Přejít na obsah

Octavia II - Facelift


radek_m

Doporučené příspěvky

Tak aktuálne info - predajný program pre SR predajcovia dostali v piatok. Výbavy pre SR bohužiaľ nie sú identické s tými pre ČR (všimol som si jedine ESP aj 6x airbag v základe), no trebárs Elegance nemá parkovacie senzory ani kožený volant a takisto pakety Ambiente resp. Elegance Plus sú tiež iné:

* Ambiente Plus = DO k centrálu, rádio Swing, tempomat, Jumbobox, zadný stierač

* Elegance Plus = alarm, zadné parkovacie senzory, kožený volant, rádio Bolero, zadný stierač, dažďový senzor

Cena za oba pakety je identická, 20tisíc Sk. A čo sa týka základných cien pre jednotlivé výbavy, šok - ceny totiž zostávajú rovnaké, ako pred faceliftom :wacko:

Z môjho pohľadu dosť sklamanie, pridali jedine ESP a hlavové airbagy do základu a to je všetko, ostatok zostáva ako doteraz :wallbash:

1. Dnes som si bol objednat Facelift 1,4 TSI ambiente - no a z toho co mi zatial ukazali, tak slovensky ambiente ma len 4 bagy, nema radio a v kufri ma len 1 lampicku. Taktiez odkladacia schranka nie je klimatizovana. Velmi dufam, ze to nie je pravda!!! Aspon ze ESP bude mat...

2. Hovoril som s jednym clovekom zo zavodu - a vraj nejaky model faceliftovanej O2 bude mat vetracie/ nasavacie otvory v kapote. Myslite, ze by to RS mohla dostat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cjoctavian, áno, máš pravdu, u nás sa výbava vôbec nezmenila - jedine pridali ESP. Hlavové bagy sú pre Ambiente a Elegance súčasťou paketov Plus, alebo potom samostatne. Tie pakety sú ale výhodné, myslím, že väčšina zákazníkov si ich pre Ambiente a Elegance priplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Georg nam to sem nedal?

Jasne, ze je to omalovanka - urcite nebude cervena linka ako na G GTI, ani mriezky ako z Audi RS a uz vobec nie oranzove smerovky...

Len zbozne verim v to, ze budu vzadu alebo aspon vpredu LED. Som zvedavy na tu odvetravanu kapotu-pokial to je pravda...Podla mna je realnejsi moj fake (cierna RS combi o par stranok spat) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

reprom:Pěkná konfigurace. :):palec2:

K těm xenonům:

Xenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou zajímavé jak atraktivním vzhledem, tak technickými možnostmi. Překvapí Vás vynikající svítivostí a především novým adaptivním systémem, který dokáže automaticky přizpůsobit osvětlení různým jízdním podmínkám a rychlosti vozu (režim Meziměsto, Město, Dálnice). Navíc funkce AFS poskytuje optimální rozložení světla za nepříznivého počasí (funkce Déšť). V dolní části světlometů se nacházejí výsuvné integrované ostřikovače, které si hravě poradí s prachem i blátem, a proto jim nelze upřít zásluhy na vysoké svítivosti předních světlometů.

Tak, tak - mam ich objednane a tiez mi tvrdili, ze su take iste ako v S2 :palec2: az na to, ze nie su bi (xenony)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vaha O2 FL 1.4/90kw je 1340 kg (s automatem pak 1360kg)

viz. http://www.skoda.fi/files/NEW_Octavia_tekniset.pdf

Mj. v tom finsku stoji s timto motorem v provedeni Clasic 380 tis. Kc (je to jejich nejlevnejsi vybava 1.6 a slabsi 1.4 nevedou)

tak jestli to v SK stoji pres 500 zvaz, jestli si nezajet na vylet (vybava clasica v FI je lepsi nez v CR)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cjoctavian, áno, máš pravdu, u nás sa výbava vôbec nezmenila - jedine pridali ESP. Hlavové bagy sú pre Ambiente a Elegance súčasťou paketov Plus, alebo potom samostatne. Tie pakety sú ale výhodné, myslím, že väčšina zákazníkov si ich pre Ambiente a Elegance priplatí.

U Elegance si nejsem jisty zda vsichni zakaznici si budou chtit priplatit za ten paket Elegance Plus a to s jednoducheho duvodu, ze tam SKodavka nacpala stresni okno! U paketu Ambiente Plus, je to jasna volba, tam neni nad cim premyslet, lepsi paket zatim skodovka nenabizela, ale ten Elegance tim stresnim oknem zku*vili

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě osobně přijde lepší ten paket Elegance plus...teda z mého hlediska.......střeš.okno jsem si připlácel vždy(bez něj ani ránu),16"kola taktéž a tady je ještě navíc př.park.assistent a za 15.000kč to zkurvily??....řekl bych že naopak.....když to spočítáš tak tím paketem to máš za půlku....Nevim co je na tom špatnýho....

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono na každym paketu bude někomu něco vadit.......zas co jsem ted koukal na to ambiente,tak to by nebylo nic pro mě.....v první řadě to rádio Swing,to bych chtěl min.Bolero+sound,pak ty 15"kola..na OII mi to přijde dost málo,takže taky min.16" atd.atd.........

Oni ty pakety ale budou nejpozději vždy po kvartálu měnit,tak se uvidí s čim přijdou příště.....

Vůbec dle mě je ambiente tak výbava pro firem.auta...ty firmy do toho žádný příplatky navíc necpou,tak se jim to vyplatí,ale nepochopim lidi(kterých znám taky dost) co si objednaj ambiente,narvou do toho za 80.000kč příplatky,což už jsou dávno nad cenou Elegance a ještě jim tam oproti eleganci něco chybí ;) ........to neni ale jen v případě OII,ale dřív jsem znal taky pár človíčků co si objenal Passata v Comfortline,příplatil píčoviny za 100.000kč a pak když jsme to porovnali z mojima ve výbavě Highline,tak mu toho dost chybělo a on to auto měl ve výsledku dražší......

Jinak ten kdo nadává na konfigurace,pakety apod. u Škodovek,tak ať si zkusí u prodejce objednat nějakou Audi...to je masakr,že je člověk akorát nasranej a sedí tam půl dne,protože i ty prodejci na to občas čuměj jak tataři......tam je to do puntíku samej kompromis.........Já pár dní zpět objednával A6 a 7x nám to u prodejce vyskočilo že "Tato konfigurace neni možná!!!"......z příchodem faceliftu maj dost výbavových změn a i ten prodejce se v tom doslova nevyznal.....nakonec to dopadlo že kolem mě a toho prodejce sedělo ještě další 3x prodejci+vedoucí prodeje a dávali jsme to doopravdy půl dne dokupy......Sám ten vedoucí prodeje se mi asi 5x omlouval,ale řikal že tohle maj na dennim pořádku,že Audi ty konfigurace mění co dva měsíce,navíc tam je těch příplatkových věci opravdu šílená hromada,takže to co šlo třeba v září bez problému obejdnat..tak za další měsíc už nejde!!!.........

Tak ted jen doufám že mi místo A6 nepřijdou nějaký A3 a budu spokojenej.... :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to se mi právě na škodovce líbí snad nejvíc, ten vymakanej konfigurátor, že nemusím zkoumat papírový ceníky a výbavy a somrovat u dealera, ale v klidu si doma sestavím třeba dvacet variant, porovnám a výsledek pak vytisknu, dám prodejci a je vymalováno - on si to maximálně zkopíruje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...