Grygy Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 take humus foto,že se nestydíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 take humus foto,že se nestydíš :D Uz byla tma a kamera hovno foti=))))Jinak me v patek ku...wa vykradli auti, notas v p... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 ty jo a kde?Snad ne pšonci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Nen, pred barakem, v patek kolem 22.30-0.30h, jeste jsem ho mel pod oblecenim, mam na ten pojebany Havirov smulu=((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No si pako že tam v tuhle dobu něco necháváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Jen jsem si odskocil na panaka=))Nechtelo se me vybihat domu=((((V patek vecer jsem u Tebe=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Uz byla tma a kamera hovno foti=))))Jinak me v patek ku...wa vykradli auti, notas v p... Odstrelit take hovada na mieste :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky. pěkné co tak nějaký popisek co bylo třeba upravit atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 A do ceho jsi to vubec narval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky. pěkné co tak nějaký popisek co bylo třeba upravit atd. Predek je i s kostrama OII, predelavka asi na 15minut, v zadu se musi predelat spodni ulozeni na operadlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 A do ceho jsi to vubec narval? si delas srandu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Az na ten bordel=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 máš předky i s bagama?? jesti jo nebyl problém při zapojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 MAm ale jeste je nemam zapojene, ani vyhrevy, ale vsecko jde, ze=)))JInak jsem ty sedacky vcera testoval na nejakych 800km a boomba.Hlavne konecne ta bederni operka je znat, coz ve Fabce jinak vubec neni=(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Gratuluji k úspěšné montáži.Doufám že se ukážeš zase brzy v Praze at to můžu okouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Kde jsi je sehnal? cena je tajná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 anry : tady v bazaru na foře johnys je ma chci je taky jen neni money Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak to zírám...kdyby mi nědko řekl, že je narve do F, klidně se s ní vsadím, že ne...a posezení nesrovnatelné ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Gratuluji k úspěšné montáži.Doufám že se ukážeš zase brzy v Praze at to můžu okouknout. Jasan,jasan pristi tyden bych tam mel snad byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Kde jsi je sehnal? cena je tajná??? Tajne to neni, tak jak pise Kodemi, od s Johnysem to kutime=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Musim priznat, ze posezeni je to vic nez krasne.. Dokonce i v zadu je vic mista (jina velikost sedaku a trosku jinak profilovane predni sedacky) - odzkouseno na tech 800 km.. Predek je bez diskuzi. A ve spojeni s cernym interierem to dela dojem prijemneho prostredi k sezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 na to ,že to máš ve fabce ,SUPER!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 (editace) JohnyS: jesi je ješte budeš mit tak za dva mesice je vemu přijel bych si pro ne dodavkou ale ted sem bez money a to sem řikal že do frs nebudu investovat a jen se vozit :D :D Editováno: 7. Červen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.