markus Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Zajímalo by mě jestli se taky někomu stalo že se rozsvítila kontrolka elektroniky motoru a na diagnostice to ukázalo odvětrávací system nádrže průtok chybný.chybové hlášení číslo 16825.Už se mi to stalo 3krát.zajímalo by mě jak se tato závada dá odstranit a kolik to stojí.prý by to mohl být ventil na nádoce s aktivním uhlím.Mám motor 1.4 44kW r.v.2001.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 S tímto měl problémy Martinoslav.Sháněl jsem mu ventil,to pomohlo na chvíli myslím a poté i i novou nádobku.Tu tam dal a byl klid.Prý to má spojitost s přetankováním nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markus Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Díky,prosím tě a kolik ta nádobka stála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Díky,prosím tě a kolik ta nádobka stála? myslím že jsem ji viděl za 500kč ale ne přímo ve škodě tam bude cena vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 no mě to taky psalo, nejdřív jsme seštelovali ventil a byl vždy na tejden klid, pak zase hláška, zase štelování... tak jsem koupil novej a od tý doby (dva roky) klid... nikdy jsem nepřetankoval, ale asi stačí málo a guma na ventilu se benzínem naleptá, nebo zdegraduje a pak to netěsní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markus Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Díky za odpovědi.Ještě by mě zajímalo jestli jsem to pochopil dobře.Ten ventil lze koupit samostatně ten není součástí té nádobky?A ještě kde se nachází ventil a kde ta nádobka.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.