Publikováno Červenec 18, 200718 r Jistě máte zkušenosti s mechanickými zabezpečeními řadicí páky. 1) vyplatí se tento zámek v autě mít? není to pro zloděje spíše 2 minuty práce navíc? 2) který systém se vám zdá lepší - construct nebo defend lock? Předem díky za názory.
Červenec 19, 200718 r pokud chceš nějaké zabezpečení a spíš levnější,tak bych volil něco jako tajný spínač přívodu proudu do spínačky,nebo rozpojení na pojistkách kde si uděláš zvlášt pojistkovku kterou si pak odneseš z auta,pracuji na něčem podobném,ale pokud přijedou z odtahovkou tak ti nepomůže ani svatý Petr,to tak přivázat k autu hladové pitbuly.
Červenec 19, 200718 r pokud chceš nějaké zabezpečení a spíš levnější,tak bych volil něco jako tajný spínač přívodu proudu do spínačky,nebo rozpojení na pojistkách kde si uděláš zvlášt pojistkovku kterou si pak odneseš z auta,pracuji na něčem podobném,ale pokud přijedou z odtahovkou tak ti nepomůže ani svatý Petr,to tak přivázat k autu hladové pitbuly. ...mas na 100% pravdu :-) mne sa zasekol constuct ...zavolal som odtahovku a sledoval som z okna ako mi auto nakladaju a beru do servisu :-))..........no z tohto celeho som len chcel povedat že to bolo okolo 14.00 hod. ....prisli _ nalozili _ odisli :-)....a asi takto si zoberu bars jake auticko :-)...je jedno co tam mas!!!!
Červenec 19, 200718 r Autor To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím
Červenec 19, 200718 r To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy.
Červenec 20, 200718 r To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy. Souhlas, měl jsem construct ve Felicii ... jednoho dne (resp. noci) felda zmizela . Construct byl, samozřejmě, řádně uzamčen.
Červenec 20, 200718 r To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy. mam pocit ze to video bolo na defend lock ale to si uz firma poriesila a vsetkym bezplatne vymenila vlozky zamkov
Červenec 21, 200718 r Cim vic zabezpeceni, tim lepe. Pokud ti bude krast auto profesional, tak je uplne jedno, co tam za zabezpeceni mas, pokud nejakej fetak z ulice, tak ho to odradi, protoze mu to hlava nebere.
Červenec 21, 200718 r Jsou to vyhozeny prachy z okna.Dej tam Sherlog v nejzákladnějšim provedeni....stoji to 15 tisic a roční poplatek je okolo šestky...a máš klidné spani-to mi věř!
Březen 8, 201015 r Jáké je podle vás vhodnější mech. zabezpečení řadicí páky pro octavii I rv. 2003 po face? Někdo říká CONSTRUCT, jiný DEFEND-LOCK. Poraďte, co je lepší? Upraveno Březen 8, 201015 r od zemlub
Březen 8, 201015 r je to úplně to samé..jen jinej výrobce-dodavetel ...... já osobně mám již ve druhém autě defend..a max spokojenost.....ve služební fel máme construct a už s ním byly potíže....
Březen 8, 201015 r Tajny vypinac + vyleptanie VIN kodu na okna auta. LINK: Upraveno Březen 8, 201015 r od PROCHY603
Březen 13, 201015 r Zytocne vyhodené peniaze. Zlodej otvorí kapotu,stiahne tiahla z prevodovky,rukou zaradí na prevodovke 3-ku a odíde ti s autom. Bud Zeder.alebo tajny vypinac.
Březen 21, 201015 r Nejlepší je si udělat vlastní,jako mám já.S tím nikdo nepočítá a nemůže se na něj připravit.
Březen 26, 201015 r u toho VAMu musi u sebe tahat dost velkou krabici dalsi nevyhoda je, ze to auto v klidu odtahnou na lane (odtlaci...) me pripada nejlepsi Zeder, kdyz nemuze tocit volantem, tak daleko neujede edit: http://www.vam01.sk/ to je nejaky garazovy mundil? ma zajimavou fotogalerii (pojmenovany fotky) a supr reference Upraveno Březen 26, 201015 r od zdesim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.