Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jistě máte zkušenosti s mechanickými zabezpečeními řadicí páky.

1) vyplatí se tento zámek v autě mít? není to pro zloděje spíše 2 minuty práce navíc?

2) který systém se vám zdá lepší - construct nebo defend lock?

Předem díky za názory.

V druhé části 1. otázky sis vlastně odpověděl lol

pokud chceš nějaké zabezpečení a spíš levnější,tak bych volil něco jako tajný spínač přívodu proudu do spínačky,nebo rozpojení na pojistkách kde si uděláš zvlášt pojistkovku kterou si pak odneseš z auta,pracuji na něčem podobném,ale pokud přijedou z odtahovkou tak ti nepomůže ani svatý Petr,to tak přivázat k autu hladové pitbuly.

pokud chceš nějaké zabezpečení a spíš levnější,tak bych volil něco jako tajný spínač přívodu proudu do spínačky,nebo rozpojení na pojistkách kde si uděláš zvlášt pojistkovku kterou si pak odneseš z auta,pracuji na něčem podobném,ale pokud přijedou z odtahovkou tak ti nepomůže ani svatý Petr,to tak přivázat k autu hladové pitbuly.

...mas na 100% pravdu :-) mne sa zasekol constuct ...zavolal som odtahovku a sledoval som z okna ako mi auto nakladaju a beru do servisu :-))..........no z tohto celeho som len chcel povedat že to bolo okolo 14.00 hod. ....prisli _ nalozili _ odisli :-)....a asi takto si zoberu bars jake auticko :-)...je jedno co tam mas!!!!

• Autor

To jste mě moc nepotěšili ... :o

Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován?

Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ...

Tak teď nevím :(

proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy.

proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy.

Souhlas, měl jsem construct ve Felicii ... jednoho dne (resp. noci) felda zmizela :feve: . Construct byl, samozřejmě, řádně uzamčen.

mam pocit ze to video bolo na defend lock ale to si uz firma poriesila a vsetkym bezplatne vymenila vlozky zamkov

Cim vic zabezpeceni, tim lepe. Pokud ti bude krast auto profesional, tak je uplne jedno, co tam za zabezpeceni mas, pokud nejakej fetak z ulice, tak ho to odradi, protoze mu to hlava nebere.

Jsou to vyhozeny prachy z okna.Dej tam Sherlog v nejzákladnějšim provedeni....stoji to 15 tisic a roční poplatek je okolo šestky...a máš klidné spani-to mi věř!

• 2 roky později...

Jáké je podle vás vhodnější mech. zabezpečení řadicí páky pro octavii I rv. 2003 po face?

Někdo říká CONSTRUCT, jiný DEFEND-LOCK. Poraďte, co je lepší?

Upraveno od zemlub

je to úplně to samé..jen jinej výrobce-dodavetel :)......

já osobně mám již ve druhém autě defend..a max spokojenost.....ve služební fel máme construct a už s ním byly potíže....

Vsade to pisem.. Zeder lock

Tajny vypinac + vyleptanie VIN kodu na okna auta.:)

LINK:

Upraveno od PROCHY603

Zytocne vyhodené peniaze. Zlodej otvorí kapotu,stiahne tiahla z prevodovky,rukou zaradí na prevodovke 3-ku a odíde ti s autom.

Bud Zeder.alebo tajny vypinac.

Já mám construct, VIN a plánuju vypínač....

Nejlepší je si udělat vlastní,jako mám já.S tím nikdo nepočítá a nemůže se na něj připravit. :palec2:

u toho VAMu musi u sebe tahat dost velkou krabici :(

dalsi nevyhoda je, ze to auto v klidu odtahnou na lane (odtlaci...)

me pripada nejlepsi Zeder, kdyz nemuze tocit volantem, tak daleko neujede

edit: http://www.vam01.sk/ to je nejaky garazovy mundil? ma zajimavou fotogalerii (pojmenovany fotky) a supr reference :)

Upraveno od zdesim

Od toho uz len ceny má lepsie. :) :) :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.