Květen 6, 200916 r Autor Hehe Vw Club Clen Zviratko cena 1680,- a mozno sehnat i operku nohy za brutalnich 2tis
Říjen 25, 200915 r Tak tady jsou za 650,- Kč, jak je složitá výměna? http://www.kopacek.cz/skoda/superb/interie...ginal-rs-pedaly
Říjen 26, 200915 r Tak tady jsou za 650,- Kč, jak je složitá výměna? http://www.kopacek.cz/skoda/superb/interie...ginal-rs-pedaly pokud do nich jdeš - dej pak info jak vypadají...
Říjen 31, 200915 r Výměna na 15 minut. Sundá se nášlap z brzdy a spojky a nasadí se nové nášlapy. Je to všechno otázka pouze roztáhnutí gumy...jsou na tom na cvaklé...žádné vrtáná, žádné šrouby. Drží a vypadaj pecka. Petíku, díky!
Říjen 31, 200915 r Výměna na 15 minut. Sundá se nášlap z brzdy a spojky a nasadí se nové nášlapy. Je to všechno otázka pouze roztáhnutí gumy...jsou na tom na cvaklé...žádné vrtáná, žádné šrouby. Drží a vypadaj pecka. Petíku, díky! Tome ty taky nechrápeš ???
Listopad 8, 200915 r Asi tk minuta Minuta ??? Petříku ty jsi zas ukecanej jako vždy Možná to je rukama, ale nejdřív mi nešel sundat starej spojkovej a pak šel docela blbě nandat plynovej - blbej přístup... Ale nakonec to tam šlo a vypadá to dost dobře. Ještě kdyby se podařilo sehnat někde za dobrý love nášlap...
Listopad 13, 200915 r Tak jsem zjišťoval nášlapku a v průběhu příštího roku by ji měl Kopáček mít a cena pod litr
Červen 19, 201015 r Kluci, můžete mi prozradit nějaký fígl jak ste ty pedály nasadili? Nemůžu je tam narvat
Prosinec 30, 201014 r Třeba já jsem laboroval se zrcátkem, diodovou lampičkou a šroubovákem, abych přetáhnul gumový lemy přes hrany padálů. Drží to parádně a vypadá parádně Je ten nášlap k mání za míň, než na VW Maniac? U Kopáčka není. Upraveno Prosinec 30, 201014 r od Larrini
Leden 5, 201114 r Taky by se mi hodil ten nášlap, nechci to objednávat nekompletní.. Nevíte, jestli ty pedály ála RS6 sedí i v automatu na Supa?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.