Laky30 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Prosím o radu či je normálne kolísanie otáčiek motora na volnobehu keď je zohriaty medzi 1000-700 ot. na 1,6 74 kw, inak motor ide bez problémov aj spotreba OK. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Normální to určitě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Chce to zkusit napojit na VAG jestli bude něco v paměti závad, tím začít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Obecně motory 1.6 74kw "trpí" neklidným volnoběhem, pokud ti to nedělá potíže (chcípe, vysoké otáčky) neřešil bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Podle mých informací stačí jen vyčistit škrtící klapka a pak vymazat chyby na VAGu... Alespoň tak jsem byl informován na STK, taky mi to malinko houpe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Prosím o radu či je normálne kolísanie otáčiek motora na volnobehu keď je zohriaty medzi 1000-700 ot. na 1,6 74 kw, inak motor ide bez problémov aj spotreba OK. Dík Prohlidni si hadicky, co jsou na sani napojeny. Tam by mohl byt problem s netesnosti. Vlastni zkusenost - otacky sly ale na 1200, ne dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 přesně to samé mi to dělá také, jako by byl motor nervózní že stojím a on by rád vyrazil ... )) Každopádně jsem čistil klapku atd, ale dělá to stále, tak je asi v háji klapka, ale nějak moc mi to nevadí, tak na to kašlu ... Navíc s tím jezdí manželka V létě je stejně skoro pořád zapnutá klima, což zvýší o malinko otáčky a motor se tím uklidní ... Vag ti nenapíše nic, tedy co se týče chyb. V podstatě to ničemu nevadí, protože se to projevuje pouze ve volnoběžných otáčkách a ta změna je opravdu malá ... tedy aspoň u mě .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tyhle motory se dají FLESHOVAT,jsou tam upravená data....Ale týkalo se to některých závad uložených v paměti motoru.lambda sonda,atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 U tohohle motoru je to známej problém a nikdo pořádně neví co to způsobuje, ale jestli otáčky lítaj v rozmezí 300, tak je určitě někde něco v nepořádku, normální je když otáčky kolísaj v rozmezí nějakejch 50, tak že to na rafičce téměř nepoznáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 no keby boli otacky 300 a 50 tak to uz davno zdochne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 no keby boli otacky 300 a 50 tak to uz davno zdochne Přečti si to ještě jednou, píšu když lítaj v rozmezí 300 otáček, tzn. třeba 700-1000...chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mno známá to taky měla připojil jsem to na VAG a nic tak sem se podíval jestly se nepřidírá klapka a just taže jsem to vyčistil nepomohlo to tak se to vyměnilo a je po problému mno ona má 1.6 55KW a ta klapka stála 6 tis. najela zatím 10tis km a pohoda no problémo!!!!!tak se na to podívat ale muže to byt i sonda toho je více! podívat se a zkoušet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Mel jsem stejny problem, vetsinou pomuze neco z trojce: -cisteni klapy -cisteni/vymena vahy vzduchu -kontrola/vymena hadice sani V mem pripade pomohlo uplne sundat a vycistit klapku. Potom je jeste treba pres VAG zkalibrovat otacky, jinak ti volnobeh treba drzi mezi 1200 - 1500 . Pokud to neudelas, klesnou otacky samovolne na puvodni mez asi po ujeti 1000km, ovsem v tomto pripade nevidis okamzity vysledek. GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Me pomohlo vycisteni a nastaveni klapky a taky sem vymenil teplotni cidlo (ikdyz nevim jestli to nato ma vliv) Editováno: 19. Květen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Nema tu niekto nejaky podrobny navod na vycistenie klapky/vahy vzduchu najlepsie aj s fotkami Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Mněl jsem ten samy problem a dělala to praskla podtla ková hadice od brzdového posilovače,přičemž prasklina nebyla ani moc velká a posilovači to stačilo aby fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Nema tu niekto nejaky podrobny navod na vycistenie klapky/vahy vzduchu najlepsie aj s fotkamiDakujem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&hl=klapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Mno známá to taky měla připojil jsem to na VAG a nic tak sem se podíval jestly se nepřidírá klapka a just taže jsem to vyčistil nepomohlo to tak se to vyměnilo a je po problému mno ona má 1.6 55KW a ta klapka stála 6 tis. najela zatím 10tis km a pohoda no problémo!!!!!tak se na to podívat ale muže to byt i sonda toho je více! podívat se a zkoušet! U tohohle motoru se přehrává ŘJ a problém taky zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.