Publikováno Květen 9, 200718 r Mám Al kola, která se používala bez jakékoli údržby po celý rok. Místy jsou zahnědlá, místy šedá. Je nějaký jednoduchý způsob, jak je vyčistit ?
Květen 10, 200718 r zkus přípravek na čištění alu od Coyote..... zatím nejlepší zkušenost za tu cenu, jinak spousta ruční práce
Květen 10, 200718 r Snad ti trochu pomůže tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6593&hl=
Květen 10, 200718 r Ještě jsem našel tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...378&hl=umýt Stačí jen hledat, bude toho na fóru ještě víc.
Květen 10, 200718 r Tyhle přípravky na čištění kol seženeš na jakékoliv benzince. Ale ne vždy vyšší cena znamená i vyšší kvalitu. Jendou jsem koupil nějaký přípravek za 200,- a vydržel asi tak na 2 mytí všech kol. Jednou jsem narazil na jeden, co stojí asi 50 Kč a je opravdu dobrý. Název ale teď nevím, snad zítra, až opět dorazím do garáže
Květen 12, 200718 r Takže tady jsou dva přípravky, které používám. Jeden je od Sheron a druhý Coyote. Oba jsou v rozmezí tak do 70 Kč.
Květen 12, 200718 r A takto vypadá výsledek po použití. Opravdu stačí jen nastříkat a omýt wapkou. A pro dobrý efekt stačí ještě utřít, aby na kolech nebyly klasické uschlé fleky po kapkách
Květen 12, 200718 r P.S. Ten flek co je na tom kole není flek, ale odraz něčeho, co asi leželo u kola
Květen 12, 200718 r Měl jsem možnost vyzkoušet několik těchto přípravků. Zvláště ten nahnědlý povlak prachu z destiček. Přípravek od fy MAFRA byl absolutní špička. Už nevímn název , ale na jejich stránkách se to zcela jistě dá zjistit. Stačilo postříkat vestavěnou pumpičkou a za pár minut spláchnout vodou a super čistý disk. .
Květen 13, 200718 r Měl jsem možnost vyzkoušet několik těchto přípravků. Zvláště ten nahnědlý povlak prachu z destiček. Přípravek od fy MAFRA byl absolutní špička. Už nevímn název , ale na jejich stránkách se to zcela jistě dá zjistit. Stačilo postříkat vestavěnou pumpičkou a za pár minut spláchnout vodou a super čistý disk. . A umylo by to i asfalt co mám nalepenej v límcích?
Květen 13, 200718 r Měl jsem možnost vyzkoušet několik těchto přípravků. Zvláště ten nahnědlý povlak prachu z destiček. Přípravek od fy MAFRA byl absolutní špička. Už nevímn název , ale na jejich stránkách se to zcela jistě dá zjistit. Stačilo postříkat vestavěnou pumpičkou a za pár minut spláchnout vodou a super čistý disk. . A umylo by to i asfalt co mám nalepenej v límcích? umylo
Květen 19, 200718 r byl jsem u kámoše na myčce postříkal mi kola něčím od Sonaxu za chvilinku začali kola fialovět a pak se použil jen wap a kola byly čistounký jak nikdy
Květen 19, 200718 r Já Vám to povím asi takhle, pokuď kola pravidelně mejete vodou s autošampónem a aspoň 1 x ročně naleštíte, tak speciální přípravky na čištění kol vůbec nepotřebujete.
Květen 19, 200718 r jak nikdy ? To chceš říc že jsm ti je dal zamazaný ? nééé taky byly čistounký , ale musel jsem to nějak popsat ne tak byly jako nový
Květen 21, 200718 r Hmm, tak to bych netvrdil... ono je to taky trochu o tom, kolik km s tim autem za ten rok najedes... Já Vám to povím asi takhle, pokuď kola pravidelně mejete vodou s autošampónem a aspoň 1 x ročně naleštíte, tak speciální přípravky na čištění kol vůbec nepotřebujete.
Květen 22, 200718 r Hmm, tak to bych netvrdil... ono je to taky trochu o tom, kolik km s tim autem za ten rok najedes...Já Vám to povím asi takhle, pokuď kola pravidelně mejete vodou s autošampónem a aspoň 1 x ročně naleštíte, tak speciální přípravky na čištění kol vůbec nepotřebujete. Já jsem tady chtěl jen říci, že v tomto případě je zlatá prevence a nenechat ten sajrajt z brzd zažrat do kol. A k tomu kolik jak kdo najezdí, je jasné, že auto se meje podle toho jak je špinavé a né podle kalendáře. Když ho zamažu po 200 km tak se umeje po 200 km a po třeba jednom dni, to je asi jesné a pokud třeba ty meješ auto až v tom okamžiku, když se tě policajti ptají jestli je auto fakt stříbrné nebo černé, nemám co dotat. Chápu že je to taky o čase, ale dnešní myčky jsou opravdu rychlé a docela tu špínu zvládají.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.