbic: Jo a Milane, dost jsi me prekvapil, respektive Tva vsimavost. Celkem jsi me dostal, kdyz jsi hned v druhe vete rekl, kde parkuju. Klobouk dolu. To je prehled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Kde bych byl - pořád parkuju vedle tebe , tak se tam moc neroztahuj ... . Příští týden to mám takové na pikaču, tak nevím jak budu stíhat . Jinak já bych dal raději pivkooo . Se bojis ze by nam tvuj velkej zadek nestacil vid? Ja sem to zaparkoval jen tak jak to slo jsem byl stahanej po ceste a ted jezdim po usti Hondou takze se budes muset holt trosku uskromnit a nebo zhubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 když mě nepráskneš, tak to nikdo nezjistí.. a na cyklostezkách policajti nestojej.. No abys neboural a neplatil pokutu, že jsi zranil sám sebe...nebo už to vážně zrušili? No minimálně bys měl přestupek, vlastně trestný čin, body, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 ste banda linejch povalecu. S kym se zitra a v nedeli uvidim na tech zavodech do vrchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 To Davr : obě ruce mám levé a poradit dokážu maximálně to , co mě naučí Petan . No a s tím parkováním to bylo jednoduchý, protože tak tmavé lampy široko daleko nikdo nemá . To Robert : ty jsi nám nějak zvlčel - kolo a alkohol ...... ? To Octavian : koukej si to raději umejt, nebo to tvoje roční bahno na autě ušpiní mojí krasavici . To Blacky : závody jsou jen v sobotu- dopoledne trénink a odpoledne to vypukne na ostro . Já budu stát nahoře v Hostovicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Jaktože tu není nic "To mischicka:" ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 To mischicka : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Díky, seš můj vůbec nejvíc nejlepší kamarád z Ústí když p. Vorlajz je na dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Koukám, že naše severočeská Černá kronika je v práci jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Zdání klame, sedím v posteli, práce bylo dost přes den :-) A btw, zas jsem dnes zahlédl nějaký titulek o Ústí, ale nečetl jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) Koukám, že naše severočeská Černá kronika je v práci jako já To vis nekdo musi vydelavat na muj duchod Jinak za to nemuzu ze ty si ho v garazi porad lestis, ja na to nemam cas Editováno: 11. Červenec 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Díky, seš můj vůbec nejvíc nejlepší kamarád z Ústí když p. Vorlajz je na dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 To Blacky: Tak se mnou se tam zitra urcite neuvidis doma malujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.