Publikováno Červen 4, 200718 r Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky.
Červen 4, 200718 r Autor take humus foto,že se nestydíš :D Uz byla tma a kamera hovno foti=))))Jinak me v patek ku...wa vykradli auti, notas v p...
Červen 4, 200718 r Autor Nen, pred barakem, v patek kolem 22.30-0.30h, jeste jsem ho mel pod oblecenim, mam na ten pojebany Havirov smulu=(((
Červen 4, 200718 r Autor Jen jsem si odskocil na panaka=))Nechtelo se me vybihat domu=((((V patek vecer jsem u Tebe=))
Červen 5, 200718 r Uz byla tma a kamera hovno foti=))))Jinak me v patek ku...wa vykradli auti, notas v p... Odstrelit take hovada na mieste :kuk:
Červen 5, 200718 r Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky. pěkné co tak nějaký popisek co bylo třeba upravit atd.
Červen 5, 200718 r Autor Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky. pěkné co tak nějaký popisek co bylo třeba upravit atd. Predek je i s kostrama OII, predelavka asi na 15minut, v zadu se musi predelat spodni ulozeni na operadlech.
Červen 6, 200718 r Autor MAm ale jeste je nemam zapojene, ani vyhrevy, ale vsecko jde, ze=)))JInak jsem ty sedacky vcera testoval na nejakych 800km a boomba.Hlavne konecne ta bederni operka je znat, coz ve Fabce jinak vubec neni=((
Červen 6, 200718 r Gratuluji k úspěšné montáži.Doufám že se ukážeš zase brzy v Praze at to můžu okouknout.
Červen 6, 200718 r Tak to zírám...kdyby mi nědko řekl, že je narve do F, klidně se s ní vsadím, že ne...a posezení nesrovnatelné !
Červen 6, 200718 r Autor Gratuluji k úspěšné montáži.Doufám že se ukážeš zase brzy v Praze at to můžu okouknout. Jasan,jasan pristi tyden bych tam mel snad byt
Červen 6, 200718 r Autor Kde jsi je sehnal? cena je tajná??? Tajne to neni, tak jak pise Kodemi, od s Johnysem to kutime=)))
Červen 6, 200718 r Musim priznat, ze posezeni je to vic nez krasne.. Dokonce i v zadu je vic mista (jina velikost sedaku a trosku jinak profilovane predni sedacky) - odzkouseno na tech 800 km.. Predek je bez diskuzi. A ve spojeni s cernym interierem to dela dojem prijemneho prostredi k sezeni
Červen 7, 200718 r JohnyS: jesi je ješte budeš mit tak za dva mesice je vemu přijel bych si pro ne dodavkou ale ted sem bez money a to sem řikal že do frs nebudu investovat a jen se vozit :D :D Upraveno Červen 7, 200718 r od kodemi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.