stoliver Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jsem zklamany, tolik penez za tolik cvrčků...... proč se musí škodovka tak ztrapnovat? lupe sklíčko u budíků, polystyren pod volantem, při rychlém rozjezdu lupne ve středovém panelu ....drnčí rameček kolem radia a ramecek kolem ventilace... -((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 No a nedodělávali něco v servisu? Rádio, zámek zpátečky, alarm nebo dálkové ovl centrálu. To vše se dělá v těch místech co popisuješ. Spíš bych si tipnul, že nezvládli rozborku a zborku v servise. Jsem zklamany, tolik penez za tolik cvrčků...... proč se musí škodovka tak ztrapnovat? lupe sklíčko u budíků, polystyren pod volantem, při rychlém rozjezdu lupne ve středovém panelu ....drnčí rameček kolem radia a ramecek kolem ventilace... -((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoliver Vloženo 19. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 [copak kdyz se dela zamek zpatecky se sundava stredovej panel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 stoliver: Sundavá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fjurasek Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Mně drncaly přední dveře a něco v palubce. Dveře mi v servisu dotěsníli molitanama, ale palubka drncá pořád. Nikde nikdo nic nepřidělával, všechno je orig. z výroby. Mám Ambient a začalo to asi po 3 měsících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrkupb Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Syn má skoro pul roku Classic HTP a žádnýho vrzání jsem si nevšímnul. Ale vrzání se vyskytuje u hodně aut a na značce nezáleží. Jezdím s ruznýma autama a v hodně z nich něco všelijak povrzává bud při určitých otáčkách nebo na nerovnostech silnice atd. Mechanici to občas hledají ale je to kumšt na to přijít. Já osobně bych nějaké občasné vrzání neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okoun Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Vrzání se projevuje hlavně v zimních měsících,až bude teplo,hodně pazvuků zmizne samo.Asi ztuhnou plasty a zmenší svůj objem,při oteplení naopak změknou a zvětší svůj objem a tím se utěsní. Vysledováno na mojí Fábce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas12 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Přesně tak, mám Clasic a ted v zimě to na nerovnostech vrže pěkně, když bylo teplejc tak to nebylo zdaleka tak markantní. Protože jezdím většinou na pěkných cestách tak to neřeším, ale pokud bych jezdil v horších podmínkách tak by mně to asi taky štvalo a zkusil bych to reklamovat. Rozhodně byla F1 v tomto směru lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Přesně tak, mám Clasic a ted v zimě to na nerovnostech vrže pěkně, když bylo teplejc tak to nebylo zdaleka tak markantní. Protože jezdím většinou na pěkných cestách tak to neřeším, ale pokud bych jezdil v horších podmínkách tak by mně to asi taky štvalo a zkusil bych to reklamovat. Rozhodně byla F1 v tomto směru lepší. clasik nemá měkčenou přístrojovku, jestli se nepletu, možná je to tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 clasik nemá měkčenou přístrojovku, jestli se nepletu, možná je to tím? Ale ten měkčený kousek je jakoby na tom tvrdém plastu nalepený, či natavený. Není celá palubka měkčená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) Tady jsem to označil, kde je to u Ambiente měkčené Editováno: 3. Únor 2008, autor: Nohab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 omylem vloženo 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Vrzání se projevuje hlavně v zimních měsících,až bude teplo,hodně pazvuků zmizne samo.Asi ztuhnou plasty a zmenší svůj objem,při oteplení naopak změknou a zvětší svůj objem a tím se utěsní.Vysledováno na mojí Fábce. S tímhle naprosto souhlasím. Náš Roomster je přes léto skoro úplně v klidu, ale teď v zimě je to daleko horší. Některý cvrčci přestanou, jakmile se topením trochu zahřeje interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 S tímhle naprosto souhlasím. Náš Roomster je přes léto skoro úplně v klidu, ale teď v zimě je to daleko horší. Některý cvrčci přestanou, jakmile se topením trochu zahřeje interiér. My máme Fabiu 1.2 V 51 kW a oproti našej "starej " fábii to naozaj oveľa viacej vŕzga... Najprv prístrojovka, potom dvere, predné, potom aj zadné atď. Tiež čakáme na leto, lebo to už máme odskúšané, že to bude lepšie.. Ale je pravda že stará Fábia bolo v tomto lepšia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 To vrzání bude spíš silnicema.když jsem vezl Oktu z německa tak si říkám:"jé to mám krásně tichý autí na to že je mu osm let" parádička-super.No jo bavorské silnice to je panečku jiná.Pak přejedu hranice a už to začalo.Bum-škvrz, bum-škvrz-ťuk. Neboli český tankodrom v akci.Obávám se že kdyby to udělali sebelíp, tak ty naše polní cesty časem prověří i ty nejluxusnější vozy těch nejluxusnějších značek. Ale přes německo potvůrka ani nepípnula. Teď pozoruju stěhovavé zvuky.Začalo to v kufru, postupuje to přes střešní okno a skončilo to v přistrojovce někde v oblasti středového panelu.Tam to žije dodnes Rána pěstí do palubky nepomohla. Ani druhá. Tak uvidíme co bude v létě.Ale zase té mojí holce už je lehce přes osm let, tak na to má částečně právo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zatiaľ na úplne novom aute všetko OK, nič nevŕzga - dúfam to tak aj zostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak to súhlasim že to bude tými cestami. Naša Fabia má 5 mesiacov, ale to vrzganie sa niekedy nemdá počúvať, na to je dobré nahlas pustené rádio. Nám tiež žiadne búchanie do dverí, ani poplácanie palubovky nepomohlo. Chystáme sa s tým do servisu, nedali sme 420 000 Sk len tak za nič, tak nech sa trochu starajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 bez problémů, bez vrzání. Najeto cca 5.500 km, 95% město a okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 mne po tyzdni vrzga vodicove sedadlo (sport) asi molitan alebo ja neviem .. ale ked sa pohnem vrzga to ako stara drevena sedacka..co s tym? chyba materialu ? mam to reklamovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Po 18 dnech a 1035 kilometrech zatím nic. Doufám, že to tak i nadále zůstane. Jezdím tak 90% město a z toho tak 50% nekvalitní vozovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aďuška Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 mne po tyzdni vrzga vodicove sedadlo (sport) asi molitan alebo ja neviem .. ale ked sa pohnem vrzga to ako stara drevena sedacka..co s tym? chyba materialu ? mam to reklamovat ? Nam tak vrzgalo sedadlo vodica, boli sme to reklamovat, uz nevrzga. Tak radsej chod, nedalo sa to pocuvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 ahoj vsichni......mam najeto pres 32.000 km a zatim musim zaklepat.... ani tuk.... pomer dalnice/mesto asi tak 70/30 preji vsem co nejmin cvrcku, lepe zadne!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Nam tak vrzgalo sedadlo vodica, boli sme to reklamovat, uz nevrzga. Tak radsej chod, nedalo sa to pocuvat... Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakým způsobem vám to vrzalo? Jde mi o to, jestli stačil sebemenší pohyb nebo to vrzalo jen občas? Mě to občas nějak zavrzne, ale bojím se, aby se to nestupňovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakým způsobem vám to vrzalo? Jde mi o to, jestli stačil sebemenší pohyb nebo to vrzalo jen občas? Mě to občas nějak zavrzne, ale bojím se, aby se to nestupňovalo no ked si sedel v sedadle a pohol si sa .. napr. aj pri spomalovacoch na ceste alebo tak. ale uz som bol v servise a opravili to .. ze molitan vrzgal o konstrukciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.one Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 No, já mám auto 14 dní a něco mi začíná vrzat a skřípat ve dveřích u spolujezdce. Je to dost nepříjemný a v pondělí s tím zajedu do servisu. Tohle by fakt u nových aut dělat nemělo a je mi jedno, jestli je to auto za 200 nebo 999 999,- tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.