Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak já jsem teď dojel do Uničova a mám auto v takovém stavu, jako když ho meju jednou ročně zítra jdu na myčku, víc nic Čau Jardo, já byl zrovna v myčce, když začalo pršet. Vyhozený prachy a efekt žádnej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak já jsem teď dojel do Uničova a mám auto v takovém stavu, jako když ho meju jednou ročně zítra jdu na myčku, víc nic Čau Jardo, já byl zrovna v myčce, když začalo pršet. Vyhozený prachy a efekt žádnej!!! a počkej, až chytim toho vola, co v Medlově vytáhnul metrák hlíny na silnici :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak já jsem teď dojel do Uničova a mám auto v takovém stavu, jako když ho meju jednou ročně zítra jdu na myčku, víc nic Čau Jardo, já byl zrovna v myčce, když začalo pršet. Vyhozený prachy a efekt žádnej!!! a počkej, až chytim toho vola, co v Medlově vytáhnul metrák hlíny na silnici Tak to jsem zvědavej, jestli ho najdeš. Tady už pořestalo pršet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 kluci na jihlavsku už je pohoda, do rana to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 kluci na jihlavsku už je pohoda, do rana to bude ok Tady je to taky už O.K. Do rána to určo uschne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tady unás na Kralicku,taky pohoda už supr silnice suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tady unás na Kralicku,taky pohoda už supr silnice suchý Tak na Olomoucku mokrý, ale neprší, tak to do rána bude O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Ja to ani nemyju=))))))))))Klasika=))Ale za to jsem si dal panaky=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Tak chlapi,unás na králicku je jasno. Jak uvás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Hezky, ale MOKRO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) První foto ze srazu náš hlouček Editováno: 18. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 A nebo též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 I když jsem byl jen na chvíli, aspoň jsem rád některé viděl a poznal osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Moc fajn akce - v nejblizsi dobe upnu nejaky fotky - ted valim spat - uz su celkem utahanej Editováno: 18. Srpen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Jj souhlas... rád jsem Vás viděl!! Právě jsem dorazil domů... a jsem červený jako bych přijel od moře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ty jo, vy jste rychlíci. Nějaký foto mám, ale až zítra dneska už se mi nechce, těch 550km mi stačilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Tak už jsem taky dorazil domů. Zítra kdyžtak dejte nějaký fotky. Taky jsem červenej jak od moře. Rád jsem Vás všechny poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Zdar kluci, moc fajn srázek! Tak nějak jsem si to představoval. Opravdu mám z dnešního dne skvělý pocit! Je příjemné poznat vás osobně a ne jen přes anonymní net, ještě k tomu pod přezdívkama. Počasí se vydařilo, vždyť mám čumák opálený, jako bych chlastal... Potěšil mě Lube, že nám přijel ukázat tu svou žlutou krasavici. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Tuhle druhou fotku si nemůžu odpustit. to je totiž ta moje micinka... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Tak uz som doma HEHE. Rad som spoznal osobne novych forakov. Diky. Zopar foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Mně se srázek taky moc líbil, ale fotky hodím taky později. Přijel jsem domů celkem brzy, tak jsem ještě makal a stěhoval nábytek. Teď jsem utahanej a už asi nic nezvládnu. Tak se všichni opatrujte a zase někdy na srazu nebo tady na pokec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Zdravím všechny aktéry, akce byla fajn, konečně jsem poznal lidičky z moravské sekce octaviaclubu a že to bylo setkání na pohodu vydržel jsem do 18:30 a nakonec mám velkou radost, moje červené embí se umístilo na 2.místě kategorie Best Of Š100 - Š1000MB (vyhrála to oranžová Š100 ze slovenska). tak zase někdy a něco malo fotek -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Bylo to super, ikdyz jsem se dlouho nezdrzel=((Rad jsem VAs poznal. BadyS:Super, gratuluji. Kua, na fotkach to moje pudlo je i ciste=)))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Tuhle druhou fotku si nemůžu odpustit.to je totiž ta moje micinka... Kua, Milane, chtel bych to mit takhle nablyskane aspon jeden den :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Tak už jsem taky dorazil domů. Zítra kdyžtak dejte nějaký fotky. Taky jsem červenej jak od moře. Rád jsem Vás všechny poznal. Frčel jsi domu teda fest, jsem tě viděl, když jsem jel znova do Olmíka na Simpsnovy ve filmu, pěkně si to protáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.