cosby Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Jelikož se mě neustále ptáte na navigace-jak to s nimi je atd,tak jsem udělal základní info(i když už jsem to tu někde dával) Navigace__koda_DX.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Ahoj, do tý pravý horní díry se zapojuje kabel od GPS? K čemu je teda ta díra dole? A ten kabel od GPS tam asi bez ty "kovovy spojky" nezapojim co? Když mi to kradli, tak to z toho kabelu urthli. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 spodní je na TMC box.Pokud ti to utrhli,asi těžko tam strčíš jen kabel,to dá rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 spodní je na TMC box.Pokud ti to utrhli,asi těžko tam strčíš jen kabel,to dá rozum Takže musím koupit celej novej kabel, kterej potáhnu od GPS do navi? Nebo se to dá nějak napojit? Já vim, jsem fakt blbej v tomhle a nechce se mi dávat velký prachy za servis, kde ti řeknou, že tam musíš dát tohle a tohle a pak zjistím, že tam půlku nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.