Hensel Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 tak já tady na ty ceny koukám jak blázen .Ptal jsem se v bazaru na prodej mé octy ,chtěl jsem jí vyměnit za RS ,mam 2003 ,RS vnitřek ,plná výbava ,akorát mam manuální klimu a nabízeli mi 200000,- ,tak jsem se zasmál a jel pryč ale obratem by šla tak za 280tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 tak to jsi mě naštval za tak málo takovou krasavici za 280 ? tak si jí nechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 tak to jsi mě naštval za tak málo takovou krasavici za 280 ? tak si jí nechám za ty prachy už málem koupíš nějaké starší refentské vozítko z Cartechu a pod., sice někdo nadává že se s nima dobře nezachází, ale zato mají jasný původ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 19. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) ... Editováno: 20. Květen 2007, autor: satanash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 co vy na to , chlapci a chlapi........1.4i 44 kW 81 070 km 2001 imobilizér, centrální zamykání, ABS, el. ovládání zrcátek, 2 x airbag, autorádio, posilovač řízení, nastavitelný volant, vyhřívaná zrcátka, zámek řadící páky, CD přehrávač, otáčkoměr původ - čr, serviska, 1. majitel 169 900 Kč (sice jsem červenou vůbec nechtěl a ani benzín, ale už jsem zoufalej, peníze navíc už nenašetřím a od soukromníků moc nechci brát !?!?!?) tak tuto motorizaci za Boha néééééééééééééé, to si raději vem nějakej ten předfacelift....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) nujóóóóó´dyk já jsem úplně blbéééééééé, když jsem to dopsal tak mi to došlo(1.4 mám teď felinku) už jsem to chtěl vymazat , ale nějak se mi to nepodařilo... Editováno: 20. Květen 2007, autor: satanash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 nujóóóóó´dyk já jsem úplně blbéééééééé, když jsem to dopsal tak mi to došlo(1.4 mám teď felinku) už jsem to chtěl vymazat, ale nějak se mi to nepodařilo... příště tolik nechlastej, než sem budeš něco psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 nujóóóóó´dyk já jsem úplně blbéééééééé, když jsem to dopsal tak mi to došlo(1.4 mám teď felinku) už jsem to chtěl vymazat, ale nějak se mi to nepodařilo... příště tolik nechlastej, než sem budeš něco psát tedáááááá Tys mě vodhad ... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 zkouším to dál - 1.6LX v provozu 11/2000, 138 t km, 74kw(100PS) 4 x airbag, ABS, CD přehrávač, centrál dálkový, el. okna, el. zrcátka, hliníková kola, klimatizace, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), příprava pro telefon, rádio, střešní nosič, tažné zařízení, tónovaná skla, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelné sedadlo řidiče - 189 000 Kč ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 1.8i, 2000, 110 (kW), 210130 km, 5 sedaček, ABS, servo, centrál, el. okna, el. zrcátka, automatická klimatizace, elektrony, airbagy, závěsné zařízení, radiopřehrávač, 4x4, střešní nosič, dřevěná palubka , 179 000 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Značka: ŠKODA Model: OCTAVIA Rok výroby: 2001 Cena: 185 000,- CZK Palivo: Benzín Motor: 1.6i Výkon: 75 (kW) Karoserie: 5 dveří Převodovka: 5 rychlost Tachometr: 81301 km Výbava: 5 sedaček, ABS, servo, centrál, el. zrcátka, airbagy, radiopřehrávač, mlhovky, zamykání zpátečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Rok výroby: 2001 Cena: 189 000,- Czk Palivo: Benzín Motor: 1.6i Výkon: 74 (kW) Karoserie: 5 dveří Převodovka: 5 rychlost Tachometr: 119555 km Barva: oranžová metalíza Prodejní místo: Ostrava Výbava: 5 sedaček, ABS, servo, centrál, el. okna, el. zrcátka, elektrony, airbagy, závěsné zařízení, radiopřehrávač není 1.6 málo na kombajna ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Z tehle jedine tu prvni, pokud Ti nevadi motorizace a km se zdaji byt ok, tak proc ne. Akorat to ma na LX nejakou divnou vybavu. Ty dalsi dve jsou pres AAA, tudiz nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Z tehle jedine tu prvni, pokud Ti nevadi motorizace a km se zdaji byt ok, tak proc ne. Akorat to ma na LX nejakou divnou vybavu. Ty dalsi dve jsou pres AAA, tudiz nebrat dík....vím AAAčka ve mě taky nebudí důvěru, ale mám třeba kámoše který od nich kupoval felinu a nemůže si je vynachválit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Z tehle jedine tu prvni, pokud Ti nevadi motorizace a km se zdaji byt ok, tak proc ne. Akorat to ma na LX nejakou divnou vybavu. Ty dalsi dve jsou pres AAA, tudiz nebrat dík....vím AAAčka ve mě taky nebudí důvěru, ale mám třeba kámoše který od nich kupoval felinu a nemůže si je vynachválit... Skus www.vyzkouseno.cz Občas se objeví něco zajímavýho. I já jsem tak kopoval 4 roky nový auto s 35 kkm za 200 kkč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Z tehle jedine tu prvni, pokud Ti nevadi motorizace a km se zdaji byt ok, tak proc ne. Akorat to ma na LX nejakou divnou vybavu. Ty dalsi dve jsou pres AAA, tudiz nebrat dík....vím AAAčka ve mě taky nebudí důvěru, ale mám třeba kámoše který od nich kupoval felinu a nemůže si je vynachválit... Skus www.vyzkouseno.cz Občas se objeví něco zajímavýho. I já jsem tak kopoval 4 roky nový auto s 35 kkm za 200 kkč. dííííky Doplňující informace 1.9 TDi L&K Karoserie: Kombi Objem motoru 1 898 ccm Palivo: nafta Výkon motoru: 81 kW Najeto: 138 000 km Vyrobeno: 2000 V provozu od: Neuvedeno STK: 04 / 2009 Servisní knížka: Ne První majitel: Ano Barva: šedá Výbava: manuální převodovka, kožené čalounění, imobilizér, střešní okno, ABS, automatická klimatizace, el. ovládání zrcátek, tempomat, dálkově ovládané centrální zamykání, palubní počítač, posilovač řízení, nastavitelný volant, vyhřívaná sedadla, CD přehrávač, ostřikovače světlometů, zadní stěrač, 4 x airbag, tažné zařízení Země původu: Jiná Stav: ojeté Cena: 209 000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 ja se tedy pridam...myslite ze chci nemozne kdyz schanim koktu combi v nafte Elegancku + climatros r.v.2002 kolem 220 000 kc ?? je to zoufalstvi ??? no když ti nebude vadit nájezd 250000 km, tak je to realné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 ten Laurinek je moc hezkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ten laurinek je krásnej, o tom žádná .. Jen se mi zdá jestli si chlapec z Vás (nás) nedělá tak trochu pr.el. Co auto, to jiná ves. Neví co chce, jen má peníze a neví co s nima. Já třeba věděl, že chci ten motor, tu barvu, ten rok (cca), tolik Km, takovou výbavu apod. ,ale tohohle člověka fakt nechápu ... sorry, ale dobrý vědět co chceš a něco se o tom dozvědět, mě třeba toto forum celkem pomohlo a zůstal jsem mu věrný, výborný zde to jest ... Nevybírej podle toho co se líbí ostatním a co je "in" ... jen taková rada, páč pak nikdy nemůžeš být ani spokojenej s případnou volbou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 není 1.6 málo na kombajna ??? no já tohle mám a nepřijde mi, že by to bylo málo... jezdim teda v 90 procentech případů sám a fakt to stačí... to že 1,6 nejede jsou pěkný kecy. Samozřejmě to není 1,8T... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ten laurinek je krásnej, o tom žádná .. Jen se mi zdá jestli si chlapec z Vás (nás) nedělá tak trochu pr.el. Co auto, to jiná ves. Neví co chce, jen má peníze a neví co s nima. Já třeba věděl, že chci ten motor, tu barvu, ten rok (cca), tolik Km, takovou výbavu apod. ,ale tohohle člověka fakt nechápu ... sorry, ale dobrý vědět co chceš a něco se o tom dozvědět, mě třeba toto forum celkem pomohlo a zůstal jsem mu věrný, výborný zde to jest ... Nevybírej podle toho co se líbí ostatním a co je "in" ... jen taková rada, páč pak nikdy nemůžeš být ani spokojenej s případnou volbou ... jj já měl taky jasno... chtěl jsem 1,9 TDi s climatronicem, liftback a metlu... no a po pár měsících shánění jsem skončil u benzinu, kombika a pastelové barvy jen s manual klimou... Za to měla 53000 km na tacho a celou dobu měl táta to auto ve firmě na očích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tak na první pohled bych si vybral tu 1.9 L&K. Je to fakt krasavice. Ale!. Rok 2000 a nejak moc si zato ptaj. L&k a nemá ESP??? Taky k tomu není servisní knížka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ten laurinek je krásnej, o tom žádná .. Jen se mi zdá jestli si chlapec z Vás (nás) nedělá tak trochu pr.el. Co auto, to jiná ves. Neví co chce, jen má peníze a neví co s nima. Já třeba věděl, že chci ten motor, tu barvu, ten rok (cca), tolik Km, takovou výbavu apod. ,ale tohohle člověka fakt nechápu ... sorry, ale dobrý vědět co chceš a něco se o tom dozvědět, mě třeba toto forum celkem pomohlo a zůstal jsem mu věrný, výborný zde to jest ... Nevybírej podle toho co se líbí ostatním a co je "in" ... jen taková rada, páč pak nikdy nemůžeš být ani spokojenej s případnou volbou ... tak rozhodně si z nikoho pr.el nedělám !!! A to že přesně nevím co chci....??? ...je možná pravda , ale jsem zrozen ve znamení Vah a to je teda dílo....já než se pro něco rozhodnu !!! Taky jsem šel do toho s jasným cílem...1.9TDI kombi, stříbrná nebo černá metla, elektrony + slušná výbava, jasný původ atd...až skutečnost mě jaksi přizemnila a rady mých známích mě totálně rozhodily....co člověk to jiný názor...takže z původního plánu zbylo už jen, že rozhodně chci Octavii (i když i to u některých mých známích vyvolává jen údivné kroucení hlavou). A hlavně i proto jsem zkusil vyhledat pomoc z nejodbornějších, pomoc vás zkušených Octaviánů a zatím jsem rád, že někteří rádi poradíte...ufff to jsem se nějak rozkecal...takže dík za pochopení a předem se omlouvám těm, kteří mě nechápou...je to prostě se mnou práce...a teď už jdu spát jsem totiž po noční a už se moc těším na vaše další názory....díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 jooo a ještě co se týká těch peněz......jsou to na hodně dlouhou dobu poslední tak velký peníze které mám a proto je nechci jen tak vyhodit z okna...tak jen tak na okraj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ty vado kdyz vidim co si tu vybiras tak mi pripada ze nevis os strankach tipcar.cz ci tipcars.cz tam najdes levnejsi a hezci podle me tak zatim ty ceny sou moc vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.