Derwill Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Mám Fábii SDI 1,9 rv.2000 a občas se mi stane, vetšinou při zahřátém motoru, že nejde nastartovat. Po otočení klíčku se rozsvítí všechny kontrolky kromě žhavení, jak toto jednou udělá, tak musím auto nechat cca 30min v klidu a pak jde nastartovat v pohodě. V servisu jsem to měl s toutp závadou několikrát a nic nezjistili, všechno v pohodě. Pomáhá akorát resetování řídící jednotky, pak je to dobré tak dva měsíce, po této době se to začne opakovat. Už jsem z toho fakt zoufalej, jednou mi to udelalo takhle na STK, tak jsem tam tvrdul asi dvě hodiny než to naběhlo ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derwill Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Jinak najeto mam 130tkm, pred dvema mesici meneno cerpadlo, serizeni vstriku, baterie taky nova, starterem a svickama to pry nebude, ale cim to je mi nikdo nerekne! Procetl jsem si tady snad vsechny podobna temata, ale nic rozumneho jsem nenasel. Za kazdou radu budu vdecny, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.