VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 stejná zatáčka po pár minutách ..... se divim, že se mu nic nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Hezká galerie, mě se libila ta ženská jak jela s tím evem tak čistě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Dobrý fotky Blacky , taky ještě něco přidám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Byla šikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 do závodu se přidal i Bus .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 miluju tu devitku oo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Nejvíc mě dostal s červenou Hondou - pískání brzd, tři mega rány, pořadatel hlásil stoooooop do vysílačky a najednou se objevila Honda na které nebyly žádné příznaky karambolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 To Vrbic: To ty jsi na me maval z cerveneho Toleda? Vubec jsem nevedel. Jinak ode mne gratulace Blackymu i Milanovi k narozeninam. Chtelo by to aspon zlehka zapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 To Davr : obě ruce mám levé a poradit dokážu maximálně to , co mě naučí Petan . No a s tím parkováním to bylo jednoduchý, protože tak tmavé lampy široko daleko nikdo nemá . Podle toho vyfuku zas tak leve nebudou Co se tyce parkovani, tak ja vzdycky stojim prdelkou do travy, takze by to nemelo byt videt. Fakt to takhle tmave nikdo nema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Z červenýho Toleda jsem ti faaakt nemával, to musel být nějaký jiný smeták . Jinak ty světla si mohl nafotit a dát sem, ať to všichni vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Mám sem hodit nějaký fooooto ? Házej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 mnoo pifko rozhodne dame. ale pocasi ted kapanek zlobi. motokary tento tyden nevidim dobre. Kdyz se vycasi, tak co treba utery k veciru zase Hospudka v Udoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Pivko musíme dát, ale úterý mám plný .......... jsem domluvenej s lidma z práce na pííívo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To mischicka : taaak tady máš další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Pivko musíme dát, ale úterý mám plný .......... jsem domluvenej s lidma z práce na pííívo Lidi z prace te ozelej, kdo je ti milejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 presne. dobre se rozmysli, jinak ti z toho tvyho pekace udelame strojek na drani perí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Z červenýho Toleda jsem ti faaakt nemával, to musel být nějaký jiný smeták . Jinak ty světla si mohl nafotit a dát sem, ať to všichni vidí No tak to teda nevim, jel taky jako blazen Co se tyce tech svetel, tak je klidne blejsknu, ale ty chces abych je sem dal, aby se mi vsichni mohli smat vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Smát určitě ne, ale aspoň tě pak všichni poznaj z dálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 presne. dobre se rozmysli, jinak ti z toho tvyho pekace udelame strojek na drani perí. Ty jsi snad ještě společensky unavenej z oslavy narozenin, jinak si to nedokážu vysvětlit ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Okey, vyfotim a dam to sem k dispozici. At teda kazdej vidi Aloe vazne jsi me tim dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Blacky a VRBIC, dva největší mafoši ze severu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 si piš kámo, poslat nejakyho jenkiho do pe nalu jen co boss lukne nejni zadnej potiz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Hele tak bude neco zitra nebo se to zase odpiskava?Resp ve stredu, ve ctvrtek v patek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 mnoo zitra asik nic, ve stredu jedu na kolo, ale vecir, cca 19.00 uz bych mohl. ve CT jedu pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.