...GeOrGe... Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Najde se někdo z oboru :Strojírenství- Kdo by mohl zkusit vypočítat 3 jednotlivé konstrukční práce z předmětu SPS-Stavba a provoz strojů? Pokud by měl někdo zájem a pomohl mi..byl bych moc vděčný a samozřejmě se mu cenově odměním a myslím si,že dostatečně velkou částkou.. Kdo by mi tedy chtěl pomoci....zaslal bych mu jednotlivé práce na mail a jestli by se povedlo tyto práce vypočitat...poslal bych mu penize slozenkou.. Vsem díky... Podmínka....Jestli je to mozne-musim to mit nejpozdeji do ctvrtka vytiskle....pak uz je pozde )= Eventuelne jsem schopen zajet do vzdálenosti...cca 100km...ale mailem by to bylo rychlejsi.... Pro zkuseneho strojare-si myslim-by nemel byt problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Je Stavba a provoz strojů nechodíš náhodou na Betlémskou? Tam jsem chodil taky . Jinak zkus tohle forum http://strojar.com/ tam by se mohl někdo najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 hoď sem jednotlivý úlohy, spoustu jsem toho dělal na střední, třebas nějakej projekt bude stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.