Březen 8, 200916 r Pokud má být Fabia EMO studie RS-ky, tak proč nee. Co na to náš vrchni koule-leštič? Moc se mi líbí ty černý světla a maska
Březen 9, 200916 r Tady fotky toho konceptu. Je to fakt bomba. Takhle by mohlo RS vypadat. Ty sedačky parádní vypadalo to fakt všechno luxusně. Více foto zde: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/New-Skoda-Fabia-RS.htm Upraveno Březen 9, 200916 r od zabiak
Březen 9, 200916 r Ono taky když do těch aut leze jeden člověk za druhým a každej tam hňápne jak do cizího, tak se není čemu divit.
Březen 10, 200916 r Ono taky když do těch aut leze jeden člověk za druhým a každej tam hňápne jak do cizího, tak se není čemu divit. To musí něco vydržet, ne? V minulém služebáku po 150tis a 5ti letech jsem to neměl zdaleka takhle "dojetý". Tady to bude spíše tím, jak tam lidi jen "nasednou" napříč, aby se jukli, co?
Březen 10, 200916 r Co já vím, je to možný. Mi přišlo, že minimálně polovina lidí tam prostě hňápne tím stylem, že sedne přesně na to boční vedení a pak se nějak šoupou do sedadla...a ta kůža toho taky moc nevydrží, viz některý fotky OII RS. Upraveno Březen 10, 200916 r od SKAJA
Březen 10, 200916 r Nó mit takhle jety ten bok sedacky u ridice uz po par dnech na vystave o necem svedci... Jinak k exterieru, odmyslete si peckovy kola a je to hodne slabe.. stejne tak na ten volant si nemohu zvyknout, kdyby dali aspon multifunkcni jako ma SB2.. ..taky me uz od zacatku RM a pak FII vadi ty lacine vnitrni plastove kliky dveri, pokud jsou ve stribrny tak to je snad jeste hotrsi... ve vyssich vybavach by tam mel byt chrom.. Upraveno Březen 10, 200916 r od JasteR
Březen 10, 200916 r Tak to je jasny ale asi tezko je budou davat v serii obzvlast k ruznem barvam... Chapu ze je to koncept, ale na RS bych taky cekal kompletni narazniky.. a ne takovehle oplastovani seriovych ala milotec..
Březen 10, 200916 r takhle ma vypadat FRS2? ..to je tak pro holky s motorem 1,2.. navic je porad strasne vysoka a uzka..
Březen 10, 200916 r Proč by nešly ty černý kola ke 4 barvám, co by asi případně byly? K černý, stříbrný, červený a bílý, eventuelně modrý by pásly.
Březen 10, 200916 r Pokud by se zmenily ty cerveny prouzky tak jo, ale asi tezko bude seriie na 18" jako tenhle koncept.. Upraveno Březen 10, 200916 r od JasteR
Březen 10, 200916 r uz sa opakujem - FRS bude podobna naraznikmi na O2 FL RS a disky cakajte 5 dvojitych lucov ... A kolesa su pokial viem aj na koncepte 17"
Březen 11, 200916 r A co ten výkon? Už se zase špekuluje, že to bude mít snížený výkon? Doufám, že těch 170 kobyl je jistých.
Březen 11, 200916 r v te 170konove variante by to byla opravdu RychlaSlecna, stejne tak by si tam dokazal predstavit 2,0 TDi CR 140HP nebo lepe 170HP ale nad tim je zatim velky ? Upraveno Březen 11, 200916 r od JasteR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.