Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ženě jsem stejnou koupil loni do Focuse (loni na podzim jsme za ni dali asi 3600 :huh:) a žádné závažné nedostatky jsme na ní nenašli. Dokonce je někde označována za nejlepší hned po originálu.

Akorát vzhledem k tomu,že F má o něco menší rozvor než FF, tak nevím, jestli by vzadu přerostlejším pasažérům nevadily ty vzpěry, na kterých je opěrka připevněna. Ale snad ne.

Humus ! ty zelezna konstrukcia BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

když si připlatiš par stovek mužeš mit orginalni tady z fora od romana :-) ja bej tebou tak jdu do orginalky..

jj kodemi ma pravdu ! :);)

jj kodemi ma pravdu ! :);)

Dík zvážím teda originál :palec2:

když si připlatiš par stovek mužeš mit orginalni tady z fora od romana :-) ja bej tebou tak jdu do orginalky..

Dík jsem tu novej pomohl bys odkazem? :)

ano ano, iba a len original od romana.

Osobně bych raději taky originál. Sám ho mám, tak vím, o čem mluvím. Švagr nemá originál a je to znát.

R.

taky mám od ROMANA25 a doporučuju vše paráda sedí,spokojený na 100% :palec2::palec2::palec2:

Jedině od Romana25.

Originál je originál. :palec2:

Všem dík za radu,jdu do origa,ale musím čekat :(

Nemůže mi někdo poradit ,zda origo loketní opěrka z Fábie I bude možno namontovat a používat ve Fábii II ?

Nebo do Fábky II musí být loketka nová a jiná ?

Díky za jakoukoliv radu. Okounhelp.gif

• 2 týdny později...

urcite bude iny uchyt. loketka bude mozno rovnake ale uchyt iny.

já mám loketku z Rommstera v F1

loketka jako taková je stejná, jen držák je jiný. Já si ho poupravil samodomo a taky to jde ;) Flexa, pilka, pilník, vrtačka :palec2:

mam taky oroginal a jsem rad ze mam original - v praci ma kluk neco podobneho ale ma to vzadu zeleznou konstrukci k tomu tunelu - tlusta kulatina proste. Humus

Upraveno od Host

• 2 týdny později...

Dnes jsem ptal v origo Škoda na opěrku, kroutili se jako hadi, že prý to nejde, pak teda že možná jo, ale po částech fuck Nabízeli tuto variantu, má s tím někdo zkušenost?

http://www.pafsardice.cz/operky.html

• 2 týdny později...
Dnes jsem ptal v origo Škoda na opěrku, kroutili se jako hadi, že prý to nejde, pak teda že možná jo, ale po částech fuck Nabízeli tuto variantu, má s tím někdo zkušenost?

Tak už tuto opěrku mám v autě, mohu jen doporučit. Žádné tyče vzadu, přidělává se na středový panel, montáž za 10 min. zvládne každý, je všelijak nastavitelná, 100 % spokojenost. Jo, a vršek je kožený (koženkový), takže hodně luxusní vzhled. :palec2:

Mám ve fabii originál "škodováckou" loketní opěrku, mimochodem, je stejná jako se montuje do A4, A05 (OCTAVIA I, Fabia II a ROOMSTER). Dodělávaná v škodaservisu, cena kolem 4000,- s prací. Origo opěrka je bytelná, s kovovu kostrou, klidně si na ni sednu (78 kg) :-)). Mám ji v autě snad 3 roky. Uvažoval jsem i o "no name náhražkách", ale plastová konstrukce a hlavně upevnění pouze pár šrouby do měkkého plastu mne od této volby odradilo. Škodovácka opěrka je ukotvená "na fest" šrouby páky ruční brzdy.

Bohužel, dnes jde "Bedrich" z domu (ne z důvodu opěrky) tak nedám foto. :-)

Tak už tuto opěrku mám v autě, mohu jen doporučit. Žádné tyče vzadu, přidělává se na středový panel, montáž za 10 min. zvládne každý, je všelijak nastavitelná, 100 % spokojenost. Jo, a vršek je kožený (koženkový), takže hodně luxusní vzhled. :palec2:

Môžeš prezradiť cenu?

Môžeš prezradiť cenu?

Teď si nejsem stopro jistý jestli byla za 1200,- nebo 1700,- (fakturu ještě nemám). Jestli je zájem můžu sem hodit foto.

a co tohle, zkoušel to někdo ?

post-5078-1208277373_thumb.jpg

a co tohle, zkoušel to někdo ?

viděl jsem jí u kámoše v oktě docela tam pasovala vzhledem, jen si myslím že uchycení se přibližuje neorigo opěrkám, ale třeba podumat nad leší a poupravit původní upevnění

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.