Nikita1 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) Tak je fakt že na 4x4 je zadná náprava ťažšia,ale aj tak nevidím najmenší dôvod neriadiť sa tým,čo napíše výrobca. Ak Škoda auto napíše 2,8,tak tam dám 2,8,asi vedia pečo,ak daju 2,3 dam 2,3 Ale inak neviem,kto je to Jiři Schwarz,ja sa riadim tabuľkou výrobcu V návode to asi nie je iba na dvierkach nádrže Pri plnom zaťažení to je jasné,všetko je vzadu Ja mám 1,9TDI a hstím v predu 2,1 a v zadu 2,0 a je to super Editováno: 17. Červen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alojz Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) Jiří Schwarz je autorem knihy vydavatelství Grada Automobily Škoda Octavia II, předpokládám, že opálil návod ze Škodovky a nevymýšlí nějaké novinky, ale mohu se mýlit. Zítra si pro jistotu naštuduji návod a štítek u nádrže. Tvoje tabulka je jak jsem zjistil v brožuře hustění na OII combi, to co jsem uváděl já je na OII 4x4 tak to vypadá, že to Schwarz opálil z návodu. Editováno: 17. Červen 2008, autor: alojz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ja viem,že si uvádzal na 4x4 a je to možné,čo píšeš.Ja som to prefotil z Dielenskej príručky OctávieII,ale jasné že môže býť pre 4x4 iná hodnota,akurát som chcel toľko povedať,že každopádne by som sa riadil hodnotami výrobcu,mne sa to osvedčilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ahojte prosím, poradte mě prosím vaše zkušenosti s tichosti pneu v tomto rozměru. Zajímá mě hlavně tento parametr. Díky moc za tipy. Mám s velmi dobrou zkušenost s tichou pneu Michellin Pilot Primacy. Chci vyzkoušet jinou. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Mám Bridgestone Potenza RE050 A v tomto rozměru a nemůžu si stěžovat, kola jsou slyšet pouze na špatném rozbytém asfaltu, na hladké silnici o nich nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Se koukni na tenhle test, http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=49455 myslim ze je to podobny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) z mé zkušenosti - bridgestone potenza RE050A v 225 40 18 jsou tišší než COnti Sport Contact 2 v 225 45 17... je fakt že ty bridge jsou celkově super... Editováno: 1. Srpen 2008, autor: Martin IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) horsie pneu ako bridgestone turanza som nemal,a to som mal falkeny,sava,michelin,dunlop,matador,goodyear,su tiche ale na uplne hladkom asfalte,na tom hrubsom su katastrofalne hlucne Editováno: 1. Srpen 2008, autor: tinima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 horsie pneu ako bridgestone turanza som nemal,a to som mal falkeny,sava,michelin,dunlop,matador,goodyear,su tiche ale na uplne hladkom asfalte,na tom hrubsom su katastrofalne hlucne turanza je úplně základní model, myslím že ani v 225 45 17 se nevyrábí. I když já je měl v 16 na čtverkovým golfíkovi ale zas až tak hlučný mi nepřipadli jak píšeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Muzu kvitovat. Horsi gumy jako Bridgestone turanza jsem jeste nezazil. Jak skonci sezona pujdou do vecnych lovist a koupim asi micheliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Musím souhlasit.potom co se Bryčky začaly dělat v PLR stojí za hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saiborg Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 (editace) - Editováno: 27. Září 2008, autor: Saiborg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Musím souhlasit.potom co se Bryčky začaly dělat v PLR stojí za hovno ¨Naprostej souhlas Bridgestony myslim ze to jsou prave ty RA050 tak uz nikdy vic, mam je v prave v tom rozmeru a ted jdu do dunlopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 ¨Naprostej souhlas Bridgestony myslim ze to jsou prave ty RA050 tak uz nikdy vic, mam je v prave v tom rozmeru a ted jdu do dunlopu. O Dunlopech sem slysel ze nejsou moc kvalitni na vode...Ja mam pirelky a sem s nema nad miru spokojeny. Perfektne drzi na morku i na suchu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 První pneu r. 225/45/17 s kterým jsem koupil svou mírně jetou OII jsem měl Dunlop, protože byly strašně sjeté, koupil jsem z čistě ekonomických důvodů Barum Bravuris k mému údivu vyrobené ve Francii a zdají se mi být stejně hlučné jako ty Dunlopy. Při určité rychlosti 40-50Km/h se mi zdá že tak nějak zvláštně hučí, ale není to hrozné. V pneuservisu mi říkali, že to je normální, protože pneu tzv. "chytá vzduch" dík směrovému vzorku. Tak nevím ... Další pneu bych koupil už asi nějaké dražší, nejspíš Michelin a pak budu mít možnost to srovnat, ale i na těch Barumkách se dá v pohodě jezdit, nízký profil pěkně sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 na autě mam pneu Goodyear Eagle F1 225/45-17. Nemůžu si je vynachválit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Mám 16" Bridgestony ER300 made in Italy .Jsou tiche, prikladne vedou stopu a spotreba temer jako na 15",cca 2dcl vic.Vetsi rozdil od 15"je nad 140km/h cca 5-7dcl.Jinak o nich ani nevim.Chci vymenit narazniky na RS+krídlo,tak asi koupim znovu Bridge,ale tentokrat 17" Potenzy 050A,nebo Michelin PS2 no ved ja ich mam tiez made in italy,a katastrofa ta hlucnost,moje najhorsie pneu205/55/16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saiborg Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Tak to je pruser,ale vidis to test ADAC i tam jsou nejtissi,ted si vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 (editace) je sranda, že to vypadá že bridge jsou nevyrovnaná značka... Půlka lidí si je nemůže vynachválit, a půlka jim nepříjde na jméno Je fakt že jsem měl dvoje bridge, ale ani jedny nebyly nade in poland nebo italy... Editováno: 2. Srpen 2008, autor: Martin IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Máte někdo zkušenosti s Dunlop SP Sport Maxx. Jsou tiché? Dle testu co je tady by měli. raději osobní zkušenost. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Co třeba pořídit takový ty sluchátka jako nosil jeden ve Vesničko má středisková - za pár korun nebo grátis a nebeské ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 mam na aute Goodyear Eagle F1 225/45-17 super na foto super na vodu ale na suchu docela hlučné už je nekoupim pro cestování nic moc ten hluk ale na sportovní jizdu super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Já mám dunlop sp sport 9000 225/40/18 a super. Tiché, na vodě i suchu super a vydržely mi 52.000 km... Nejlepší gumy co jsem kdy měl byly pirelli p zero rosso, ale 6000 kč/ks (3 roky zpět) je fakt dost... Nejhorší co mě kdy napadlo, tak vyzkoušet matador hectorra - jedním slovem děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ja proti Bridgestonkam 050A nic nemam, mam je na aute uz 42 000km a byly tiche, malo se opotrebovavali (momentalne vpredu 3mm a vzdau 5mm), nez jsem je nasadil znovu po zime, tehdy jsem zjistil ze jsou v protismeru z vnejska zoubkovaty (jedni rikaj ze to jsou tlumice, nekdo geometrie jinej ze je to gumou) a delaj hroznej randal. Vcera jsem byl v autorizovanym servisu taky jsem se jich ptal a jen se pousmali a rekli at dam jinou znacku.. Tak jsem se rozhodl pro Ty Dunlopy sport maxxe TT a uvidime, snad uz to delat nebudou, pze na zimnich mam dunlopy teda v 16´´ a ty zoubky neudelaly. Mozna jen vadnej kus (teda 4 kusy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) Dá sa do technického preukazu zapísať tento rozmer pneumatiky 205/50 R17 pre Octávku II?Ide mi o to,ýe chcem použiť 17" kolá,ale 225/45 R17 sa mi zdá už trochu široká a rozdiel v priemere oproti základnej pneumatike 195/65 R15 tam takmer nie je.Máte už niekto takýto,alebo podobný atypický rozmer zlegalizovaný.Dík. Editováno: 13. Září 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.