garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 koukám, že silenbloky na rameni KO ne není K.O. ... se ti jen zdá... když bylo rameno svěšeno uplně dolů.... to to se omlouvám a beru zpět, ta guma se mi jevila jako vydrbaná teda podvozek nevypadá vůbec marně a už vim, proč je ta stropnice z jinech fotek tak umazaná, je to super podložka na lehání Jo jo stropnice je super... koukám jak si všímavej kluk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) koukám, že silenbloky na rameni KO ne není K.O. ... se ti jen zdá... když bylo rameno svěšeno uplně dolů.... to to se omlouvám a beru zpět, ta guma se mi jevila jako vydrbaná teda podvozek nevypadá vůbec marně a už vim, proč je ta stropnice z jinech fotek tak umazaná, je to super podložka na lehání Jo jo stropnice je super... koukám jak si všímavej kluk ... to víš, nemoc z povolání (neboj, poliš ani něco podobnýho nejsem ) Editováno: 14. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Majitel chtěl opravit zadní stahovačku... bohužel to nešlo.. takže se dala jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Opět mercedes .. stejný ...a přece jiný..... je to ale kára... sotva se mi to vejde na dílnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 [quote name='garny' to víš, nemoc z povolání (neboj, poliš ani něco podobnýho nejsem ) tak to sem rád.... pěkná nemoc.... mám ji taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 předělávka H4 na Xenon.... Xenon new plus blikače... at to má šmrnc.... že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Majitel chtěl opravit zadní stahovačku... bohužel to nešlo.. takže se dala jiná... koukám nemoc Octávek - pravá zadní stahovačka KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) předělávka H4 na Xenon.... Xenon new plus blikače... at to má šmrnc.... že ... H4 za xenon.........?????ale ale :-)))))))))))))))))))))))))))) záhadná je fotka s H4 na autě.......... podle fotek auto již xenony mělo.....a dokonce jsem ho již před dost dlouhou dobou potkal............ takže spíš xenon za xenon............................ Editováno: 16. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 předělávka H4 na Xenon.... Xenon new plus blikače... at to má šmrnc.... že ... H4 za xenon.........?????ale ale :-)))))))))))))))))))))))))))) záhadná je fotka s H4 na autě.......... podle fotek auto již xenony mělo.....a dokonce jsem ho již před dost dlouhou dobou potkal............ takže spíš xenon za xenon............................ Jak mali kluci ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 předělávka H4 na Xenon.... Xenon new plus blikače... at to má šmrnc.... že ... H4 za xenon.........?????ale ale :-)))))))))))))))))))))))))))) záhadná je fotka s H4 na autě.......... podle fotek auto již xenony mělo.....a dokonce jsem ho již před dost dlouhou dobou potkal............ takže spíš xenon za xenon............................ Jak mali kluci ! SOUHLAS.......!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 předělávka H4 na Xenon.... Xenon new plus blikače... at to má šmrnc.... že ... H4 za xenon.........?????ale ale :-)))))))))))))))))))))))))))) záhadná je fotka s H4 na autě.......... podle fotek auto již xenony mělo.....a dokonce jsem ho již před dost dlouhou dobou potkal............ takže spíš xenon za xenon............................ Jak mali kluci ! SOUHLAS.......!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))) kdybych vas kuci neznal, rekl bych, ze to je nelitostny konkurencni boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 předělávka H4 na Xenon.... Xenon new plus blikače... at to má šmrnc.... že ... H4 za xenon.........?????ale ale :-)))))))))))))))))))))))))))) záhadná je fotka s H4 na autě.......... podle fotek auto již xenony mělo.....a dokonce jsem ho již před dost dlouhou dobou potkal............ takže spíš xenon za xenon............................ Jak mali kluci ! SOUHLAS.......!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))) kdybych vas kuci neznal, rekl bych, ze to je nelitostny konkurencni boj No at si to každý přebere.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 předělávka H4 na Xenon.... Xenon new plus blikače... at to má šmrnc.... že ... H4 za xenon.........?????ale ale :-)))))))))))))))))))))))))))) záhadná je fotka s H4 na autě.......... podle fotek auto již xenony mělo.....a dokonce jsem ho již před dost dlouhou dobou potkal............ takže spíš xenon za xenon............................ CHA chaaaaaaaaaa trochu finta... na potrefenou husu.... je pravda že auto xenony mnělo origo.. no ele pak.. zase ne a zase ano... a myslím ,že jsi ho nepotkal.. no možná .. ale spíš ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Majitel chtěl opravit zadní stahovačku... bohužel to nešlo.. takže se dala jiná... koukám nemoc Octávek - pravá zadní stahovačka KO Každá stahovačka s old model je jednou či později K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Tak zase jedna fabia na opravu... klapka cirgulace a nějaké drobnosti... A nejaké zvířátko trochu nakousalo kabeláž .. potvory jedny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 zase jeden vylouplej zámeček... tak zalepit a je to trochu více zabazpečeno... tet už jen cihla do okna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Octa combi .......... komplet podvozek ,tlumiče , dorazy,čepy, puky do ramene... , kotouče , rozvody + vodní pumpa ... pak ještě altík ... new ... atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Garnymu velké díky za montáž HF, provedení , cena taktéž a taktéž za ambulantní diagnostiku Audinky Takže díky moc , dávám 11 bodů z 10ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Garnymu velké díky za montáž HF, provedení , cena taktéž a taktéž za ambulantní diagnostiku Audinky Takže díky moc , dávám 11 bodů z 10ti díky pane foto dodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak přikládám foto... P2M moc pěkná RS Fabka... černá - folie ... to je žraso.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Montáž HF Parrot Bluuuuetoooht........... pěkná prácička.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 a další... jednotka se krásně vešla vedle palubky k pravému A sloupku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak jsem taky zainvestoval to technologiíííí ... nákup diagnostiky VAG 704 už byla nevyhnutelná ,po konzultaci s martinem RS jsem se rozhodnul pro draší variantu ale zase ze zárukou a porporou a hlavně ověřenou ,samo program pro kodování jsem vzal taky... bez toho to prostě nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 a ještě jsem koupil pro svojí potřebu jednu šikovnou věc..... už dlouho mně štvalo ,že jsem internetem omezen jen na jednu místnost ... když jsem byl v práci ....což je o patro níže... a potřeboval jsem internet musel jsem k počítači nahoru do patra.... asi nemusím vysvětlovat co znamená pořád lítat nahoru - dolu ... Tak jsem to vyřešil domácí WIFI router boxem... fakt libová věc .. hodím bookem po celém domě ,dolů do kanclu a chodí to super i na ulici ... takže doporučuji a může se na to napíchnou až 8 počítačů.... bud wifi nebo kabelem ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 704 už mám víc než půl roku a taky ofiko. Kura kde vy Pražáci berete čas na práci a ještě focení.Divné.My moraváci jedeme jak fretky a fotit hold nestačíme.Asi chyba komunikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.