PetrSig Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 chtel bych opravit dirky po handsfree, nemate s tim nekdo zkusenosti? Nechcu to jeste vice zdrbat. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 chtel bych opravit dirky po handsfree, nemate s tim nekdo zkusenosti? Nechcu to jeste vice zdrbat. Diky Taky by mě to zajímalo, mám tam držák a asi ho dám pryč a pořídím si BT HF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No neberte to jako reklamu, ale asi existuje jedině: http://www.renovator.cz/ S pánem je domluva a dá zdroj na někoho kdo je poblíž Vás a provádí tyto zákroky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSig Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 No neberte to jako reklamu, ale asi existuje jedině:http://www.renovator.cz/ S pánem je domluva a dá zdroj na někoho kdo je poblíž Vás a provádí tyto zákroky. Diky za odpoved. Renovator jsem na inetu nasel, ale nejsem si jist jestli se to hodi na opravu palubky v O2. Pripada mi to spise na povrchi jako kozenka, kazdopadne tam brnknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ještě existuje firma www.autodoktor.cz. Dá se s nima domluvit a ceny taky ujdou. Dělali mi něco na autě a super práce. Můžu vřele doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSig Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Diky za info, problem jsem ve finale vyresil cernym globinem:). opravdu to misto pak nejde vubec poznat, upozornuju ze dirky v palubce nebyly velke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 To vyfoť a dej to sem chci to vidět jak to vypadá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 nebo taky horkovzduskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 To vyfoť a dej to sem chci to vidět jak to vypadá.... Jj, taky jsme tuhle s bruderem spekulovali jestli tam budou jen otvory po nějakých šroubcích nebo jestli tam bude chybět kus palubky, takže hoď foto, pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Je to stejně prasárna vrtat do palubky, střílet na místě takové servismany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Je to stejně prasárna vrtat do palubky, střílet na místě takové servismany na druhous tranu kdyz to nejde jinak a nejsou u toho jine drzaky tak jak bys to chtel udelat at je to pevne uchycene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Je to stejně prasárna vrtat do palubky, střílet na místě takové servismany na druhous tranu kdyz to nejde jinak a nejsou u toho jine drzaky tak jak bys to chtel udelat at je to pevne uchycene Si pořídím lepší handsfree s bluetooth ,pak telefon nepotřebuju mít v držáku, vše vidím na displeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Si pořídím lepší handsfree s bluetooth ,pak telefon nepotřebuju mít v držáku, vše vidím na displeji Jo to je dobrá rada, ale ne každej si kupuje nové auto co nikdo předtím neměl...a s origo HF (Ať BT nebo klasika) vidíš vše na dispeji, na maxidotu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Si pořídím lepší handsfree s bluetooth ,pak telefon nepotřebuju mít v držáku, vše vidím na displeji Jo to je dobrá rada, ale ne každej si kupuje nové auto co nikdo předtím neměl...a s origo HF (Ať BT nebo klasika) vidíš vše na dispeji, na maxidotu ) A zase sa hovori kolko ludi tolko chuti. Ja napriklad pouzivam originalnu kolisku (uz 5 rokov) a vzdy kolisku od nokie (aj ked uz tato HF od nonokie - CK 7W ma aj BT). Ale tu je par vyhod ktore su pre mna dolezite. 1. ma to nabijacku - mobil mam vzdy nabity neriesim nabijanie doma po veceoch nemusim zhanat nabijacku po hoteloch proste mam ho stale nabity. Ano baterka moze odist mozno skor ale pri zivotnosti mobilu 2-3 roky mi zatial kazda vydrzala ak odite skor tak 500 korun za taketo pohodlie obetujem. 2. HF cez BT je pekne ale mne sa stavalo ze v momente dalsieho hovoru mi to pipne a ten clovek ma na druhej strane tak na 1 sek. uplne nepocuje. Je mu sa to javi akoby padol hovor. A nasledne to blbe vypitovanie "pocujeme sa" to uz ma nebavilo ked sa to stalo 5 -6 krat za den - telefonujem vela. Je pravda ze v Astre som to mal navrtane. Ale na OII mam strceny taky zahnuty pliesok medzi radiom a priestorom na radio. Drzi to perfektne. Vyzera to akoby to bolo originalne prislusenstvo. Proste som prisiel do servisu a povedal ze chcem namontovat HF ale ziadne vrtanie do palubky. Oni povedali OK a tak mam toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Měl jsem HF od Nokie a proti origu od Škodovky to byl klunt, který už do auta nechci ani vidět. Origo Škoda má zvuk jako víno a ten na druhé straně ani neví, že sedíš v autě. Prostě to je HF o 100% lepší a měj jsem NOKIA CR-7W a vyhodil jsem to z okna a dobře jsem udělal. Ps. To není o různosti, to je o tom, že ten kdo ti volá si nepřipadá jako v letenském tunelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Je pravda ze v Astre som to mal navrtane. Ale na OII mam strceny taky zahnuty pliesok medzi radiom a priestorom na radio. Drzi to perfektne. Vyzera to akoby to bolo originalne prislusenstvo. Proste som prisiel do servisu a povedal ze chcem namontovat HF ale ziadne vrtanie do palubky. Oni povedali OK a tak mam toto. No tak to je další možnost - to s tím zahnutým plíškem, tak to vrtání je fakt svinárna. Samko, když to tak koupiš, nic s tím nesvedeš, ale ten kdo vrtá do palubky je... Já debil, jsem taky vrtal do felcky, ale tam moc možnosti nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Je pravda ze v Astre som to mal navrtane. Ale na OII mam strceny taky zahnuty pliesok medzi radiom a priestorom na radio. Drzi to perfektne. Vyzera to akoby to bolo originalne prislusenstvo. Proste som prisiel do servisu a povedal ze chcem namontovat HF ale ziadne vrtanie do palubky. Oni povedali OK a tak mam toto.No tak to je další možnost - to s tím zahnutým plíškem, tak to vrtání je fakt svinárna. Samko, když to tak koupiš, nic s tím nesvedeš, ale ten kdo vrtá do palubky je... Já debil, jsem taky vrtal do felcky, ale tam moc možnosti nebylo... Tak to by mě tedy zajímalo jak to tam montují originálně ve výrobě, mám jí už z výroby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Nemáte někdo zkušenost s opravou čalounění stropu idiot kolega mi propálil strop cigaretou případně nějakoho kdo to dělá někde okolo Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Jak se ten držák vyndavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.