rypadlo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Čau lidi potřeboval bych radu,někdo z mých nejbližších řídil (naposledy )moje auto a při vystupování se nejspíš plnou vahou opřel o bederní část sedadla,v sedadle krapet křuplo a bederka nefunguje.Ovládací kolečko se jen tak bez odporu stále točí do nekonečna a bederka je propadla-při delší cestě už je to znát i na zádech. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Nevím jestli to jde opravit nebo je to rovnou na výměnu(aspoň bych měl důvod pro RS sedačky,popřípadě jsem tady někde vyděl nádherný sedačky z Leona. Dík všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Čau lidipotřeboval bych radu,někdo z mých nejbližších řídil (naposledy )moje auto a při vystupování se nejspíš plnou vahou opřel o bederní část sedadla,v sedadle krapet křuplo a bederka nefunguje.Ovládací kolečko se jen tak bez odporu stále točí do nekonečna a bederka je propadla-při delší cestě už je to znát i na zádech. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Nevím jestli to jde opravit nebo je to rovnou na výměnu(aspoň bych měl důvod pro RS sedačky,popřípadě jsem tady někde vyděl nádherný sedačky z Leona. Dík všem Hledej, už se to tu probíralo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Snažil jsem se,ale našel jsem jen ten problém s vypadlou pružinou a to je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Snažil jsem se,ale našel jsem jen ten problém s vypadlou pružinou a to je vše. Někde se to tu rozebíralo, je tam nějaký lanko který ti prasklo, mě se to ještě nestalo, takže víc nevím, jen to že to tu bylo... ale počkej, on někdo poradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Mrkni sem třeba to pomuže http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8&hl=Operka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Mrkni sem třeba to pomužehttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8&hl=Operka A tady návod jak se k tomu dostaneš http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...laniSedacky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Děkuji vám mockrát chlapci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.