stihacka Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Nevíte někdo který převodovky pasujou na tenhle motor bez větších úprav? Jestli by tam třeba šla převodovka z 1,8 nebo 1,8T a podobně? Jednoduše chci abych 5.kvalt co mám teď origo měl někde na úrovni 6.kvalu, chci snížit otáčky na dálnici, protože jet 130 na 4tis. mi přijde docela zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitic Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Nevíte někdo který převodovky pasujou na tenhle motor bez větších úprav? Jestli by tam třeba šla převodovka z 1,8 nebo 1,8T a podobně? Jednoduše chci abych 5.kvalt co mám teď origo měl někde na úrovni 6.kvalu, chci snížit otáčky na dálnici, protože jet 130 na 4tis. mi přijde docela zbytečný... V knížce najdeš základní převodový poměry a poměry jednotlivých stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Nevíte někdo který převodovky pasujou na tenhle motor bez větších úprav? Jestli by tam třeba šla převodovka z 1,8 nebo 1,8T a podobně? Jednoduše chci abych 5.kvalt co mám teď origo měl někde na úrovni 6.kvalu, chci snížit otáčky na dálnici, protože jet 130 na 4tis. mi přijde docela zbytečný... V knížce najdeš základní převodový poměry a poměry jednotlivých stupňů Převodový poměry si můžu zjistit z knížky, ale jde mi o to která jiná převodovka by tam pasovala, samozřejmě nějaká s delšíma převodama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Myslím si, že žádná. 1.6 tky mají konstrukční problém,motor má na ni velký točák , takže jsou slabé a rozpadají se, měl jsem taky 1.6 tku, já na ni najel 140 tisíc, šla pryč, nový majitel ji dojel do 250 tisís a pak začla drhnout jednička, pak ztuhlo řazení a pak.... šla do háje. Výměna v servisu za novou - 25000 Kč. A jesli máš čiplej motor tak tě lituju, je to otázka času... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Myslím si, že žádná. 1.6 tky mají konstrukční problém,motor má na ni velký točák , takže jsou slabé a rozpadají se, měl jsem taky 1.6 tku, já na ni najel 140 tisíc, šla pryč, nový majitel ji dojel do 250 tisís a pak začla drhnout jednička, pak ztuhlo řazení a pak.... šla do háje. Výměna v servisu za novou - 25000 Kč. A jesli máš čiplej motor tak tě lituju, je to otázka času... O tom že je ta převodovka nic moc vím co se týče konstrukce, ale nebojím se toho že bych ji oddělal, mám na ní najeto asi 12tis. km, předtím byla komplet repasovaná od člověka kterej dělá převodovky do závoďáků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak víš o co jde, pokud to někdo umí dát dohromady tak je to OK, ani značkovým servisům se do toho nechce. Ono spíš do čeho se jim chce, raději to vymění ať to majitel zalepí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak víš o co jde, pokud to někdo umí dát dohromady tak je to OK, ani značkovým servisům se do toho nechce. Ono spíš do čeho se jim chce, raději to vymění ať to majitel zalepí.... Co vím tak lepšího člověka na převodovky v okolí nenajdu, takže pohoda...ale ta 6 by se fakt hodila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Mam na puvodni prevodovce 204000km, po cipu asi 50000km a netvari se nejak nazlobene. Je to trochu o chovani s k tomu, snad, abych to nezakrik Jinak co se sestikvaltu tyka, nedostanes na to nic jinyho, nez prevodovku z Tourana 1,6/75, nic jinyho nepasuje, bohuzel. A dostupnost - nesehnatelny Touranu je malo i v Nemecku a vetsina je v TDi Sestej kvalt pry umeji pridelat v Eurotuningu. Mit to novy, tak do toho jdu, ale pri mym stavu km uz se mi to nezaplati, ale dat to do novy, moh sem usetrit za benal hafo penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Mam na puvodni prevodovce 204000km, po cipu asi 50000km a netvari se nejak nazlobene. Je to trochu o chovani s k tomu, snad, abych to nezakrik Jinak co se sestikvaltu tyka, nedostanes na to nic jinyho, nez prevodovku z Tourana 1,6/75, nic jinyho nepasuje, bohuzel. A dostupnost - nesehnatelny Touranu je malo i v Nemecku a vetsina je v TDi Sestej kvalt pry umeji pridelat v Eurotuningu. Mit to novy, tak do toho jdu, ale pri mym stavu km uz se mi to nezaplati, ale dat to do novy, moh sem usetrit za benal hafo penez Ten Touran má šestikvalt? To by za pokus stálo jestli jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Mam na puvodni prevodovce 204000km, po cipu asi 50000km a netvari se nejak nazlobene. Je to trochu o chovani s k tomu, snad, abych to nezakrik Jinak co se sestikvaltu tyka, nedostanes na to nic jinyho, nez prevodovku z Tourana 1,6/75, nic jinyho nepasuje, bohuzel. A dostupnost - nesehnatelny Touranu je malo i v Nemecku a vetsina je v TDi Sestej kvalt pry umeji pridelat v Eurotuningu. Mit to novy, tak do toho jdu, ale pri mym stavu km uz se mi to nezaplati, ale dat to do novy, moh sem usetrit za benal hafo penez Ten Touran má šestikvalt? To by za pokus stálo jestli jo. Jj, ale nevim, jestli standarne, mozna jen za priplatek. Kazdopadne sem to schanel nekolik mesicu po celym SRN, nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Mam na puvodni prevodovce 204000km, po cipu asi 50000km a netvari se nejak nazlobene. Je to trochu o chovani s k tomu, snad, abych to nezakrik Jinak co se sestikvaltu tyka, nedostanes na to nic jinyho, nez prevodovku z Tourana 1,6/75, nic jinyho nepasuje, bohuzel. A dostupnost - nesehnatelny Touranu je malo i v Nemecku a vetsina je v TDi Sestej kvalt pry umeji pridelat v Eurotuningu. Mit to novy, tak do toho jdu, ale pri mym stavu km uz se mi to nezaplati, ale dat to do novy, moh sem usetrit za benal hafo penez Ten Touran má šestikvalt? To by za pokus stálo jestli jo. Jj, ale nevim, jestli standarne, mozna jen za priplatek. Kazdopadne sem to schanel nekolik mesicu po celym SRN, nic Hm, no zkusím se poptat, ale jestli říkáš žes to zkoušel... Byla by to docela bomba mít v 1,6 šestikvalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Mam na puvodni prevodovce 204000km, po cipu asi 50000km a netvari se nejak nazlobene. Je to trochu o chovani s k tomu, snad, abych to nezakrik Jinak co se sestikvaltu tyka, nedostanes na to nic jinyho, nez prevodovku z Tourana 1,6/75, nic jinyho nepasuje, bohuzel. A dostupnost - nesehnatelny Touranu je malo i v Nemecku a vetsina je v TDi Sestej kvalt pry umeji pridelat v Eurotuningu. Mit to novy, tak do toho jdu, ale pri mym stavu km uz se mi to nezaplati, ale dat to do novy, moh sem usetrit za benal hafo penez Ten Touran má šestikvalt? To by za pokus stálo jestli jo. Jj, ale nevim, jestli standarne, mozna jen za priplatek. Kazdopadne sem to schanel nekolik mesicu po celym SRN, nic Hm, no zkusím se poptat, ale jestli říkáš žes to zkoušel... Byla by to docela bomba mít v 1,6 šestikvalt. No za pokus nic nedas, ja uz to davno vzdal Ale byla by to parada, to je jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.