majkl123 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Zdravim mam problem vcera mi zustalo viset okno dole a uz nechtelo zpatky nahoru .Po rozebrani tapecirungu sem se dostal na plech na kterem je ovladani okna .Tenhle plech je ale prinejtovanej tak sem ho musel odvrtat bohuzel stahovacka okna byla praskla tak se chci pozeptat jestli se to musi ted koupit cele nove a kolik to stoji ? jestli je to komplet i stim plechem nebo bez dik majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Zdravim mam problem vcera mi zustalo viset okno dole a uz nechtelo zpatky nahoru .Po rozebrani tapecirungu sem se dostal na plech na kterem je ovladani okna .Tenhle plech je ale prinejtovanej tak sem ho musel odvrtat bohuzel stahovacka okna byla praskla tak se chci pozeptat jestli se to musi ted koupit cele nove a kolik to stoji ? jestli je to komplet i stim plechem nebo bez dik majkl zkus vrakoviště, nebo tam dej elektrické ... finančně to vyjde asi lépe, než shánět origo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 co tam mas praskle u toho mechanizmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl123 Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 pohon mam elektricky mel jsem praskly ty plasty dole co drzej okno mam uz to vymeneni bohuzel cela komplet ztahovacka mel jsem prej nejaky starsi model tahle jezdi lip tak cekam kdy umře ta druha cena 2500 s praci ,tak uz zase ztahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 uz sa da kupit ten plast 100sk lanko 300sk. uz nemenime cele tabule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 pohon mam elektricky mel jsem praskly ty plasty dole co drzej okno mam uz to vymeneni bohuzel cela komplet ztahovacka mel jsem prej nejaky starsi model tahle jezdi lip tak cekam kdy umře ta druha cena 2500 s praci ,tak uz zase ztahuju Jestli chces, mam komplet plechny s celym mechanismem praktiky nový... Kdyžtak napis, dohodnem se... Jinak ja to řešil právě vyměnou plechu, je to jednoduchý, vyndáš svazky a motor ze stary stahovačky,dáš to na novou a vrátíš zpět do dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Zdravim mam problem vcera mi zustalo viset okno dole a uz nechtelo zpatky nahoru .Po rozebrani tapecirungu sem se dostal na plech na kterem je ovladani okna .Tenhle plech je ale prinejtovanej tak sem ho musel odvrtat bohuzel stahovacka okna byla praskla tak se chci pozeptat jestli se to musi ted koupit cele nove a kolik to stoji ? jestli je to komplet i stim plechem nebo bez dik majkl http://www.automrazik.cz/News_View.aspx?Articleid=20 mrkni na tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.