fyk77 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Dnes jsem si koupil casopis AUTO TIP (c.15 srpen 2007) a k tomu byl pribalen model nove Fabie v meritku 1:72. A to vse za 29,90 Kc. Tak kdo chce model, tak hezky hupky dupky do trafiky. Ja si ten muj koupil v Kaflandu v TP. A jeste tam nejake mely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Dnes jsem si koupil casopis AUTO TIP (c.15 srpen 2007) a k tomu byl pribalen model nove Fabie v meritku 1:72. A to vse za 29,90 Kc. Tak kdo chce model, tak hezky hupky dupky do trafiky. Ja si ten muj koupil v Kaflandu v TP. A jeste tam nejake mely. Jsi objevil svět, co ? Už v pondělí to bylo ve Světě motorů (20,- Kč) a jinde ale dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 ....to mi ani nerikej, ze jsem jeste mohl usetrit 10 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 ....to mi ani nerikej, ze jsem jeste mohl usetrit 10 kc Ne, nemohl....jen 9,90 Kč a možná to bylo i v nějakém levnějším časopise, nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 ....to mi ani nerikej, ze jsem jeste mohl usetrit 10 kc Ne, nemohl....jen 9,90 Kč a možná to bylo i v nějakém levnějším časopise, nevím Tak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 ....to mi ani nerikej, ze jsem jeste mohl usetrit 10 kc Ne, nemohl....jen 9,90 Kč a možná to bylo i v nějakém levnějším časopise, nevím ne za časopis platil 29,90 což je při současném zaokrouhlování kreditní pro obchodníka. Dáš mu 30 káčé, takže ,ohl ušetřit opravdu 10 káčé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Tak jsem se taky nechal nalakat a musim konstatovat, ze kdybych si to vyfotil nekde na ulici a dal vyvolat 9x13 tak jsem udelal lepe...... Peknej paskvil mrnavej!!! To ty Ferari od Shellu jsou trida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Tak jsem se taky nechal nalakat a musim konstatovat, ze kdybych si to vyfotil nekde na ulici a dal vyvolat 9x13 tak jsem udelal lepe...... Peknej paskvil mrnavej!!! To ty Ferari od Shellu jsou trida... Nevím,nevím s tím Ferrari od Shellu ta barva je hrozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 ....to mi ani nerikej, ze jsem jeste mohl usetrit 10 kc Ne, nemohl....jen 9,90 Kč a možná to bylo i v nějakém levnějším časopise, nevím ne za časopis platil 29,90 což je při současném zaokrouhlování kreditní pro obchodníka. Dáš mu 30 káčé, takže ,ohl ušetřit opravdu 10 káčé Kdepak, bankéř se pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Nevím,nevím s tím Ferrari od Shellu ta barva je hrozná Která barva? Červená na Shell Ferrari nebo cihlová na SM Fabia II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak jsem se taky nechal nalakat a musim konstatovat, ze kdybych si to vyfotil nekde na ulici a dal vyvolat 9x13 tak jsem udelal lepe...... Peknej paskvil mrnavej!!! To ty Ferari od Shellu jsou trida... Jo jo, už mám celou sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Tak jsem se taky nechal nalakat a musim konstatovat, ze kdybych si to vyfotil nekde na ulici a dal vyvolat 9x13 tak jsem udelal lepe...... Peknej paskvil mrnavej!!! To ty Ferari od Shellu jsou trida... Jo jo, už mám celou sadu Já už mám 4 A tenhle víkend budu dost jezdit, tak snad ty dvě dojdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 tak taky jeden kousek mám jen škoda že tam dávají puze červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 tak taky jeden kousek mám jen škoda že tam dávají puze červené K Ferrari patří červená, aspoň pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 tak uz mam taky jedno ferrari od shellu......ale ta fabia byla hezci.....teda me osobne se libi vic a taky se rika, co je male, to je hezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Tak jsem se taky nechal nalakat a musim konstatovat, ze kdybych si to vyfotil nekde na ulici a dal vyvolat 9x13 tak jsem udelal lepe...... Peknej paskvil mrnavej!!! To ty Ferari od Shellu jsou trida... Jo jo, už mám celou sadu Já už mám 4 A tenhle víkend budu dost jezdit, tak snad ty dvě dojdou A závodíš alespoň s nima doma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 tak taky jeden kousek mám jen škoda že tam dávají puze červené K Ferrari patří červená, aspoň pro mě. Pro mě je taky prioritou červené Ferrari. Nedokážu si představit F1 jinou než RED!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Tak jsem se taky nechal nalakat a musim konstatovat, ze kdybych si to vyfotil nekde na ulici a dal vyvolat 9x13 tak jsem udelal lepe...... Peknej paskvil mrnavej!!! To ty Ferari od Shellu jsou trida... Jo jo, už mám celou sadu Já už mám 4 A tenhle víkend budu dost jezdit, tak snad ty dvě dojdou A závodíš alespoň s nima doma??? Dal jsem je na poličku k ostatním modelům, ale testem už prošly, poslední v pondělí u ubytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.