Leonin Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Najde se nekdo z okoli Brna a Hodonina kdo by me vymenil předni a popřipadě zadni tlumiče?Material a vše kolem zajistim a praci zaplatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Lugo, možná by mu Bajdik mohl pomoct... jsou šikovní, takový Garny a MartinRS moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) Lugo, možná by mu Bajdik mohl pomoct... jsou šikovní, takový Garny a MartinRS moravyJinak se bude jednat o seriove tlumiče ale možna o sportovni perka ale potřebne nařadi k montaži nemam Editováno: 21. Květen 2007, autor: Leonin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Lugo to právě dost umí, je v okolí vyhlášenej... napiš mu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Lugo to právě dost umí, je v okolí vyhlášenej... napiš mu SZ Dikec zkusil jsem mu napsat tak uvidim co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Lugo to právě dost umí, je v okolí vyhlášenej... napiš mu SZ Dikec zkusil jsem mu napsat tak uvidim co a jak. Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 já jsem přes elektriku kdyby někdo potřeboval, taky mám skills, jako Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.