cippis Vloženo 6. Prosinec 2008 Vloženo 6. Prosinec 2008 já zastávám jedno, pojistit s 1% spoluúčastí. Jinak nic. Defenda zvážit pouze v případě, že se k pojistce zaplatí. Jinak nic. Když to chtějí ať si vezmou, ale ať táhnou hoodně daleko. Koupím jiný, stejně to starý už bylo proprděný :-). Citovat
SKAJA Vloženo 6. Prosinec 2008 Vloženo 6. Prosinec 2008 cippis: S tím se částečně stotožňuji...pojistka je asi nejlepší ochrana...sice člověk vždycky něco tratí, otázkou pak zůstává kolik...na druhou stranu dostává zase fungl nový auto s novou zárukou a vším, co k tomu patří. Citovat
moja Vloženo 6. Prosinec 2008 Vloženo 6. Prosinec 2008 škoda jen, že sherlog nenabízí nějakou garanci navíc - třeba jako že když se auto nenajde, doplatí spoluúčast do havarijky nebo tak něco. Ale nemají důvod, když neexistuje žádná větší konkurence. to by teda slušne přibylo aut, který by nešly najít (pojišťovací podvody) Citovat
scai Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) Máte někdo zkušenost s tím tajným vypínačem v nové oktávce? Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: scai Citovat
Speeder Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 napríklad TU! je o tom popísaného dosť Citovat
Jir-ka Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 Pokud přerušíš obvod který je běžně jištěný pojistkou a přerušením zabrání nastartování, tak se podle mne nemůže nic stát. Kdysi jsem to u benzínové Octávky řešil náhradou pojistky palivového čerpadla přerušenou, ale nebylo to na ní vidět, pojistkou. A když jsem zapoměl a chtěl startovat, nic se nestalo. Akorát to bylo trochu nepohodlné. Již několik let používám zajištění vozů vysokým napětím, na což případného zloděje upozorňuji nálepkou na předních oknech. Zatím ok, ani pokus o narušení. Citovat
SKAJA Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 Tak ono to "navenek" nic dělat nebude...akorát v ŘJ to bude házet do paměti závady, ale tak to není nic, co by asi běžnej uživatel řešil. Citovat
Olda Homola Vloženo 23. Říjen 2009 Vloženo 23. Říjen 2009 Ahoj, jaké máte zabezpečení proti krádeži, co preferujete - construct, páku na volant, magnetický spínač..... poraďte co proti těm parchantům Citovat
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Říjen 2009 Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) ja myslim, ze je nic nezastavi. mam zamek zpatecky. alarm je zbytecnost. mozna tak jeste tajny vypinac. a mit neco drazsiho, nez octu, tak do toho nacpu sherloka. rekl bych, ze sherlok je jedina pouzitelna ochrana proti kradezi. i kdyz proti profikum nepomuze ani ta. Editováno: 23. Říjen 2009, autor: Tragedie_v_JZD Citovat
Kapros Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 Defend-lock + Bullock + tajny vypinac + Vinprotect a hlavne DOBRE HAVARIJNI POJISTENI. Citovat
Poradce101 Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 Defend-lock + Bullock + tajny vypinac + Vinprotect a hlavne DOBRE HAVARIJNI POJISTENI. Havarijní nepomůže ,chce to pojištění proti KRÁDEŽI Citovat
Kapros Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 POJISTENI PROTI KRADEZI JE SNAD VOLITELNOU SOUCASTI HAVARIJNIHO POJISTENI! Lepsi odpoved jsem uz dlouho necetl ... Citovat
blizard Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 Já přeferuji kombinaci všeho možného. Ale není nad dobrou pojistku. Alespoň něco málo se pak vrátí domů, neb pojišťovny dokážou taky zázraky jak omr... klienty. Citovat
Romariooo Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 Havarijní nepomůže ,chce to pojištění proti KRÁDEŽI Jedině radiové vyhledávání-vše ostatní je vyhození peněz z okna... Citovat
Olda Homola Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 to ste mě chlapi uklidnili já to raději prodám a kúpím trabanta.... Citovat
Marek Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 DEFENDLOCK...PÁKA NA VOLANT....SHERLOG....POJISTKA...GARÁŽ.....asi nej kombinace Citovat
Zuzka78 Vloženo 25. Říjen 2009 Vloženo 25. Říjen 2009 ahoj,já mám zamykání zpátečky a satel.vyhledávání,no parkuji na zahradě kde jsou dva NO,když mají dobrou náladu a jde pani co roznáší letáky,nechává nám je raději u sousedů :-) Citovat
Dandiel Vloženo 26. Říjen 2009 Vloženo 26. Říjen 2009 Kdyz jsem se bavil tehda jeste s Ivo Mitačkem - patril k policii, rikal ze jedna s nejlepsich veci proti kradezi,co alespon trosku pomuze je zamek řadící paky. Takove ty paky na volant a jine jsou vesmes k nicemu. Samozrejme je dobre satelitni vyhledavani. Dalsi veci je,kdo si to auto vyhledne,zdali profik, nebo nejaky amater. U amatera pomuze cokoliv - zamek rad. paky, alarm, VIN atd. Sam mam VIN+zamek radici. U drazsiho auta bych uvazoval o tom satelitnim. Citovat
Marek Vloženo 26. Říjen 2009 Vloženo 26. Říjen 2009 s tím že jsou páky na volant k ničemu moc nesouhlasím.....každé zabezpečení , která sníží riziko krádeže je dobré....ale nebavíme se tu o profících co kradou auta na obj....zde jde hlavně o takový ty malý zlodějíčky co se chtějí např. jen svézt... Citovat
Erik Vloženo 30. Říjen 2009 Vloženo 30. Říjen 2009 Automechanik který se zabývá zabezpečením aut a alarmy mě řekl že tajný vypínač a construkt je akorát tak proti nějakýmu Tondovi z hospody. Construkt je pro profíka zdržení asi na 5 minut - prý bez nářadí a hodí si tam kvalt jaký chce a odjede. Divil jsem se, ale prý to tak fakt je. Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 30. Říjen 2009 Vloženo 30. Říjen 2009 No a ten tajný vypínač? Vždyť si ho můžeš dát kam chceš.... Třeba i do kufru Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 30. Říjen 2009 Vloženo 30. Říjen 2009 Já nevím, ale podle mě by bylo nejlepší toto téma probírat přes SZ, ne? Citovat
autospravca Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 Já nevím, ale podle mě by bylo nejlepší toto téma probírat přes SZ, ne? Ja som to vyriešil (mieto vyp.)magnetom.Ten priložim na kovovú časť a auto štartuje. Citovat
majo8229 Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 zeder-lock 290€ + defend od výroby + havarijná poistka 320€ ročne . Tak si dúfam auto vždy nájdem tam kde som ho aj zaparkoval. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.