Luke288 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 jasný, za tohle sebrat papíry na pořád, hlavně tenhle chlapec dostane pár let natvrdo, to je bez debat, z tohodle ho nevyseká nikdo, jeho svědomí ho potrestá ještě daleko víc. i přes to, že je to strašný, tak to neni jenom vypatlaností českých řidičů, tohle se děje všude na světě, všude se najde kretén, nevim, proč máte tendenci to pořád svádět na českou náturu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Hned bych ho zmlatil jeste nez prijela policie !!!! Jedna vec je jezdit rychle a druha vec je jezdit jako idiot bez mozku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jack Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 ALE VYSEKA,BOHATEJ TATÍNEK TO ZAŘÍDÍ.TADY BY POMOHL JEDINĚ JUDGE LYNCH !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 ty seš zas jeden z těch, co si myslí, že žijou na divokým západě vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Určitě u tom něco bude v TV,ted to tu přes 2hod.křižovali Passat a Carravella s TV Nova a vyzpovídali lidi kdo byl toho svědkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 ty seš zas jeden z těch, co si myslí, že žijou na divokým západě vid? Jenže u nás je to divoký západ..borec s OI na sjetých gumách vlítl do zatáčky 180, vjel pochopitelně do protisměru, tam sejmul filcku, která začala hořet a zezadu do ní narazila alfa, taky začala hořet, ženská z filcky na místě mrtvá, 3 těžce zraněný, ten borec taky... V době nehody už měl podmínku za porušování domovní svobody, tak by si člověk myslel, že půjde bez debat sedět natvrdo, ale dostal jen další podmínku a 6 let bez řidičáku...ve čtvrtek jsem ho viděl jak se vesele prohání v autě...dobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 na to ti řeknu jediný- pokud se tohle děje, tak jsou pozůstalí od obětí měkký. já vim, že to zní drsně, ale jako tohle se stát někomu od nás, tak by ten clověk hodně dlouho nejezdil. noviny, televize, prostě media...právě tohle bych spíš videl jako českou vlastnost- bejt zalezlej v rohu, jen at o mě radši nikdo neví a přijmout všechno tak jak přichází... btw- nemáš RSo snížený? z tý fotky z avataru to na mě tak působí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 na to ti řeknu jediný- pokud se tohle děje, tak jsou pozůstalí od obětí měkký. já vim, že to zní drsně, ale jako tohle se stát někomu od nás, tak by ten clověk hodně dlouho nejezdil. noviny, televize, prostě media...právě tohle bych spíš videl jako českou vlastnost- bejt zalezlej v rohu, jen at o mě radši nikdo neví a přijmout všechno tak jak přichází...btw- nemáš RSo snížený? z tý fotky z avataru to na mě tak působí Ta ženská co uhořela měla 2 nebo 3 děti, už nevím přesně, a manžela...taky jsem o tom přemýšlel co bych dělal já, asi bych si ho našel, když je justice bezzubá, i když bych roskoval kriminál, ale to už by mi v té chvíli bylo jedno... btw není, ale vypadá tak taky jsem na to koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) lol jasný, chtěl jsem reagovat, jenze bych u toho stravil moc casu. přitahování za vlasy tě evidentně hrozně baví. vůbec nechapu, proč vůbec v ČR žiješ...bud ujistenej, ze ja ve svým věku nemam s postkomunismem nic společnýho jenom jednu poznámku- chorvati nejezdí jako prasata, nýbrž podle svojí mentality, ale češi jezdí samozřejmě jako prasata... Nečteš pečlivě co jsem napsal: V ČR žiju protože jsem tady doma, mám tu rodinu a zázemí Chovati nejezdí jako prasata, ale češi ano - nejde vůbec o vlastní výkon řízení, mluvíme o tom jak pohlížejí na okolo jedoucí řidiče. Češi bohužel většinou jako na nepřítele připraveni okamžitě vybuchnout, nacpat se, nepustit, pokořit, zvítězit. Chorvati přátelsky, vše v pohodě, kamarád něma probléma... Nejde o vlastní řízení, ale o přístup k ostatním. Postkomunismem jsi ovlivněný velmi - stejně jako všichni okolo včetně mne. My starší jsme v něm vyrůstali a vy mladší v době kdy se formovalo vaše myšlení jste viděli a slyšeli jak se chováme my.... rodiče přes učitelky MŠ až po VŠ na úřadech, obchodech, na chodníku, a v autech - prostě když vyrůstáš v nějakém prostředí tak Tě to ovlivní ať chceš nebo ne. (podprahové vnímání - na tom je založena reklama...) Náprava bude trvat roky a čím víc vás mladých pojede makat do světa, tím lepší to bude protože budete domu přivážet myšlení vyspělých zemí.... No a teď taky k těm autům, ne? Zdá se že motory FSI stíhá osud staré 1,8 20v. Jezdí, ale jsou hodnoceny... no řekněme rozpačitě... a to se podílí na jejích prodejích. Právě totiž vyšla informace že 1,6 FSI bude nahrazena 1,4 T 90kW Z článku není příliš jasné, jestli je to jenom turbo, nebo twinturbo a nebo kompresor-turbo http://www.novinky.cz/auto/motor-1-6-fsi-b...6088_t7lte.html Editováno: 2. Červen 2007, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) režim padnul když jsem byl v první třídě, chvilku potom začal táta soukromně podnikat, takže fakt ne, ve mě žádnej pozůstatek komunismu není... Editováno: 2. Červen 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 režim padnul když jsem byl v první třídě, chvilku potom začal táta soukromně podnikat, takže fakt ne, ve mě žádnej pozůstatek komunismu není... libi se mi jak jsi se sam zhodnotil jsem komunismen porad ovlivneni a chvilku potrva nez to vymizi. asi jsi vyjimka potvrzujici pravidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 tak pořád radši se zhodnotim sám, než abych se nechal hodnotit od někoho, kdo mě nikdy v životě neviděl. a pokud ty přiznáš, že jseš komunismem ovlivněnej, tak bys s tim měl asi neco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 tak pořád radši se zhodnotim sám, než abych se nechal hodnotit od někoho, kdo mě nikdy v životě neviděl. a pokud ty přiznáš, že jseš komunismem ovlivněnej, tak bys s tim měl asi neco dělat Já Tě klidně zhodnotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 ty jseš taky jinej, jseš zelenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 ty jseš taky jinej, jseš zelenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ty jseš taky jinej, jseš zelenej prď na to, Luke je starej rejpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 no, mě zas hrozne serou lidi v obrovských džípech, který před sebe nepustí ani myš to je dobře, že Tě seru Luku, nemáš jezdit jako prase.. mně nedělá problém pustit někoho před sebe, jezdím s velkým časovým předstihem a nepospíchám ale vadí mi neohleduplnost jiných.. btw: říkejte mi Brandon Walsh k tomu zabití jak psal roman 5a9: nevím jestli jste viděli v neděli na ČT1 od 20 hodin "Rána z milosti" ale to byla typiská ukázka systému, který u nás funguje a bude.. bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ty jseš taky jinej, jseš zelenej prď na to, Luke je starej rejpal myslim, že mischicka pochopil, že to byl vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ty jseš taky jinej, jseš zelenej prď na to, Luke je starej rejpal myslim, že mischicka pochopil, že to byl vtip Nepochopil, skoro pláče, myslel, že jsi kamarád... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 A dost, jsme zas úplně od tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajaxe Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 o tomhle motoru jsme začal docela vážně přemýšlet, ale mám pořád brouka v hlavě protože můžu mít 1 rok starou 0II 2.0 TDI DSG xena, parkovacky atd za dobrou cenu nebo fungla 1.8 TSI v eleganci. Celé se to zkomplikovalo tím že se ted to budu mít do práce cca 10-15 km přes město, takže ta 1.8 TSI je ideální volba, ale pořád myslím na ten 2.0 TDI DSG. Jak moc trpí TDI PD na tak krátké vzdálenosti ...kor ještě v zimě?? Je ta spotřeba co uvadí u 1.8 TSI reálná nebo jen z hodně lehkou nohou... ps . už ho někdo otestoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos01 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Tak jsem to udělal. Teď už jen počkat cca měsíc a můžu se považovat za plnohodnotného člena tohoto spolku Škoda Octavia 1.8 TSI 118 kW Elegance Barva: zelená Island metalíza Aktivní hlavové opěrky Kola 16“ LYRA Light Assistant, vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, senzor aut. spouštění stěračů Maxi DOT Paket Safety Rádio Stream Parkovací senzory vzadu Vyhřívané trysky ostřikovačů Zadní stěrač Construct Editováno: 6. Červen 2007, autor: lubos01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 10-15km je dost na to, aby se i ten dýzl prohřál, takže toho bych se asi nebál. možná tě to bude dřív honit do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 o tomhle motoru jsme začal docela vážně přemýšlet, ale mám pořád brouka v hlavě protože můžu mít 1 rok starou 0II 2.0 TDI DSG xena, parkovacky atd za dobrou cenu nebo fungla 1.8 TSI v eleganci. Celé se to zkomplikovalo tím že se ted to budu mít do práce cca 10-15 km přes město, takže ta 1.8 TSI je ideální volba, ale pořád myslím na ten 2.0 TDI DSG. Jak moc trpí TDI PD na tak krátké vzdálenosti ...kor ještě v zimě?? Je ta spotřeba co uvadí u 1.8 TSI reálná nebo jen z hodně lehkou nohou... ps . už ho někdo otestoval ? 10-15km je dost na to, aby se i ten dýzl prohřál, takže toho bych se asi nebál. možná tě to bude dřív honit do servisu A hlavně i to 1.8 TFSI je taky s turbem, takže nevím cos tím vyřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.