TomTailor Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Já vím že se to sem asi dvakrát moc nehodí ale nevěděl jsem kam to jinam zařadit. Jelikož jde v tv serila Knight Rider tak mě napadlo jestli už něco takového není! Přeci by to jen byla sranda si pokecat s počítačem! KDyby to byli třeba nějak propojitelný s rádiem abych ho slyšel No víte někdo něco? Hlavně mě hned neukamenujte ´že sem dávám stupidní otázky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Já vím že se to sem asi dvakrát moc nehodí ale nevěděl jsem kam to jinam zařadit. Jelikož jde v tv serila Knight Rider tak mě napadlo jestli už něco takového není! Přeci by to jen byla sranda si pokecat s počítačem! KDyby to byli třeba nějak propojitelný s rádiem abych ho slyšel No víte někdo něco? Hlavně mě hned neukamenujte ´že sem dávám stupidní otázky! V Octavii 2 s hf sadou s integrovaným hlasovým ovládádím se dá povídat s robotem (s ženským hlasem ) docela slušně, ale bohužel jen okolo telefonování, jiným příkazům nerozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Hlasový výstup měla TATRA T700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.