Sejis Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 zdravím všechny a dovolím si připomenout,že tuto sobotu t.j. 16.6.07 je tradiční a vždy povedený tuning sraz v Plasích u Plzně,je tradičně hojně navštěvován členy našeho octavia klubu tentokráte půjde o pohár o největší počet klubových aut a myslím,že máme véééélikou šanci uspět,neřku-li vyhrát a dokázat,že jsme velký a super klub záleží nyní na nás,jak se s tím popasujeme pište zde kdo pojedete,at můžeme zajistit dobrý a velký plac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 já jedu 100% jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 jj :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 u me bohuzel spatenka na 90% nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 u me bohuzel spatenka na 90% nebudu hm super ,Vitto taky nejede jen tak dál....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) No já bych se měl dostavit. 4Sejis: Čau Jiříku, ještě by si mohl napsat jestli bude nějaký konvojek sanitek potažmo supů z benální pumpy. Editováno: 11. Červen 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 já taky nejedu, tenhle víkend mám komlet plný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ani ja nebudu pratele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Bohuzel nemuzu...firemni "soustredeni" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 u me bohuzel spatenka na 90% nebudu hm super ,Vitto taky nejede jen tak dál....... bohuzel Jiří víš, že jak mile to trochu jde tak jedu...bohuzel budu tuto dobu na dovce v Třeboni tak jedine ze by jeblo v bedne a prijel bych z jihu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 jak to tady čtu,zatím" super" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 No já bych se měl dostavit. 4Sejis: Čau Jiříku, ještě by si mohl napsat jestli bude nějaký konvojek sanitek potažmo supů z benální pumpy. čágo Jiřino,já jedu a to 3 kousky sraz můžeme dát na 1.pumpě za Berounem na dálnici na Plzen cca 8 hod odjezd 8.30 směr Plasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) No já bych se měl dostavit. 4Sejis: Čau Jiříku, ještě by si mohl napsat jestli bude nějaký konvojek sanitek potažmo supů z benální pumpy. čágo Jiřino,já jedu a to 3 kousky sraz můžeme dát na 1.pumpě za Berounem na dálnici na Plzen cca 8 hod odjezd 8.30 směr Plasy Myliš tu sjížděnou tusim ze OMW tesne za Berounem? Editováno: 11. Červen 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 (editace) a nedáme spíš srazík jako vždy? Benzina u motelu Atol(je to u Rudný) ...jinak já mám dovču v práci napsanou sice s ebudeme balit na Djerbu, ale jet chceme pokud bude hezky Editováno: 11. Červen 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 BLACK MOLLÁCI hlásí- jedem.koukám,že nás bude.to se jako klub ukážeme asi jako vždy.počasí má být dobré tak ,kde je chyba?jinak beru klidně pumpu v rudné.budu tam v 7.45h.možná dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 a nedáme spíš srazík jako vždy? Benzina u motelu Atol(je to u Rudný) ...jinak já mám dovču v práci napsanou sice s ebudeme balit na Djerbu, ale jet chceme pokud bude hezky No já jsem taky spíš pro rudnou to je takova klasika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Já se na Plasy taky přidám, ale asi se nepřipojim na dálnici, ale až někne za Plzní směrem na Plasy jako loni. A doufám, že tam bude větší účast než se tady píše, dyť je tam ta soutěž o nejpočetnější klub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 jedu a sraz opět atol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 jo jinak jsem mluvil s Garnym a tak brzo se mu taky nechce...přemýšlel jsem vyjet tak kolem 10 z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Taky bych dal odjezd v 10:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Taky nemůžu, jedeme na minidovču a úplně opačným směrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Taky bych dal odjezd v 10:00 Takže tak 9:45 prijezd a 10:00:59 odjezd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi a pak kdo je tu zrádce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 no ty, protoze sis dovc neplanoval pred rokem, ja ucast na tom memorialu slibil uz loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.