VRBIC Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 neboj, řekneme Srstkovi - třeba tě někde udá ( zn. vhodný pro aport a velkou zahradu) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Ty a zvláště Magda pro mě znamenáte ještě víc Roberte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 nevím jak to ten Robert dělá, ale už ho předběhla i Magda .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Magda je Magda, Magdu zná celá parta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 A tam kde Magda je i parťák Robert je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Sometimes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tady snáád všichni chrápou či co ..... . Jedna noční fotka na Hostovice - je tam nějakej klid před závodem (snád jsem to nezaspal ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 (editace) vecna skoda, ja uz se chystam. nadrazdim prskouse a jedu tam, snad tam Vrbika nekde potkam. jo jinak mi vcera bylo 30, takze mi klidne muzete pogratulovat chcete? Editováno: 12. Červenec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 když sis o to tak hezky řekl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 prave sem se vratil ze zavodu do vrchu v Trmicich. Spolecne v Vrbicem a Vrbicem juniorem jsme byli svedky 1,5 treningoveho kola, pri kterem se staly 3 bouracky. 2 auta na odpis. Krev zadna, vsichni v poradku. A pokud se nic nezmeni, tak byl diskvalifikovan Čajíček s "FI mega brutus" za nerespektovani vyveseni zlutych vlajek a ohrozeni lidi zasahujicih u bouracky. Behem nedele postnu fotky a zevrubne info z toho co jsem videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 (editace) Blacky taky si se mohl zastavit:) jinak hrabe ti to pěkně .... a kočka slečna .. Jinak s tim tvim "FI brutus" to bylo trochu jinak to co se tam stalo cajicek rychle jel za nima co mu volali... Proto taky to. Jinak sem tě vividěl jak si odjiždel, byl sem u svoji a čajdovo fabky vedle sebe :-) Editováno: 12. Červenec 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 mnoo rano sem tam byl na prskousovi a na chvilku odpolko rumikem. hihi nemel sem v umyslu to tak "odhrabnout" ( jde to vubec s HTP? ), ale blbe sem se tam motal a nechtel sem se k necemu prinatrefit. tim "FI brutus" sem myslel jako ze hoooodne upraveny. To auto se mi libi. Jak kouri je taky husty. Je to skoda, ze mu ujely nervy. Ja tam u te bouracky stal, kdyz se priritil. Nejdriv malem trefil v zatacce chlapka s vestou, pak to od nej na cca 20m zase "okopal" az k nam ( fakt je neprijemny, kdyz ti za zady zarve auto) nasledne pekne nadaval z okenka a zase to okopal kolem te bouracky skrz cil. Nevim neznam ho z jeho pohledu to mozna bylo pod kontrolou, ale z venku to fakt bylo o strach. Asi nastve, kdyz te po pul jizde zastavej, ale to se neda nic delat. Vrbic ti potvrdi, ze hned po te rane jsme mysleli, ze je ten kluk mrtvej. A kdyz se tam pak pririti dalsi auto, presto ze je vyhlasenej stop a "zluty vlajky" po trati. Pekne mi busilo srdce Jinak si na me mel halekat, ja bez brejli blbe vidim na dalku a stejne nevim jestli bych te poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Blacky: Ten kluk a ten kluk co ho srazil a kouslo se ho byli všichni kamaradi Snad a nejdim se Honzovi jak reagoval.. Jo no koukal si přimo na nas ja byl u Honovo fabky hned vedle sme tam chalovali na stravenky apod :-D :-D Tak přište dame spicha dřív, ja tě poznal podle roomster napisu na dveřích a tech lišt na naraznikach černých + krasna slečna a model roomu + kraši pi*coviny na palubce :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 pockej ted tomu nerozumim. oni tam vazne nekoho primo srazili? Vrbic rikal, ze pak behem dne nejakyho fotografa. Ze by i nekoho rano to nevim. Kazdopadne je to skoda. myslim, ze mel v prvnim treningu dobrej cas. jj to je ono spousta picovinek na aute na pritulku mi ale nesahej, jen moje jj skoda, ze si nenapsal sme ze tam budes sme mohli nejaky pifko dat. Vrbic by tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No neni problem :-) Tesnění pod hlavou už mam OK tak jezdim jen ty poloosy ještě :-D Jinak no žlutyho fiatka to si asi nejspíš viděl tak tomu se to kouslo a kamoš jeho co ho fotil (vše členove TD kamaradi) nechci řikat ted nicky a jména Je mi ho lito, ho vzal sebou To byl ten fotograf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 hmm aha prekerka, to bylo ale az odpolko ze? a je v poradku? a prej jeste nejaky autito v rybnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 V tom potoku skoncil ten žlutej Fiat . Mám fotku, ale z hoodně velké dálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Mám sem hodit nějaký fooooto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Jinak vše nejlepší k narozeninám Blacky - já mám narozeniny dnes, tak to budeme muset nějááák zapít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 (editace) Tak vše nejlepši oboum. Jo fota nahazej ja jich moc nemam jinak ofoto fiatka z turbodevils: http://www.forum.rs-club.cz/download/file....8&mode=view Editováno: 12. Červenec 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 ty vado ty mas taky narozky? husty, no to musime v tydnu nekde zapit. a fotka nejde stahnout nemam opravneni. fnuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 po ránu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 aha ono mozna videj jen registrovany na rsclubu .. no nic:) pak ji sem dam je oto ten fiatek zbořenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 jedna taková zatáčka ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 zde moje galerie, pokud tma pisu kraviny, budu rad za opravy, nejsem v tom tak znajel. http://195.113.141.6/cerny/foto/ostatni/au...vrch12l7l08.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.