Long Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Potreboval bych fotku prepazky jak v aute vypada, fotku upevneni a pak rozmery prepazky (vyska, sirka dole, sirka spodni hrany mrize). Predem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Potreboval bych fotku prepazky jak v aute vypada, fotku upevneni a pak rozmery prepazky (vyska, sirka dole, sirka spodni hrany mrize). Predem dik. šak na fotke ju máš tak nerozumiem čo potrebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 To si tu přepážku chceš vyrábět snad sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Long Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Potrebuju rozmery a detaily ukotveni pro firmu co dela prepazdy pro jiny znacky aut. Do OII je dela vyhradne MTX a jejich cena me nevyhovuje, tzn. po dodani rozmeru me ji udela jina firma s homologaci za lepsi cenu. Pomuze nekdo a posle rozmery, pripadne i fotku obyc prepazky (tahle je jeste s otvorem pro lyze a posunovaci, me staci spodni cast plna, nahore mriz a neposunovaci)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Potrebuju rozmery a detaily ukotveni pro firmu co dela prepazdy pro jiny znacky aut. Do OII je dela vyhradne MTX a jejich cena me nevyhovuje, tzn. po dodani rozmeru me ji udela jina firma s homologaci za lepsi cenu.Pomuze nekdo a posle rozmery, pripadne i fotku obyc prepazky (tahle je jeste s otvorem pro lyze a posunovaci, me staci spodni cast plna, nahore mriz a neposunovaci)?? A to bude vyrobená na zakázku? Včetně homologace a schválení? Tak to jsem zvědavý,jestli tedy vyjde levněji než origo..podle mně se to celkem vylučuje.. Navíc jestli to budeš dávat do auta, budeš to muset schválit jako přestavbu na N1 individuelně..a to je taky úplně cenově jinde,než origo od MTX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Long Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Potrebuju rozmery a detaily ukotveni pro firmu co dela prepazdy pro jiny znacky aut. Do OII je dela vyhradne MTX a jejich cena me nevyhovuje, tzn. po dodani rozmeru me ji udela jina firma s homologaci za lepsi cenu.Pomuze nekdo a posle rozmery, pripadne i fotku obyc prepazky (tahle je jeste s otvorem pro lyze a posunovaci, me staci spodni cast plna, nahore mriz a neposunovaci)?? A to bude vyrobená na zakázku? Včetně homologace a schválení? Tak to jsem zvědavý,jestli tedy vyjde levněji než origo..podle mně se to celkem vylučuje.. Navíc jestli to budeš dávat do auta, budeš to muset schválit jako přestavbu na N1 individuelně..a to je taky úplně cenově jinde,než origo od MTX. ano na zakazku se schvalenim, homologaci pro OII a take vsechny potrebne podklady a povoleni pro prestavbu na N1 ted bych prave potreboval rozmery .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casye 4X4 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Kdybys měl zájem tak ti ji prodám, koupil jsem N1 a vyndaval jsem ji! Pokud jo tak napiš "jaroslavchladek.83@seznam.cz" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Také jsem koupil odpočtové auto a přepážku jsem vyndal. Nechám jí za odvoz... Břeclav/Brno/Vyškov 608600001 Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Vím o jedné komplet za 500,- Roudnice nad Labem a Mělník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.