Standis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 já stále trčím v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Doufám že se na mě nebudete zlobit že se budu chtít chvilku bavit i o autu to se ještě neví,zaleží jak budeš hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Pár foto ze střechy v Hostivaři. Něco má taky Lukyn. Editováno: 23. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tedy to je rychlost. Díky za fotky! (Toto setkání mě osobně se hodně vyplatilo, neb mi ušetřilo cca 2100Kč.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Za co 2 100,- ?? Editováno: 14. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Měl jsem v plánu pár úprav na autě a ukázalo se že jsou to jen vyhozené peníze, takže je nepodstoupím... Např. změna 3. světla brzdy kvůli trysce ostřikovače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Chlapy pěkný střetko rád jsem s váma pokecal a snad se uvidíme na ofiko sraze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jasně Kibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Fakt skvele setkani! Rad se s vami zase nekdy uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 P.T koukal jsem na fotečky a paráda! Doufám že doraziš ke mě do H.K koncem července.Rád Tě uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Romariooo: No ja doufam ze jo! Asi nejspis zase ve dvou Ale jako vzdy to u mne zavisi na praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 P.T. já taky kromě včerejška jezdím ve dvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Úplně vidím jak by se vedle kibiho červené fábky vyjímala Paprička, no snad příště, ale včera to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 P.T. já taky kromě včerejška jezdím ve dvou. Tak to je fajn Priste tam zena nebude sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak pánové ke včerejšímu srazu: 1.jestli ještě někdy příště přijedu rozhodně nezaparkuju vedle VIVI - neutratil jsem 446tis aby mne pak zastiňovala jiná korejka , 2. Rosťa buď nebude fotit nebo si koupí jinej foťák - najeho fotkách vypadám tlustě 3. pokud chce brát ženský, dobrá ale když tam budou dozví se kolik stojí ty serepetičky na auto co chceme přikupovat a máme po ptákách 4. Těším se na příští Paguesraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Miles: 1) Ok, priste parkuju na druhe strane parkoviste 2) Priste Te budu kryt vlastnim telem 3) Tak ta moje mi to (zatim) schvaluje 4) Ja taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Tak teda Milane: 1. Budeš stát vedle mě a Lukyna a P.T. bude na kraji.( nebo koupíme sprej a má po ptákách ) 2. Nevím co furt na sobě vidíš špatnýho čeče. Foťák je OK. a ty taky 3. Na těch serepetičkách se většinou domluvíme i my. 4. Každej srazík je určitý přínos pro všechny ne ?? Editováno: 15. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mílo Ty jsi nějaký sebekritický!!! nebud! Jseš naprosto v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Kdepak jsou slíbené další fotky? Miles: Náhodou, obě auta jsou moc hezký, tak co řešíš? Co mám říkat já? Já si tam s O1 připadal jak veterán Editováno: 15. Duben 2009, autor: Mic-net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Já už foto nemám. Možná Lukyn. A něco u mě ve vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Však byl ten dotaz taky směrován na Lukyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 tak necháme malinko uplynout nějaký ten čásek a můžeme se srazit zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Však byl ten dotaz taky směrován na Lukyho. foto nějake mam ale cca do neděle jsem bez přístupu k netu na míste kde připojím i foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jak to vypadá s Pražským srazíkem?Nechystá se zase něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Snažím se o srazík na Kladně, není to daleko, tuhle neděli. jukněte sem a dejte vědět, kdo by měl zájem. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1127665 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.