Aismenn Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ahojky všem jen by mě zajímalo jestli je tady někdo z Ústí nad Labem? díky Aismenn Takže tu máme: Aismenn Dragonetti Kodemi Culda Blacky Superfatty Vrbic JirkaK (sice přespolní, ale má to kousek ) BadBoy Martinoslav Petan UdaWhite Jirik.DC Mustafa snb-rider Octavius84 Nexus Johanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ja jsem taky Ustecak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Taky se motám po Ústí s touto bílou babičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 byl sem asi 2 hodky v sobotu v Praze v chabrech na 5.srazu skodahome. tuhlenc je par fotecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No já byl taky v Chabrech, ale až v sobotu odpoledne . Do Doks bych jel rád, ale nevím, jestli do zvládnu časově -) . Každopádně v Doksech jsou k vidění zajímavé kousky ..... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Akorát na posledním - VIII. srazu v Doksech nedopadla nejlépe spanilá jízda ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 ...na blikání jsem háklivej, hnedka matlám po světlech nebo dupu na brzdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jinak, když to tak čtu, tak jste na tom bídně u drahých poloviček . To my jsme na tu mojí polovičku dva chlapi , a tak už rezignovala . A dokonce mi občas pomůže umýt autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Doplnte me na seznam taky Taky bych se na vas prijel mrknout Kdyz teda nekde nespadne nejaky letadlo, nebo nebude horet nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Doplnte me na seznam taky Taky bych se na vas prijel mrknout Kdyz teda nekde nespadne nejaky letadlo, nebo nebude horet nebo tak neco tak já si dám s tím žhářstvím v sobotu 26ýho vyjímečně pokoj, slibuju jako jiskra jasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Dobre, dekuju Ale na druhou stranu, klidne neco zajiskrit muze, ja to hasit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 přijedu taky se psem,doufám že někoho neztrhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 muj malý pejsky miluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ty jo, koukám, tak sraz psů než milovníků škodovek Taky beru Mášu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Takze si tam taky udelame takovou malou zoo , takova pekna kulturni vlozka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 tak to tam fakt budu jediný sériovka? No potěš Snad do toho nic nevleze, přítelkyně by jela taky, ale psa brát nebudeme bo by s váma všema zatočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Koukám, že se to tady zvrhlo v přehlídku psů . Tak tady je taky náše telátko -). Asi mu budu muset sehnat taky nějakou tu mašli - no a k vánocům nemusím nic vymejšlet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aismenn Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aismenn Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 26.5.2007 se povedl první sraz u Makra Ahojky tak srazík byl na počasí docela dobrý ne? Mě se to docela líbilo a co Vám??? Příště to musí s počasím vyjít!!!! Aismenn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aismenn Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 a tady máme majitelé kromě mně já jsem fotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 (editace) srabi, že se nestydíte, sice mě ten slejvák u Povrlů málem odplavil do Labe, o zatopený dvouproudovce směr Makro ani nemluvim, ale dojel jsem s malým zpožděním. Oproti Chabrům to bylo vážně bezva, takže se těším až zas slezem. A přidávám malou fotečku Ps: díky Jirik.dc a Blacky za info o schovce pro zásuvky tažnýho Editováno: 26. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Díky kluci,bylo to super . Příště musíme ale objednat lepší počasí, při dnešním příjezdu bylo docela ďábelský Když jsme tak čekali u Mercedesu,až se bude dát jet,tak jsme tak říkali, jestli někdo dorazí,ale dopadlo to dobře. Jo a ještě,že jsem to dnes nemyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 jj kua., slejvak to byl hutnej.Byl sem zmrzlej jako drozd, ale bylo to v poho. Priste jsem pro nejaky posezeni u kaficka. Fotecek mam taky par, ale snad ani nema cenu je nekam davat, pokud nekdo chce, tka mi pisnete poslu je mailikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Vy jste drsny ja projizdel kolem cca kolem 18.05 a to byl slejvak jak hovado... nechapu kde jste vazli fotky z tak relativne hezkyho pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Ach jo, skoda, ze jsem tam nemohl byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.