ales-r Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 To můj Roomster podle teploty buď ani nehlesne a nebo mám orchestrion. Rezonuje snad celá palubovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Kdyby jsme zavolali DJe tak nám z těch našich pazvuků a vrzání udělá hezkou diskotékovou hudbu mě stále povrzává na nerovnostech větších roh u čelního skla. Škodovka si neví rady. Podlepili sklo a tím to skončilo.. já narval těsnění mezi sloupek a palubku a je to lepší. Už to téměř nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bercyy Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ved to, kurna tak mi to auto vyhovuje, ale taketo detaily ma vedia rozhodit. Nuz co. Rano som otvoril kapotu a hned som ju aj zavrel a je ticho. Len dokedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Inak teraz poslednu dobu, ked som začal prikurovať v aute tak som si všimol že ked sa auto vyhreje tak asi 5 minut praska pristrojovka pod čelnym sklom. Potom to prestane. Ale riešim to tak že posuniem kolečko na radiu o 3 stupne do prava a je ticho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Karpíšek Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ahoj kluci hrozně mi vrže u řidiče tapec při spuštěnim rádiu chci koupit nové repra ale bojím se aby to nedělalo pořád??nemá někdo z vás u rooma stejnou zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 No tak jsem v klubu,drnčí plast kolem ovládání topení.Zlatá jedničková fabie,ani nehlesla po 125000,roomster má 37000 a někdy bych vylítl z kůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 No jo, taky mi v roomu vsechno vrze, 90tis km. Je proste moc tvrdej. Jak plasty tak podvozek. Je to zebrinak. Jednickova Fab byla ok i po 200tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Ja mám síce Fabiu Combi II ale po 6 rokoch a 61000km mi nevrže nič ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Ja som si už na pazvuky od palubovky zvykol od jednotkovej fábie,no teraz v dvojkovej sú tie pazvuky sice neni ich tak veľa ale sú razantnejšie no najviac ma trápi drnčanie od spolujazdcovej strany,z miesta kde sú obe odkladacie schránky.Po dobrej ceste je kľud no jazda po panelke čo je sice extrém ale od tých dvoch kastlíkov ide také drnčani eže som myyslel že vyskočia zo svojich polôh. To že sa v zime plasty chovajú inak ako v lete je fakt a s tým nič neurobíme,ale mohlo by to byť vytlmené lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 To isté drnčanie registrujem a ja, a po dlhšom čase som zistil, že to drnčí ovládacia páčka výduchu klimatizácie pri týchto schránkach. Keď ho podržíš, drnčanie prestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Takže pazvuky drnčania odhalený.A pritom som mal ten zdroj drnčania celý čas pred očami.Nie odkladacia skrinka vrchná ani spodná ale drnčal osviežovač vzduchu v pravom stredovom výduchu.Lídlacký osviežovač,keďže sa minula náplň tak som ho vybral a zabudol som dať novú a dať ho do výduchu a zrazu jazda po tej istej trase a drnčanie prestalo.To som ešte nevedel že tam bol pes zakopaný len mi nebolo jasné prečo to zmizlo,potom nasadenie osviežovača a spodok fľaštičky si veselo poskakoval po tom striebornom rámiku výduchy,po pridržaný pritlačeným prstom pazvuk prestal.Flaštičku som podlepil molitanovou samolepkou a drnčaniu je koniec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 (editace) Tak to mám asi niekde pod palubovkou osviežovač vzduchu Editováno: 15. Listopad 2015, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 (editace) Mne pri jazde nevrzga nic, ale ked prejdem cez nejaku specificku nerovnost alebo pri rozbiehani sa rozbieham na malych otackach tak mi zaduni v pravej casti palubnej dosky tam kde je airbag. Uz som sa to snazil vytlmit ale stale to robi. Robi to aj vam niekomu ?? Editováno: 21. Listopad 2015, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Ja som teraz spozoroval drnčanie niekde od stredu od ovládačov alebo airbagu od spolujazdca.Zaujímavé že to robí iba za jazdy v určitých otáčkach okolo 2000 na 3 a 4 rýchlosť.Ke´d stojím na voľnobeh tak ak pridávam plyn tak nič nerezonuje.Neviem čo to môže byť,no mal som vymienané ložisko v prevodovke a odvtedy (odvčera) mi to robí,predtým to nerobilo.Nemôže to mať nejaký súvis s tou prevodovkou,nejdú tam nejaké káble alebo dačo čo by sa pri montáži nedostalo na to miesto kde bolo predtým a teraz to drnčí.Možno to je spoločný problém (Marfan) obe prevodovky boli vonku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Len mne to duní, už dávno, len mi to vadilo tak som to skúsil vyriešiť, ale aj po vytlmení to stále tak divno zaduní. Keď mám studené auto a aj interier tak mi drnčí úplne v ľavo pri okne, predpokladám, že to je od toho ako ťahali káble k handsfree. Mne hrmoce aj tapacirung zadných dverí na jednej strane som vymenil tie uchytovacie srandy plus som tam nalepil odhlučňovacej peny a pomohlo to. PS: už ma to aj tak nejak prestalo baviť tieto pazvuky riešiť, pokiaľ to nerobí stále alebo keĎ auto je studené alebo počas jazdy tak mi to nevadí. Myslím, že prevodovka nemá s tým určite súvis, tam sa robia veci mimo interieru. Editováno: 18. Březen 2016, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Ja si tiež myslím,len reku či tadiaľ nejde nejaký kábel otáčok alebo také dačo,lebo predtým mi to nerobilo,okolo 1500 nie 2000 ako som písal,aj by som to rozhodil ale neviem ako asi by som musel vybrať ovládače kúrenia a aj tak neviem kam by som sa s tým dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Po českých silnicích by člověk musel jezdit tankem, někdy mám pocit když jedu že nejsem ve střední evropě ale na ukrajině. Ještě že většinu kilometrů najezdím v rakousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Tak už som odhalil to drnčanie.Za airboxom sú také dva strieborné čudlíky a idú z nich trubky,neviem načo slúžia a mne tadiaľ ide vodná hadica k splyňovaču a práve v tom mieste pri čudlíkoch je spojená eskapáskou a tá klepala v určitých momentoch o ten kovový čudlík,tak som to vypodložil molitanom pod plávajúcu a sťahovačkami zaistil a je kľud. Na fotke tie čudlíky strieborné úplne hore na obrázku,foto je z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Chlapi - nevíte někdo, jak se dá bezpečně sundat ten bílej plastovej kryt A sloupku? Šeredně mně tam něco praská. Potřeboval bych ten kryt sundat, ale nevím, na kterých místech zabrat a na kterých ne, abych něco nepolámal. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Podla DP si skusal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Paráda, to jsem přesně potřeboval. A nevíš prosím tě, čím se liší postup, když tam jsou hlavové airbagy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 jednoducho povedane, mas davat pozor aby si neodpalil airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Jenom tím, že máš před demontáží odpojit kostřicí kabel akumulátoru z důvodu rizika odpílení airbagu a po zpětné montáži ho zase připojit. Edit: Á, než jsem se rozkoukal, byl Pyro rychlejší. Editováno: 22. Březen 2016, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 A jéje, toho jsem se bál. No zkusím a uvidím. Každopádně mnohokrát díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 A hlavový airbag je až medzi stropom a dverami nie ? V A-stlpiku vedie možno len kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.