Přejít na obsah

Garny servis vše okolo


garny

Doporučené příspěvky

kua gárny ta slepička abstinentka ti teda šla lol bože, co ten Nešpor hulí za model ???????????? lol

No pánové tak tenhle pořad byl opravdu mazec... tak tohle byl reprezentat a přimář pražské bohnické léčebny odělení proti alkoholní ...

Jako většího blázna jsem dlouho neviděl... jen škoda ,že to sestříhaly .. jestě nám ukazoval rybičku abstinentku a další píčoviny.. hned po tom jsme šly s kolegama na vodky a pivíčko... jinak suchánek byl s náma taky na baru kopl tam dvě vodky ... pak na toho nešpora dejchnul a ten se málem složil ..škoda ,že to taky vystřihly.... Jinak každé natáčení trvá asi hodinu .. a oni to setříhají tak na půl hodky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem taky zapracoval na mém běloušovi .. konečně jsem se zbavil mé zkázy věčně vybité baterie, zálohovou sirénu jsem hodil do popelnice a nahradil normální ... konečně je už klid .... pořád dobíjet baterii a čekat kdy to klekne mně už moc neba... :)

post-368-1224543371_thumb.jpg

post-368-1224543425_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš stejnou golu jako já :)

Jo jo to je možné pořádná gola od toni či stenli .. jak se to píše.. k tomuto nářadí .. nenechám na to dopustit ..každý den v akci ..a pořád funguje.. jak je vidět dle foto .. modro černá rukojet se už rozpadá a gola pořád fachá .. a když odejde dostanu novou .. jednu velkou a malou mám skladem v šuplíku .. prostě dobré nářadí je základ všeho ... jak se říká 100 % příprava je 50% uspěchu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...