Přejít na obsah

Original spoiler předního a zadního nárazníku


pickfick

Doporučené příspěvky

Já si to koupil, protože jsem blbej. Měl jsem za to, že je to celý nárazník a nikoliv pouze spoiler. Rozdíl je patrný i z té fotografie kterou jsi přiložil. Spoiler se totiž lepí na původní nárazník a na místě spoje Ti logicky vznikne horizontální linka, která je docela rušivá. Jinými slovy je to laciná náhražka, ale celý rs nárazník vypadá podstatně líp.

Navíc spoiler se lepí, takže si musíš dávat hodně bacha na obrubníky. Bydlím v Praze, s autem jezdí hodně moje žena, tak pořád trnu kdy spoiler zůstane na obrubníku.

Cenově mě ta radost přišla na dost, nechal jsem si to udělat v origo servisu a řekli si o cca pět a půl tisíce. Takže spíš doporučuju podívat se do sekce bazar, koupit si celý originální rs nárazník a uděláš mnohem líp...

Tak asi tak... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem do toho šel, protože to mělo být podstatně levnější. Pak jsem na faktuře viděl, že si za lakování řekli o dva tisíce a trochu se mi protočily panenky... :wacko: Zkušenost. Přiště budu chytřejší...

Jasne,chapu,nemyslel jsem to nijak zle.. ;) Ale dneska jsou ty ceny uz Vazne jinde,je to mazec jak to leti a jeste vetsi je,kolik jsou si schopny ve skodovce za takovou vec rict.. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se to docela líbí, není to vyloženě hrozné, ale pokud se pro to rozhodneš, tak bohužel už neseženeš k tomu zadnímu nárazníku tu koncovku, už se nevyrábí a už ani není v nabídce.

Trochu odbočím od tématu, ale nevíte někdo kdo je výrobcem právě originalní koncovky RS výfuku. Protože jak napsal ///M5 tak Škoda už nedodavá koncovky do svych autorizovanych servisu. Takze pokud někde neleží na skladě v nějakém servisu, tak už bude asi problém toto zboží někde sehnat :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...